Εγω μέχρι και τώρα που μιλάμε είχα την ψευδαίσθηση οτι παίζω με κάποια μπάντα ή μάλλον η πραγματικότητα είναι οτι έπαιζα με μπάντες τύπου έμενταλ δλδ τυρί με τρύπες γιατί όλο κάποιος έλειπε. Ο μπασίστας τη μια ο τραγουδιστής την άλλη, η διάθεση την παραλλη και γενικότερα πλέον λείπει η ανοχή σε τέτοιες ελλειματικές καταστάσεις. Καταφέρνεις να φτιάχνεις μπάντα το χειμώνα η οποία λειτουργει με ακαδημαικά έτη δλδ μέχρι το καλοκαίρι και μετά το καλοκαίρι δεν ξέρουμε αν εξακολουθεί η μπάντα να υφίσταται.
Μέχρι στιγμής έχουμε αλλάξει 4 μπασίστες, ένας για σπουδές 2 την πέσανε στα χοντρά ο ένας το κατάλαβε και είναι εσώκλειστος και άλλος δεν ξέρει οτι έχει πρόβλημα, ο τέταρτος έφυγε γιατί πραγματικά δεν προλάβεναι, έκανε δυο δουλειές και σπούδαζε συγχρόνως.
Απο ντράμερ είμαστε καλά τώρα είμαστε στον δεύτερο γιατί ο πρώτος έφυγε για σπουδές πριν χρόνια και τώρα τελικά μόνο μπύρες προλαβαίνουμε να χτυπήσουμε όποτε έρχεται.
Από πλήκτρα μια απο τα ίδια τώρα είμαστε στον δεύτερο ο οποίος είναι τρελό παιχτρόνι, ο πρώτος ήταν καλός αλλά νόμιζε οτι έπαιζε με τους Floyd με αποτέλεσμα να μας ρίχνει άκυρα για τους χώρους που βρίσκαμε για live ε και έτσι σιγά σιγά κατάλαβε οτι απο μόνος οτι έπρεπε να κάνει πίσω.
Κατα τα άλλα όλα μια χαρά, το μεγάλο ερώτημα είναι, οι μπασίστες έχουν κάποια φωλιά και αν ναί που είναι αυτή?????
Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση επειδή εδώ είδα αρκετους μπασίστες σας παραθέτω το σαιτ μας στο myspace με αρκετά παλιά κομάτια (2001) που μπορεί να τους ενδιαφέρουν.
www.myspace.com/publiusenigmaband
Τωρα πλέον τα κομάτια είναι πιο camel-οειδή και λίγο hard και σίγουρα πολύ πιο ενδιαφεροντα για τους μπασίστες. Δυστυχώς αυτά τα κομάτια έχω να δείξω μέχρι στιγμής τα οποία δεν είναι αυτά που παίζουμε τώρα, είναι πιο εκλεπτυσμένα.
Η δική μου συμβουλή μετά από 17 χρόνια ασθένειας με μπάντες και live είναι οτι μην το βάζεται κάτω όσο δύσκολες και αν είναι οι καταστάσεις. Επίσης μην περιμένεται κανένα και αν θέλεται για προσωπικούς λόγους να περιμένεται κάποιους, παίχται και σε άλλες μπάντες, γνωρίστε κόσμο, γνωρίστε μουσικές και μουσικούς με αντίστοιχες νοοτροπίες. Μην γίνεται Πηνελόπες που περιμένουν τον αντίστοιχο (μπασίστα) Οδυσσέα όπως εμείς.
Και μην ντρέπεσται να εκδώσεται οτιδήποτε έχεται στο μυαλό σας όσο και αν κάποιοι σας κοροϊδέψουν σε κάποιον θα αρέσει δόξα τω Θεώ (είδατε μεχρι και δοτική) ας είναι καλά αυτο το αγαπητό πρόσωπο σε όλους μας η μάνα. Τουλαχιστον αυτή θα ευχαριστηθεί που κάνεται κάτι δημιουργικό αντί να ρουφάται καφέδες ολημερής.
Ελπίζω να σας κούρασα τα μάτια αλλά να σας ενεργοποίησα τη διάθεση