Πού χρησιμεύει ο μαέστρος σε μιά Συμφωνική Ορχήστρα;

Λοιπόν εγώ την γυρίζω την μπιφτέκα.

Αλλάζω στρατόπεδο, και πάω με τον βασικό κιθαρίστα.

Δεν είναι αντρίκιο να είναι ένας αντίπαλος με όλους.

Οπότε ....

1. Οταν παίξω δύο φορές το ΙΔΙΟ πράγμα ΔΕΝ θα είναι 100% το ίδιο.

2. Όταν ο Beethoven, λόγου χάρη, στην αρχή της Pathetique γράφει απλά "Grave" αυτό επιδέχεται αρκετών διαφορετικών προσεγγίσεων, χωρίς το ένα ή το άλλο να είναι λάθος. 

3. Και ΑΥΤΗ είναι η μαγείας της παρτιτούρας. 

1. Άρα το παίζεις λάθος, αφού η παρτιτούρα γράφει το ίδιο πράγμα.

2. Αφού δεν λέει ακριβώς τι έπαιζε ο Μπετόβες, δεν είναι σωσμένη. Στον Καιάδα.

3. Ότι δεν είναι ακριβής είναι μαγεία?

Ενώ η ταμπλατούρα ασούμε σου λέει τα πάντα.

Ελάτε ρε αν είσαστε άντρες, σας έχω όλους χαλαρά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Reactions: Spyros Delta
Μερικές διαπιστώσεις:

1. Καιρό είχαμε να δουμε τέτοιο μεγάλο θέμα, για μενα χτυπάει στα ισα τοπικς με αγγελιες και κσυλα

2. Αν αφιερώναμε το χρόνο που αφιερώσαμε στο τοπικ αυτο για να μελεταμε θα γινόμασταν καλύτεροι μουσικοί

3. Είναι λιγο υπερβατικό να συζητάνε άνθρωποι που δεν ειναι μαέστροι για το τι κάνουν οι μαέστροι. Ειναι λες και οι μαέστροι είναι ένα ξεχωριστό είδος (πχ κάποιο εξωτικό πουλί) και το μελετάμε από επιστημονικό ενδιαφέρον και προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τις ιδιότητες του

4. 

20 σελιδες θεμα και καποιοι ακομα απαντατε για το αν χρειαζεται ο μαεστρος στην ορχηστρα. Χαρας το κουραγιο σας.

Παντως, αν και ο νηματοθετης τρολαρει, θα μας ελυνε πολλες αποριες αν μας ανεβαζε ενα παιξιμο του στην κιθαρα. Ισως και στο Μπασο.

20 σελιδες θεμα και καποιοι ακομα απαντατε για το αν χρειαζεται ο μαεστρος στην ορχηστρα. Χαρας το κουραγιο σας.

Παντως, αν και ο νηματοθετης τρολαρει, θα μας ελυνε πολλες αποριες αν μας ανεβαζε ενα παιξιμο του στην κιθαρα. Ισως και στο Μπασο.
αφού δεν καταλήξαμε?

Δεν χρειάζεται δεν είπαμε??

Νομίζω ότι ο νηματοθετης δεν ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ μπάσο για να παίξει μπάσο, ούτε κιθάρα για να παίξει κιθάρα. 

Περιττεύουν. 

• Haha
Reactions: gmoukou
Νομίζω ότι ο νηματοθετης δεν ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ μπάσο για να παίξει μπάσο, ούτε κιθάρα για να παίξει κιθάρα. 

Περιττεύουν. 

Εκτός αν το λέει η παρτιτούρα.

Οποτε, λέω εγώ τώρα, μήπως είναι αυτής της σχολής;;;

John-Cage.jpg

Σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει ούτε ένας επαγγελματίας μαέστρος στο Νοϊζ, να παρέμβει; ή είμαστε λίγοι, ή ακόμα κι οι μαέστροι μας θεωρούν ανέκδοτο μουσικών και μας φτύσανε.. τς-τς-τς..

Σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει ούτε ένας επαγγελματίας μαέστρος στο Νοϊζ, να παρέμβει; ή είμαστε λίγοι, ή ακόμα κι οι μαέστροι μας θεωρούν ανέκδοτο μουσικών και μας φτύσανε.. τς-τς-τς..
Μπορεί και έχουν παρέμβει χωρίς να δηλώσουν την ιδιότητα τους.

Μερικές διαπιστώσεις:

1. Καιρό είχαμε να δουμε τέτοιο μεγάλο θέμα, για μενα χτυπάει στα ισα τοπικς με αγγελιες και κσυλα

2. Αν αφιερώναμε το χρόνο που αφιερώσαμε στο τοπικ αυτο για να μελεταμε θα γινόμασταν καλύτεροι μουσικοί

3. Είναι λιγο υπερβατικό να συζητάνε άνθρωποι που δεν ειναι μαέστροι για το τι κάνουν οι μαέστροι. Ειναι λες και οι μαέστροι είναι ένα ξεχωριστό είδος (πχ κάποιο εξωτικό πουλί) και το μελετάμε από επιστημονικό ενδιαφέρον και προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τις ιδιότητεςΣε του

4. 
Εγώ πάντως δεν έγραψα τίποτα στο 4 γιατί δεν είχα μαέστρο να μου μετρήσει τις σκέψεις μου και να κατευθύνει τα χέρια μου ?

• Haha
Reactions: gmoukou
Επειδή είναι μεγάλο το thread και δεν το διάβασα όλο, τελικά θα καταργήσουμε τους μαέστρους με ένα νόμο κι ένα άρθρο ή τζάμπα περιμένω να πούμε;

Επειδή είναι μεγάλο το thread και δεν το διάβασα όλο, τελικά θα καταργήσουμε τους μαέστρους με ένα νόμο κι ένα άρθρο ή τζάμπα περιμένω να πούμε;
Όχι ακριβώς. Αυτό που γίνεται είναι ότι υπάρχει μια ξαφνική ενσυναίσθηση στο ευρύ κοινό ότι ο μαέστρος είναι ένα τζάμπα μεροκάματο, και είμαστε και μια μερίδα αντιφρονούντες που δεν μπορούμε να το χωνέψουμε ότι είμαστε τόσο βλάκες που τόσο καιρό έχουμε φάει τους μαέστρους στη μάπα, και από σύνδρομο στοκχόλμης απλά γκρινιάζουμε για να νιώσουμε καλύτερα.

Μπορεί ένα κράτος να λειτουργήσει χωρίς κυβέρνηση? Αφού όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. 

Μπορεί ένα κράτος να λειτουργήσει χωρίς κυβέρνηση? Αφού όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. 

Μπακούνιν ή Κροπότκιν είναι αυτό?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα