HumpdePump είπε:
....με επεισαν να μην παω..Εχετε να μου προτινετε κανα αλλον τροπο να βρω μπαντα; ??
Δηλαδή να βρεις γκρουπ χωρίς να τους συναντήσεις;
Να προτείνω λίγα κι εγώ:
- Μπορείς να τους φέρεις σπίτι να τους γνωρίσει πρώτα η μαμά και ο μπαμπάς.
- Μπορεί να ζητήσεις να έρθουν και οι δικοί τους γονείς (η οικογένεια να ξέρεις παίζει μεγάλο ρόλο).
- Να είστε έτοιμοι στη συζήτηση/ανάκριση να δείξετε μερικά δείγματα από το playlist (
tip: αποφύγετε τα σκληρά και μετά τα 80s δείγματα εκτός και δεν θέλετε -και λογικό να μη θέλετε - να πείτε ψέματα στους γονείς που τόσο σας αγαπούν και θέλουν το καλό σας).
Μπορείτε να τους βάλετε στο παιχνίδι να προτείνουν και αυτοί κάποιο τραγούδι που ίσως θα ήθελαν.
Hint:Προσέξτε γιατί μπορεί να σας ζητηθεί και δείγμα των lyrics ("
νομίζεις μικρέ ότι δεν ξέρουμε Αγγλικά;"). Σε αυτή τη περίπτωση Γαλλική ποπ βοηθάει, Σκανδιναυική metal όχι.
- To ντύσιμο παίζει μεγάλο ρόλο. Όχι nerdy (για να χουν την ψευδαίσθηση οι δικοί σας ότι είστε και μαγκάκια-απόγονοι τους) αλλά και βέβαια όχι πολύ εξτραβαγκάντ. Μπορεί να παίζετε Cure ("ρε συ έχουν και ωραία κομματάκια") ας πούμε αλλά απαγορεύεται να ντύνεστε σαν τον Smith. Οι Slipknot ας πούμε, αποκλείονται γενικώς.
- Απαγορεύεται γυναίκα μέλος διότι ως γνωστόν αυτές υπάρχουν ως θαυμάστριες ("
τον έκανα λεβέντη και γλυκοτσούτσουνο σαν εμένα") και όχι σαν μέλη / αρρενοβόροι άγγελοι της καταστροφής.
- Καλό είναι να έχετε κάποια απτά δείγματα εσόδων που έχουν κάποια (αποδεκτά από τους γονείς σας) συγκροτήματα. Ενα Ε2 τούμπανο είναι πάντα ένα καλό διεγερτικό για τους γονείς. Αν το συνδυάσεις και με ένα αποφασιστικής σημασίας χτύπημα "
τσάμπα να πάνε τόσα λεφτά που δώσατε στο ωδείο; Δεν θέλω να γίνω μουσικός αφού θέλω να κάνω κάτι σοβαρό στη ζωή μου αλλά για την εφηβική μας πλάκα ας χρησιμοποιήσω αυτά που μου δώσατε την ευκαιρία να μάθω", έχεις ποδοπατήσει στρατούς, έσφαξες τον δράκο και πας να καρφώσεις τη heavy metal σημαια σου στο λόφο, με το γυναικάκι να κουλουριάζεται στα πόδια σου.
- Μπορείς να βρεις ρόκερ του ίδιου στυλ με σένα και να ροκάρετε μέσω κάρτας ήχου. Ειτε online είτε να φτιάχνετε κομμάτι κομμάτι τα τραγούδια και να τα μιξάρετε. Πσσσσσσσ χλίδα. Στο live θα στέλνετε dvd σας και σεις θα είστε από κάτω να σιγοντάρετε και να κάνετε κέφι τρελλό (χωρίς ποτό και τσιγάρα βέβαια).
Ελπίζω να βοήθησα να βρεις μια λύση να παίξεις σε γκρουπ.