Πως να βρω μπάντα;

gadget είπε:
Σε πολλά στην περιοχή πέριξ του σταθμού του μετρό Κεραμεικού! Θα τα ανγωρίσεις απο την φωτεινή -ροζ- ταμπέλα Studio !  ;D
Έχουν καλές τιμές αυτά; Πάει κανείς σας για πρόβες εκεί; Δείγμα από ηχογράφηση να ακούσω; As pei kapoios pu kserei.

Όλο λέω να μπω να πάρω προσφορά για mixing - mastering που θέλω αλλά πάντα βράδυ περνάω από εκεί και η Μαρία μου λέει ότι είναι κλειστά και με τραβάει να πάμε για ποτό.

gadget είπε:
Σε πολλά στην περιοχή πέριξ του σταθμού του μετρό Κεραμεικού! Θα τα ανγωρίσεις απο την φωτεινή -ροζ- ταμπέλα Studio !  ;D

¨

Αυτές τις πληροφορίες δεν τις λένε με pm χάνει το νόημα του το φόρουμ!  :P
δεν μπορουμε να τις μοιραζομαστε ετσι απλα! εχεις και εσυ PM

Είναι για συγκροτήματα...όχι για session mουσικούς! 8)
κανεις λαθος φιλος! δεχονται ακομα και σαχλοφωνιστες! ψησου!

Sakis_Gallo είπε:
δεχονται ακομα και σαχλοφωνιστες!
...τι σου κάνει η κρίση...τις παλιές εποχές, ούτε απέξω δεν μας άφηναν να περνάμε! ;D ;D

Earendil είπε:
Έχουν καλές τιμές αυτά; Πάει κανείς σας για πρόβες εκεί; Δείγμα από ηχογράφηση να ακούσω; As pei kapoios pu kserei.
Ένας φίλΩσ που πήγε λέει εντάξει οκ.... θα του πώ να στείλει δέιγμα αλλά είναι απο κινητό και δεν έχει καλό ήχο!   ;D ;D

Paidia htes itane teliosame pm opios theli na erthei tin epomeni alla min ta leme edo giati diavazoun gonis kai de leei gia ta agoria tous pou diakindinevoun na rhontai.

sorri gia ta greklika mou alla ime apo cafeteria kai edo ehoun mono agliko wifi.

Ελα παιδια δε κλεινουμε ενα στουνδιο να παμε για προβα αντε ψηθειτε....JazzJocker μπασιστα να βρουμε χαχαχαχα...

Ich denke meine Vorredner haben die Situation hier schon sehr passend beschrieben. Das Studio ist an sich gut, aber die aktuellen Zustände sind eine Katastrophe. In den letzten Wochen hatte ich in 3 partuzen Proben teilgenommen and alles war nicht gut organiziert,ich habe 5 genommen und kein gegeben....

Meine ELTERN hatten recht .

Signomi pedia gia ta germanika alla grfo apo souvlatzidiko sto Varelino & an katalavoun oti ime Ellinas tha me tzatzikosun.

Superfunk είπε:
Signomi pedia gia ta germanika alla grfo apo souvlatzidiko sto Varelino & an katalavoun oti ime Ellinas tha me tzatzikosun.
Βάστα γερά φοίλωσ γιατί έρχονται κι άλλα γκενόμεν. Το γκεγκέμπεν αργεί.....

Τελικά έχυν καπου με ισο βοοτη τα ντύμπανα γιατι θα γραπσουμε δίκαση.

Εγω θαρχο μουνα αλλα δε θελω να έρθω με Τζαζτζοκερ για τζαμ, τον εχω τσεκαρι οτι μου κλευει φρασεις γενικα και προτιμωνα μην παιξυμε τιποτα μαπες (ειμε οκσυθυμοσ)

audiokostas είπε:
Βάστα γερά φοίλωσ γιατί έρχονται κι άλλα γκενόμεν. Το γκεγκέμπεν αργεί.....
So ich muss noch eine tube vaseline kaufen.Gott sei Dank vaseline ist billig in Deutschland.

Danke mein Freund.

Earendil είπε:
Εγω θαρχο μουνα αλλα δε θελω να έρθω με Τζαζτζοκερ για τζαμ, τον εχω τσεκαρι οτι μου κλευει φρασεις γενικα και προτιμωνα μην παιξυμε τιποτα μαπες (ειμε οκσυθυμοσ)
Κρίμασ ρε συ γιατί JJ, ιρέντιλ και Βαγγέλης στο φροντλαιν θα μου φερνε αναμνήσεις από την Εθνική Ουαλίας στο Κάρντιφ.

Άμα πάρετε και τον Δημήτρη τον Ιωάννου από τους Blues Cargo στο μπάσο, σας κλείνω φιλικό με τη νέα ομάδα του ΠΑΟ στο ραγκμπι. Τους έχετε πρόχειρα.

audiokostas είπε:
Κρίμασ ρε συ γιατί JJ, ιρέντιλ και Βαγγέλης στο φροντλαιν θα μου φερνε αναμνήσεις από την Εθνική Ουαλίας στο Κάρντιφ.

Άμα πάρετε και τον Δημήτρη τον Ιωάννου από τους Blues Cargo στο μπάσο, σας κλείνω φιλικό με τη νέα ομάδα του ΠΑΟ στο ραγκμπι. Τους έχετε πρόχειρα.
ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ ΔΕ ΤΟΥς ΚΣΕΡΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΗΡΟΕΙΔΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΣ??

και γω δεν ειμαι χοντρός εύσωμος ειμαι ....και δε Μπαιζω σε θεση back .....χεχεχε

Earendil είπε:
ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ ΔΕ ΤΟΥς ΚΣΕΡΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΗΡΟΕΙΔΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΣ??
δενξερωγιατίμιλάςαλλάτονμόνοχοντρόπουξέρωεγωείναιοσουβλαζτήςαπότοΒαρολύνωαλλάαυτός

δενπρόκειταιναπαίξειμαζίσαςγιατίβάζεικαποτάστοστησιοπότε(καιναξερε)δενμπορείναβαρέσειτηΛΑ

σορριγιατοσιδηρόδρομοαλλάέπεσεβαζελινηστοπληκτρολόγιοκαιγλιστράει.

Earendil είπε:
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΗΡIΟΕΙΔΗ....
Έτσι λέγεται γιατί όταν το παθαίνεις γίνεσαι Θηρίο! Να μάθουμε να γράφουμε καμια φορά εδΟ μέσα....

House broken μπασίστας/κιθαρίστας/χειριστής ηλεκτρικής σκούπασ/τραγουδιστής/λατζέρης, ψάχνω μικρό τυμπανιστή και μελόντικά για seasonal γκρουπάκι με εξασφαλισμένες on the road καταστάσεις σε όλη τη διάρκεια των εορτών (και Θεοφάνεια).

Christmas ύφος τραγουδιών, Tim Burton attitude, εξασφαλισμένες αποδοχές.

Γνωριμία με γονείς προαιρετική.

Για να απαντησομε και στο αγαπητο μελος:

Μια λυση διακρινω για την περιπτωση σου φιλε μου απο την στιγμη που ο κυκλος σου και οι γονεις σου σε εμποδιζουν να ασχοληθεις με αγγελιες (υποθετοντας οτι αδυνατεις να τους αλλαξεις γνωμη ή να τους αγνοησεις)

Παιρνεις το σετ σου, κατεβαινεις Ερμου ενα σαββατο πρωι, το στηνεις και ξεκινας να παιζεις. Μπροστα τοποθετεις ταμπελακι "ζητειται μπαντα...". Πιστευω οτι το πολυ σε 1.5-2 ωριτσες θα εχεις αυτο που θελεις κανοντας και το απαραιτητο face control.  ;D

Υ.Γ Θα μπορουν να ειναι και οι γονεις σε μια γωνια ωστε να τσεκαρουν τους μελλοντικους bandmates.  ;)

999296_361049690697866_1131133737_n.jpg

Α ρε παλομουχρίτσες Λύδιος που σας χρειάζεται, βρήκατε το  παιδί και βγάζετε το άχτι σας  ;D ;D ;D

Ουστ τσαπρόμαγκες, πίσω στις γυναίκες σας και τα χρέη σας  ;D

Αφου το ειδα και αυτο, δηλαδη ντραμμερ να μην μπορει να βρει μπαντα στην Αθηνα μπορω να πεθανω ησυχος...  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back