Κάτι καλό μάλλον, συμφωνώ κι εγώ με Johnny. Σόρρυ για το οφ-τοπικ Ray αλλά όχι και αλήτης ο βουτηρομπεμπές.. ;DRayDTutto είπε:Τι πίνεις και δεν μας δίνεις...;![]()
Κάτι καλό μάλλον, συμφωνώ κι εγώ με Johnny. Σόρρυ για το οφ-τοπικ Ray αλλά όχι και αλήτης ο βουτηρομπεμπές.. ;DRayDTutto είπε:Τι πίνεις και δεν μας δίνεις...;![]()
Johnny.T είπε:Ξεκολα...ειμαι κυριλε το λεω καλα το ποιμα απο ολες τις αποψεις χωρις να σε θιγω ,μην με θιγεις το λοιπον και ξεκολα .Με ενοχλει αυτο και θα με ενοχλει παντα στο φορουμ.Μιλαω ωραια πιστευω.
Δεν ειμαι κιθαριστας και δεν κρινω οπως εσυ.Τι να κανουμε τωρα δηλ.Δεν εχω την λογικη του κιθαριστα λοιπον .
Ειμαστε σε αλλη φαση ρε αδερφε .Και οτι και να πινω ενα ειναι το σιγουρο.ΑΝΤΕΧΩ.
Αισθάνομαι σαν να ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν.NoIzY είπε:Κάτι καλό μάλλον, συμφωνώ κι εγώ με Johnny. Σόρρυ για το οφ-τοπικ Ray αλλά όχι και αλήτης ο βουτηρομπεμπές.. ;D
Ο Mayer σιγουρα δεν ειναι απο τους αγαπημενους μου κιθαριστες κ σιγουρα υπαρχουν πιο αλητες στο παιξιμο απο αυτον.RayDTutto είπε:Αισθάνομαι σαν να ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν.
Παραιτούμαι.
Oυτε το τι πινει ο καθενας νομιζω ,γιατι εκει ξεφυγε το θεμα ,συνεχιζετε ομως το ιδιο τροπαρι.Οχι οτι περιμενα και τπτ παραπανω .Anyway enough said.harilatron είπε:Παιδιά το θέμα της συζήτησης δεν είναι η καλώς εννοούμενη "αλητεία" του Mayer.
(Με την ευκαιρία ο όρος δεν μου φάνηκε ποτέ κατάλληλος για να περιγράψει κάποιον που παίζει αντισυμβατικά και με attitude)
Το θέμα είναι το πόσο καλά κάνει ο Mayer αυτό που όλοι βλέπουμε ότι είναι πολύ δύσκολο.
Τώρα αν ο Mayer τα κοπανήσει τι πιστεύετε ότι θα κάνει?
Θα το αλητέψει ή θα το σακατέψει?![]()
Νέος, ωραίος, ταλαντούχος, δουλευταράς, ανοιχτόμυαλος, με γούστο, στο σωστό μέρος με σωστούς συνεργάτες και καλό marketing.LK είπε:.....όχι για να του δώσουμε "οδηγίες" πως θα γίνει mayer ;D
Που να πείς "πως το 'κανε ο θεός". Παίζει και να φας αφορισμό απ' τον παπά της ενορίας.audiokostas είπε:ΥΓ. Αλήθεια, όταν κάποιος κάποιος φίλος σας λέει πάνω στη χαζοσυζήτηση για κάποιον καλλιτέχνη "πως το κάνει μωρέ ο boostης;" περνάτε κάποιο χρόνο εσείς μεν να αποδείξετε ότι ο συγκεκριμένος έχει ή δεν έχει συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό και ο δε φίλος σας ότι δεν είναι μωρός;