είχε και ιμπανέζ με φλόυντ ρόουζ;kwstas79 είπε:Είχα καφρογκρουπ μέχρι πρίν μερικές μέρες, απαλλάχτηκα όμως λόγω ηλίθιου/ανίκανου κθαρίστα, που δεν ήξερε τι είναι το ντο ματζόρε και νόμιζε ότι ητανε και ο σατριάνης, τρομάρα του.
Ο άνθρωπος θα έτρωγε πόρτα ακόμα και σε ΠΑΝΚ γκρούπ. Αυτό τα λέει όλα.boukas είπε:Δεν το κατάλαβα αυτό! Ποιο το κακό με τις bcrich plywood και τους κιθαρίστες που δεν ξέρουν την Ντο ματζόρε!
Άηντε γιατί σαν να ξεπεταχτήκατε λίγο οι (πιάνω χώρο) μπασίστες μου φαίνεται!![]()
κωστάκη μπάσσο δεν παίζεις?kwstas79 είπε:Είχα καφρογκρουπ μέχρι πρίν μερικές μέρες, απαλλάχτηκα όμως λόγω ηλίθιου/ανίκανου κθαρίστα, που δεν ήξερε τι είναι το ντο ματζόρε και νόμιζε ότι ητανε και ο σατριάνης, τρομάρα του.
πλάκα μου κάνεις!?!Αντε να βρεισ μπασιστα και ειδικα ντραμερ!
Κυρίως, ναι. Προς τι η ερώτησις αγαπητέ;NicolasAth72 είπε:κωστάκη μπάσσο δεν παίζεις?
Δεν σε απατά καθόλου η μνήμη σου Bassoter, Θήρας 63 και Φυλής γωνία, εκεί ανάμεσα στα κοκκινα φανάριαbassoter είπε:@Ζιggy 440 Αν δεν με απατά η μνήμη μου παίζατε σε ένα στούντιο κοντά στην οδό Φυλής γύρω στα τέλη του 80 και είχατε μια ωραία γυναίκα στα φωνητικά; Χάρηκα που παίζετε ακόμα
Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με γκρούπ και πάντα πίστευα και πιστεύω ότι η χημεία και η φιλία μεταξύ των μελών μπορούσε να φέρει τα αναμενώμενα αποτελέσματα..
αα ετσι ρωταω, να σε εχω στα υπ'οψιν... παιζω με 2 φιλαρακια καποιες φορες και λειπει ενας μαλλιας με μουσια. αν παιζει και λιγο μπασο ακομη καλυτεραkwstas79 είπε:Κυρίως, ναι. Προς τι η ερώτησις αγαπητέ;κωστάκη μπάσσο δεν παίζεις?
I do!NicolasAth72 είπε:αα ετσι ρωταω, να σε εχω στα υπ'οψιν... παιζω με 2 φιλαρακια καποιες φορες και λειπει ενας μαλλιας με μουσια. αν παιζει και λιγο μπασο ακομη καλυτεραΚυρίως, ναι. Προς τι η ερώτησις αγαπητέ;κωστάκη μπάσσο δεν παίζεις?
till death do us apart!kwstas79 είπε:I do!αα ετσι ρωταω, να σε εχω στα υπ'οψιν... παιζω με 2 φιλαρακια καποιες φορες και λειπει ενας μαλλιας με μουσια. αν παιζει και λιγο μπασο ακομη καλυτεραΚυρίως, ναι. Προς τι η ερώτησις αγαπητέ;κωστάκη μπάσσο δεν παίζεις?![]()
φτου σου ρε! από τότε που 'βγαλες το 7 δε σου μιλάω εσένα και μου τη λες και στεγνά.....boukas είπε:Δεν το κατάλαβα αυτό! Ποιο το κακό με τις bcrich plywood και τους κιθαρίστες που δεν ξέρουν την Ντο ματζόρε!
Άηντε γιατί σαν να ξεπεταχτήκατε λίγο οι (πιάνω χώρο) μπασίστες μου φαίνεται!![]()