- Πόντοι
- 4,208
Έμαθε το ΟΝΟΜΑ του για να μπει στο ΠΑΣΟΚ.
Με το που τον ΔΙΟΡΙΣΑΝΕ το κΣεχασε
Δεν εννοώ τους αδερφούς Μαρξ .....
Έμαθε το ΟΝΟΜΑ του για να μπει στο ΠΑΣΟΚ.
Με το που τον ΔΙΟΡΙΣΑΝΕ το κΣεχασε
Τον Μαρξ τον ξέρω.
Τους άλλους δυο πρώτη φορά τους ακούω.
?
Αφού δεν τον έχω ακούσει και ξέρω τον Μαρξ, ο άλλος θα έχασε.Αφού ξέρεις τον Μαρξ, ο Μπακούνιν ήταν αντίπαλός του στην 1η Διεθνή.
Ψιλό βύσμα θέση είναι αν δεν αναλάβει το transcription του κάθε μουσικού έργου και την εκτέλεση αυτού από όλους τους άλλους.Ποιά είναι η προσφορά του στην παράσταση;
Όλοι γνωρίζουμε το όνομα του μαέστρου (λές κι είναι κάποιος σύγχρονος μουσικός θρύλος), και κανένα όνομα οργανοπαίκτη (λές και δεν συμμετέχουν στην παράσταση).
Τί δουλειά κάνει ο μαέστρος και τόν θαυμάζουμε τόσο, αναγνωρίζουμε μόνο το δικό του όνομα και τόν καθιστούμε "θαυμαστό κεφάλαιο στη μουσική"; ("Την τάδε Ορχήστρα διευθύνει ο ΤΑΔΕ μαέστρος" ή "υπό τη διεύθυνση του ΤΑΔΕ", κλπ)
Παίζει κάποιο όργανο;
Στην παράσταση τουλάχιστον όχι.
Δείχνει ποιές νότες θα παίξει κάθε όργανο;
Όχι.
Δείχνει για πόσο χρόνο θα παιχτεί κάθε νότα κάθε οργάνου;
Πάλι όχι.
Μήπως το σήκωμα του χεριού 5 πόντους πάνω απ' το κεφάλι σημαίνει "Σολ" και 10 πόντους πάνω σημαίνει "Λα";
Μήπως η κίνηση του χεριού αριστερά σημαίνει "Τέταρτα" ενώ δεξιά "Όγδοα";
Τί κάνει ο μαέστρος εκτός από το να... χορεύει ? με τη μουσική;
Μήπως ο αναγνωρισμένος μαέστρος είναι αυτός που χορεύει καλύτερα κι εντονότερα πάνω στη μουσική που παίζουν άλλοι;
Άν διηύθυνα εγώ την Ορχήστρα της Βιέννης τη Πρωτοχρονιά θα καταλάβαινε κανείς τη διαφορά;
Αφού, ούτως ή άλλως, οι οργανοπαίκτες παίζουν τις νότες που λέει η παρτιτούρα, στους χρόνους που λέει η παρτιτούρα!
Οι οργανοπαίκτες δεν είναι "υπάλληλοι κι υπάκουοι" στο μαέστρο, αλλά "υπάλληλοι κι υπάκουοι" στην παρτιτούρα...
Άλλωστε, την περισσότερη ώρα δεν κοιτούν κάν το μαέστρο αλλά την παρτιτούρα!
Άν λείψει ένα βιολί, αυτό θα λείψει από τον ήχο.
Άν λείψει ο μαέστρος, σε ποιόν θα λείψει;
Αφού δεν έχει καμμία συμμετοχή στη μουσική.
Άν μια Ορχήστρα δεν έχει μαέστρο, ή άν βάλω το κοστούμι μου και πείσω πως είμαι μαέστρος κι αναλάβω μία Ορχήστρα...
...θα τό καταλάβει άραγε κανείς;...! ?
Ο κλαψας ο Καραγιαν με δέκα εμφανίσεις αγόρασε κάποτε Φεράρι
Αγαπητε συμφορουμίτη, στην 2η σελιδα των απαντησεων του νηματος σταματησα να διαβαζω....Ποιά είναι η προσφορά του στην παράσταση;
Όλοι γνωρίζουμε το όνομα του μαέστρου (λές κι είναι κάποιος σύγχρονος μουσικός θρύλος), και κανένα όνομα οργανοπαίκτη (λές και δεν συμμετέχουν στην παράσταση).
Τί δουλειά κάνει ο μαέστρος και τόν θαυμάζουμε τόσο, αναγνωρίζουμε μόνο το δικό του όνομα και τόν καθιστούμε "θαυμαστό κεφάλαιο στη μουσική"; ("Την τάδε Ορχήστρα διευθύνει ο ΤΑΔΕ μαέστρος" ή "υπό τη διεύθυνση του ΤΑΔΕ", κλπ)
Αυτά είναι μοντέρνα οχήματα.Δώσε ένα εκατόμπαλο και πάρε κι εσύ μια ....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/30131913-ferrari-f12
Αυτά είναι μοντέρνα οχήματα.
Από τι παλιές τις βιντατζ..εκείνες με τον ασημένιο λεβιέ ταχυτήτων και την μπάλα από πάνω..
Πως δεν το σκεφτήκαμε....
Γενικα μην προσπαθειτε να ΠΕΙΣΕΤΕ τους αλλους ειδικα οταν ειναι "ειδικοι" στο θεμα (δηλ. ειναι ολοι μερα στο FB και διαβαζουν οτι γραφει καθε ΚΑΜΜΕΝΟΣ ή η κυρια πηγη ενημερωσης τους ειναι το ΧΩΝΙ,ΜΑΚΕΛΕΙΟ και διαφορα τετΓια εντυπα) και 100% σιγουροι για τις γνωσεις τους και τον εαυτο τους (δηλ. τους συμπαθεις συμπολίτες μας ,γυρω στο 25% του γενικου πληθυσμου τους υπολογιζω, που μετατρεπονται ΑΜΕΣΩΣ σε οικονομολογους,σεισμολογους,ψυχολογους,αστυνομικους ,γιατρους,μουσικολογους,διευθυντες ορχηστρας , πυρηνικους φυσικους κτλ. .... ανα περιπτωση & περιοδο)
Για παραδειγμα χθες περπαταγα στο δρομο και σε μια γωνια ηταν καποιοι.....τετοιοι συμπολιτες μου ...
Μεταφερω την συζητηση αυτουσια:
"Ρε συ γιατι φορας μασκα?"
"Για προστασια"
"Μασκες και αηδιες εγω βαζω VICS!"
"VICS? δηλαδη ?πως το βαζεις?"
"Να το αλείφω κατω απο τα ρουθουνια και ΣΚΟΤΩΝΕΙ οτι ΜΙΚΡΟΒΙΟ αναπνεω,και ετσι δεν χρειαζεται να κανω και ΕΜΒΟΛΙΟ"
"Τι λες ρε? Και δουλευει?"
"Φυσικά,κατσε να σου δωσω να δοκιμασεις"......
Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις.
Ρε σεις, αφτοί οι ειδικοί δεν λένε απολύμανση με υγρό που έχει τουλάχιστον 70% αλκοόλ?
Πάρτε ρε και πιείτε τσικουδιά, την καλή, την αυθεντική, που έχει καμιά 80αριά βαθμούς οινόπνευμα.
Όλα τα μικρόβια θα τα ψοφήσετε.
Εμβόλια και μ@λ@κίες ....