¶ντε μετά να πεις πως είσαι μουσικός...

ytsestef_2112

Νέο μέλος
Πόντοι
16
...που γράφει, παίζει κιθάρα και τραγουδάει!

Αυτός τα κάνει όλα με απίστευτη αρτιότητα και είναι και τυφλός:

Τώρα τι θέλεις? να μας κάνεις όλους να τα παρατήσουμε?

Θα στείλω mail στο youtube να αποσύρει κάτι "άθλια" video σαν αυτό

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μετά από αυτό η μόνη επιλογή είναι:

kung_fu.jpg

Μην αγχώνεστε ρε παιδιά!

Εξηγεί την τεχνική του αναλυτικότατα εδώ:

Όλα είναι απλά...

Με 23 ώρες τη μέρα εξάσκηση, σε 30-35 χρόνια έχουμε ελπίδες!!! :lol:

Ναι, την τεχνική του την αναλύει.. Το groove του που θα το βρούμε;;; (βρείτε δηλαδή, γιατι εγώ δεν είμαι κιθαρίστας) Καλά κουράγια! :lol: :lol: :lol:

O Jeff Healey είναι επίσης θεός - διάσημος τυφλός κιθαρίστας:

Μην τον παρεξηγήσετε από τα shreddings που κάνει εδώ - έχει καταπληκτικές φράσεις σε άλλα αργά κομμάτια - είναι φοβερά soulful κιθαρίστας.

Επίσης ο καταπληκτικός Johnny Hiland. Είναι σχεδόν τυφλός...

αυτό το παίξιμο δεν το κανει ούτε κάποιος υγιής στην όρασή του....ειλικρινά...εγώ το πιστεύω...δεν το κάνει!!!

Ακούστε τον εδώ με τον Herbie Hancock, όπου τραγουδάει το Ι just called to say I love you του Stevie Wander (ο οποίος παρευρίσκεται στο κοινό) ;)

το συγκεκριμένο με τον hancock ήθελα να το ποστάρω και εγώ.. με πρόλαβες. έχει αλλάξει τα φώτα στη αρμονία!

Συγκλονιστική ερμηνεία!Όσο για τον Hancock και τoν Phillinganes δεν χρειάζονται εγκώμια!

έχει ακουστεί πάντως πως όποιος δεν έχει κάποια-ες από τις αισθήσεις του, έχει περισσότερο αναπτυγμένες τις υπόλοιπες....

φυσικά αυτό δε μειώνει σε καμία περίπτωση αυτό που κάνει....Αντιθέτως: είμαι πλέον πολύ περήφανος που παίζω μπάσο και όχι κιθάρα......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μπουαχαχαχαχαχαχα :D :D :D:D

Υπάρχει κανάς κουτσο-στραβο-ανάπηρος μπασσίστας??

Μην τον αφήσουμε με την περηφάνεια ντε...... :P

Trending...

Νέα θέματα

Back