- Πόντοι
- 178
Δεν ήμουν ποτέ οπαδός. Αλλά το παντελόνι ιτραβούσε gom€νες.
? xaxxaaxa το XL 125 του φτωχου.
Δεν ήμουν ποτέ οπαδός. Αλλά το παντελόνι ιτραβούσε gom€νες.
και εγώ μαύρος ήμουν αλλά υπαξ
Αποστρατος λοχαγος (στις ειδικες δυναμεις δεν κρατανε γεροντες ? )Είμαι ίλαρχος τώρα , εσυ;
ΑΠΑΞ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. ?κομμουνιστης ΚΑΙ στον στρατο δηλαδη... ?
Αποστρατος λοχαγος (στις ειδικες δυναμεις δεν κρατανε γεροντες ? )
Μια original 60’ς στο σπίτι ενός απ τους μεγαλύτερους συλλέκτες της Σουηδίας.Να υποθέσω (από το λάγνο βλέμμα) ότι αυτή ήταν η... πρώτη (stratocaster), η μεγάλη και παντοτινή αγάπη;
Προβολή συνημμένου 31035
Ποια μαλλιά άρχισαν να ασπρίζουν βρε Βασίλη; Στα 26 σου; Τι να πούμε και κάτι άλλοι δηλαδή που εδώ και κάτι χρόνια κάθε Χριστούγεννα μας πλησιάζουν τα παιδάκια και απαιτούν PS5.μόνο τα μαλλιά άρχισαν να ασπρίζουν
Ποια μαλλιά άρχισαν να ασπρίζουν βρε Βασίλη; Στα 26 σου; Τι να πούμε και κάτι άλλοι δηλαδή που εδώ και κάτι χρόνια κάθε Χριστούγεννα μας πλησιάζουν τα παιδάκια και απαιτούν PS5.
Και εδώ stratocaster, αλλά δεν διακρίνουμε το... look of love που είχε ο sir Apos όταν χαλβάδιαζε την '60ς (όπως ομολόγησε) κιουρία ?
Τι έχει πάει στραβά στην σχέση σας Bill; ?
Έχω ξεκινήσει από τα γένια στα 18-19 (πανελλήνιες) και από πέρσι στους κροτάφους.
Τι να πούμε και κάτι άλλοι δηλαδή που εδώ και κάτι χρόνια κάθε Χριστούγεννα μας πλησιάζουν τα παιδάκια και απαιτούν PS5.
Εχω τόσο αρχειακό υλικό, που όσο και να το ταξινομώ πάντα δεν είμαι έτοιμος.
Πάρτε μια δόση λοιπόν, με ένα bonus track...
Προβολή συνημμένου 31052