Πως ήσουν και πως είσαι

ξέρω ότι δεν έχεις πρόχειρες...?

Δεν έχω καθόλου.

Τις είχα πάρει μαζί μου όταν παντρεύτηκα, και όταν χώρισα δεν πήρα πίσω τίποτα.

Θα έχουν πάει σε κανένα κάδο πια.

Δεν έχω καθόλου.

Τις είχα πάρει μαζί μου όταν παντρεύτηκα, και όταν χώρισα δεν πήρα πίσω τίποτα.

Θα έχουν πάει σε κανένα κάδο πια.
Ή μέσα σε κάποιο εικονοστάσι....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ή μέσα σε κάποιο εικονοστάσι....

Αν και μια εποχή έμοιαζα με τον Χριστό (έτσι είχαν πει κάτι γείτονες στον πατέρα μου κάποτε), δεν το πιστεύω.

Φέτος έφτασα τα 30, και γενικά δεν είμαι της φωτογραφίας. Πάλι καλά μου με βγάζανε άλλοι.

Οι φώτος είναι περίπου 4-5 χρόνια διαφορά μέχρι το '20. Αξιοσημείωτη η εξέλιξη του μαλλιού.

Και ναι, με πήγαινε η μάνα μου μπαλέτο 3,5 χρόνια.

alex.jpg

Ωραία εξέλιξη έχεις Alex, αν και ήσουν όμορφο αγοράκι. Ακόμα και το ανάποδο κεφάλι σου πάει σήμερα.?

στραβολαίμιασα !

Φέτος έφτασα τα 30, και γενικά δεν είμαι της φωτογραφίας. Πάλι καλά μου με βγάζανε άλλοι.

Οι φώτος είναι περίπου 4-5 χρόνια διαφορά μέχρι το '20. Αξιοσημείωτη η εξέλιξη του μαλλιού.

Και ναι, με πήγαινε η μάνα μου μπαλέτο 3,5 χρόνια.

Προβολή συνημμένου 31018
που'ν το μαλλί οεο?

Για να με προσέξεις καλύτερα.?
Ομολογουμένως αξιοπρόσεχτος... Ιδιαίτερα εκεί στα '80ς, όπου εικάζω ότι πρέπει να περνούσες την περίοδο... Iron Maiden (αν κρίνω ορθώς από το αλά Steve Harris παντελόνι)...   ?

Ομολογουμένως αξιοπρόσεχτος... Ιδιαίτερα εκεί στα '80ς, όπου εικάζω ότι πρέπει να περνούσες την περίοδο... Iron Maiden (αν κρίνω ορθώς από το αλά Steve Harris παντελόνι)...   ?
Δεν ήμουν ποτέ οπαδός. Αλλά το παντελόνι ιτραβούσε gom€νες. 

Ωραία αγόρια όλοι μας. Φτου μας!?

Προτείνω να αντιγράψετε την φωτογραφία σας στο About me που υπάρχει στο προφίλ του καθενός.

Εγώ το έκανα. Αν χρειαστείτε βοήθεια πμ me.

Trending...

Νέα θέματα

Back