- Πόντοι
- 48
σε κάνα μήνα θα ψάχνουμε...αν ψήνεσαι, πμBlackScorpio είπε:Ψάχνει κανείς drummer? ;D
http://www.noiz.gr/index.php?topic=191356.0NicolasAth72 είπε:hello guys
Μετα απο σοβαρες προσπαθειες (η τελευταια κρατησε 2 χρονια) να κανω κατι σοβαρο στα πλαισια μια μπαντας, θελω να πιστευω οτι ειμαστε κοντα στο 1ο λαιβ μας. Η χημεια μεταξυ μας φαινεται πολυ καλη, αλλά προβληματα υπαρχουν και συνοψιζονται στο οτι οι αλλοι δεν εχουν παει ωδειο!
καλη επιτυχια σε ολους!
Αν δεν εζουν παει ωδειο να μην τους ξανακανεις παρεα και να μην τους ξαναμιλησεις.NicolasAth72 είπε:hello guys
Μετα απο σοβαρες προσπαθειες (η τελευταια κρατησε 2 χρονια) να κανω κατι σοβαρο στα πλαισια μια μπαντας, θελω να πιστευω οτι ειμαστε κοντα στο 1ο λαιβ μας. Η χημεια μεταξυ μας φαινεται πολυ καλη, αλλά προβληματα υπαρχουν και συνοψιζονται στο οτι οι αλλοι δεν εχουν παει ωδειο!
καλη επιτυχια σε ολους!
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά... κρύβεστε;;antonis_mojo είπε:Γεια σας,εγω και κατι φιλοι φτιάξαμε ενα γκρουπ εδω και ενα χρόνο περίπου μετά απο πολλές δυσκολίες,λεγόμαστε Iznogoud!
Τον τελευταίο καιρό εχουμε κάνει κάποια live,θα βάλω λινκ κατω αν κάποιος ενδιαφέρεται να ακούσει!!
IZNOGOUD - When a blind man cries&Comfortably numb
IZNOGOUD - NO ONE LIKE YOU
κ μενα μου αρεσατε πολυ αλλα ο τραγουσιστης δεν...καταχην αν βαλεις τα βιντεο στο mute η γλωσσα του σωματος του δειχνει να τραγουδαει Λεπα!antonis_mojo είπε:Γεια σας,εγω και κατι φιλοι φτιάξαμε ενα γκρουπ εδω και ενα χρόνο περίπου μετά απο πολλές δυσκολίες,λεγόμαστε Iznogoud!
Τον τελευταίο καιρό εχουμε κάνει κάποια live,θα βάλω λινκ κατω αν κάποιος ενδιαφέρεται να ακούσει!!
IZNOGOUD - When a blind man cries&Comfortably numb
IZNOGOUD - NO ONE LIKE YOU
Συμφωνώ και έχω να προσθέσω ότι καλό θα ήταν αποκτήστε σιγά σιγά δικό σας στυλ γιατί οι επιρροές σας κάνουν μπαμ μέσα το κομμάτι.Αν πάλι γουστάρετε να χτυπιέστε με το κλασσικό τρόπο πάω πάσο.Minoru είπε:Πολύ ωραίοι Airheads !!! Maidenικο μεταλ to the roots
Μοναδικό μείον η φωνή που ακούω αλλά απο ότι κατάλαβα αλλάξατε τραγουδιστή
οπότε μάλλον λύθηκε και αυτό το θεματάκι. Πάντως μπράβο αυτό που
άκουσα μου άρεσε πάρα πολύ!!! up the hammers \m/
αν ακούσεις και τα άλλα κοματια απο το ντέμο θα δείς οτι δεν είνε το maidenika και ιδικά τορά τα κενούργια μας κομάτια που θα βάλουμε στο δεύτερο μας ντέμο είνε τελίος δικά μας..Stoner Jackass είπε:Συμφωνώ και έχω να προσθέσω ότι καλό θα ήταν αποκτήστε σιγά σιγά δικό σας στυλ γιατί οι επιρροές σας κάνουν μπαμ μέσα το κομμάτι.Αν πάλι γουστάρετε να χτυπιέστε με το κλασσικό τρόπο πάω πάσο.
Δεν ξέρω αν είχες δει το προηγούμενο σχόλιο μου που μάλλον καταλάθος πήγε και αυτό παιδική χαρά οπότε ξαναπόσταρα