- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
Εχω βρει εναν marshallοήχο και τον δουλευω στις προβες, με λιγο, μετριο ή αρκετο gain. Σε καθαρο καναλι (απο vox), boostarω εναν κλωνο ocd ή κλωνο suhr riot (εχουν κοντινο ηχο) με ενα mini tube screamer. Βαζω και λιγο delay και εχω εναν σουπερ ηχο. Αντε να βαλω και το wah μπροστα και να φιλτραρω τον ηχο. Αντε να χρησιμοποιησω και αλλο booster ωστε να αλλαξουν λιγο οι ψηλομεσαιες. Μεχρι εκει.
Το θεμα ειναι οτι χρησιμοποιω μονον αυτον για 15-20 blues-rock τραγουδια που παιζουμε. Γενικοτερα, μου αρεσει η ποικιλια. Μου αρεσει να χρησιμοποιω 2-3 διαφορετικους ηχους distortion, καθως εχω βρει κι αλλους εξισου ωραιους (πχ τερμα gain στον vox μπουσταροντας με rat, ή soul food κα).
Ειναι καλο να εχω ποικιλια στους ηχους? Να παιζω πχ 2ο σολο με αλλο ηχο στο ιδιο κομματι? Να εχω αλλο ηχο zz top και αλλο ηχο deep purple? Ή πρεπει να εχω εναν μοναδικο χαρακτηριστικο ηχο οπου θα αποτελει μια μονιμη βαση για ο,τι παιζω?
Ξερω οτι καλουπια και στανταρ απαντησεις δεν υπαρχουν. Εσεις τι κανετε?
Το θεμα ειναι οτι χρησιμοποιω μονον αυτον για 15-20 blues-rock τραγουδια που παιζουμε. Γενικοτερα, μου αρεσει η ποικιλια. Μου αρεσει να χρησιμοποιω 2-3 διαφορετικους ηχους distortion, καθως εχω βρει κι αλλους εξισου ωραιους (πχ τερμα gain στον vox μπουσταροντας με rat, ή soul food κα).
Ειναι καλο να εχω ποικιλια στους ηχους? Να παιζω πχ 2ο σολο με αλλο ηχο στο ιδιο κομματι? Να εχω αλλο ηχο zz top και αλλο ηχο deep purple? Ή πρεπει να εχω εναν μοναδικο χαρακτηριστικο ηχο οπου θα αποτελει μια μονιμη βαση για ο,τι παιζω?
Ξερω οτι καλουπια και στανταρ απαντησεις δεν υπαρχουν. Εσεις τι κανετε?