RayDTutto είπε:Τα επιμέρους τα έχω. Και την κιθάρα και τη φωνή.
Όταν πήγα μια μέρα, όμως, να τζαμάρω το παρακάτω
Έτσι ακριβώς είναι. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι βοηθάνε και λίγο τα άλλα παιδάκια να ακουστεί έτσι...manosx είπε:Αυτή η ρυθμική κιθάρα μου θυμίζει Hendrix μετά από αποτοξίνωση και σοβαρή μελέτη ;D ;D ;D κωλοτούμπες πρέπει να κάνεις που την έχεις ;D ;D ;D
Απο που προκυπτει αυτο?Και με τέτοιο ρυθμικό, δυστυχώς το slowing down δε δουλεύει.Θα το μάθεις αλλού για αλλού.
Ετσι....κ εκει καποια μεθοδος ακολουθηθηκε!Κατα δευτερον προφανως αν πηγαινες και εσυ απο τα 18 σου στο Berklee & τελειωνες με αριστα θα σου φαινονταν piece of cake... Grin Grin
Μπα μην το λες. Εγώ είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί αριστούχοι απόφοιτοι του Berklee που δεν μπορούν να κάνουν τέτοιες ταρζανιές.Superfunk είπε:Κατα δευτερον προφανως αν πηγαινες και εσυ απο τα 18 σου στο Berklee & τελειωνες με αριστα θα σου φαινονταν piece of cake... ;D ;D
Φυσικα συμφωνω.Απλα αυτοι οι αριστουχοι του Berklee ισως ζοριστηκαν πιο πολυ απο καποιους αλλους να βγουν αριστουχοι!!!Ισως παλι δεν εστιασαν σε αυτο καθεαυτο να τραγουδουν/παιζουν ταυτοχρονα γιατι δεν τους ενδιαφερει και απλα εστιασαν κιθαριστικα καπου αλλου!Μπα μην το λες. Εγώ είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί αριστούχοι απόφοιτοι του Berklee που δεν μπορούν να κάνουν τέτοιες ταρζανιές.
Ελα μωρε πως κανεις ετσι,επειδη εχει τον καλυτερο ντραμμερ στον κοσμο και εναν απο τους 5 καλυτερους μπασιστες ολων των εποχων? ;DΒέβαια η αλήθεια είναι ότι βοηθάνε και λίγο τα άλλα παιδάκια να ακουστεί έτσι...
Νικο συνφωνω ,αλλη εικονα εχω για αλητες κιθαριστες και οχι το Μαγιερ .Για αλλη μια φορα με βγαζεις ασπροπροσωπο. Ε ναι τον εχω πετυχει σε κατι γλυκαιρα σιχαματα που δεν.Παπαδες να παιζει το παιδι σορυ αλλα εγω δεν μπορω να συσχετιστω με αυτο,οχι οτι δεν παιζει βεβαια.Υποκειμενικα βεβαια ολα οπως και η αποψη του Ρει περι αλητειας φανταζομαι.Superfunk είπε:Καταρχην δεν ειναι αλητης... ;D...παμπλουτος φλωρακλας ειναι απο τα γενοφασκια του ,στο Fairfield, Connecticut γεννηθηκε....(ειναι το " 9th best place to live in the USA" και με τα λεφτα που παιρνεις μια γκαρσονιερα εκει αγοραζεις 2 τετραγωνα στο Κολωνακι ;D)
Κατα δευτερον προφανως αν πηγαινες και εσυ απο τα 18 σου στο Berklee & τελειωνες με αριστα θα σου φαινονταν piece of cake... ;D ;D
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις...;Johnny.T είπε:Ε ναι τον εχω πετυχει σε κατι γλυκαιρα σιχαματα που δεν.Παπαδες να παιζει το παιδι σορυ αλλα εγω δεν μπορω να συσχετιστω με αυτο,οχι οτι δεν παιζει βεβαια.Υποκειμενικα βεβαια ολα οπως και η αποψη του Ρει περι αλητειας φανταζομαι.