Ειμαι μέλος των Nice Price, οι Nice Price είναι γκρουπ διασκευών ροκ και ποπ της δεκαετίας 80 - 90, με δυο φωνές, κιθάρα, ντραμς, πληκτρα (εγώ) και μια αδερφή ;D ;D (δηλαδή αυθεντικό μπασίστα). - ;D ;D ;D 0
Αυτο που μου αρέσει στους Nice Price είναι οτι εχω την τιμή να παίζω με παιδιά που είναι καλοι γνώστες των εκάστοτε οργάνων, δουλεύουμε με μεράκι , και το κάνουμε καθαρά για ευχαρίστηση.
Ετσι περνάω ωραία και διατηρώ τον εαυτό μου μουσικά εστω και λίγο μιας και εχω παρατήσει τις μελέτες και την σοβαρότερη ενασχόληση με την μουσική εδώ και πολλά χρόνια, ας πούμε καλλιεργώ το μουσικό μου πνεύμα για να μην σαπίσει τελείως.
στο γκρουπ συμμετέχει και το μέλος του Νοιζ rivera.
ειμαι ο καλύτερος στο γκρούπ, εχω άποψη για όλα, οι υπολοιποι είναι τελείως άσχετοι, τσακώνομαι συνέχεια μαζί τους, βάζω έριδες και λόγια π.χ. στον μπασίστα για την τραγουδίστρια, στον κθυαρίστα για τον ντράμμερ, παιζω συνέχεια μολις τελειώνει ενα κομμάτι άσχετα πράγματα, κάνω φασαρία, με παρακαλάνε να μελετήσω οταν μπαίνει νέο κομμάτι, δεν πάω στην ώρα μου, φευγω πρώτος, φωνάζω στους τραγουδιστές και να σας πώ δεν μου κάνουν τιποτα ουτε με διώχνουν γιατι ξέρουν πολύ καλα οτι πληκτρά θα βρούν, δεν θα είναι ομως σαν εμένα, και το βασικότερο, δεν θα έχει την Μοναδική Λάμψη,
Καποια στιγμή θα ήθελα να συμμετέχω σε rap κατάσταση, τετοια γκουπάκια πιστεύω τελευταία οτι εχουν φαση, και λόγω της έξαρσης τα τελευταία χρόνια με τα pc, τα προγράμματα, γενικα τις δυνατότητες που προσφέρονται σε homework, και το performance, Πιστευω οτι οταν τα σπάσω με τους price με το καλό, θα προσπαθήσω να βρώ κατι τέτοιο. βλεποντας Mad και Gtv τον τελευταίο καιρό πραγματικά ο ήχος και το ύφος εχει φτιάξει πολύ, Ψηλα Ψηλά. (Πιο ψηλά) Το κεφάαααλι.