Πως ήσουν και πως είσαι

και εγώ μαύρος ήμουν αλλά υπαξ

και εγώ μαύρος ήμουν αλλά υπαξ

κομμουνιστης ΚΑΙ στον στρατο δηλαδη... ?

Είμαι ίλαρχος τώρα , εσυ;
Αποστρατος λοχαγος (στις ειδικες δυναμεις δεν κρατανε γεροντες ? )

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
κομμουνιστης ΚΑΙ στον στρατο δηλαδη... ?

Αποστρατος λοχαγος (στις ειδικες δυναμεις δεν κρατανε γεροντες ? )
ΑΠΑΞ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. ?

Γιατί αλλιώς, για να μπεις στο ΔΗΜΟΣΙΟ θα πρέπει να δηλώνεις πως ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΟ και πως ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑΤΟΥΑΖ?

Να υποθέσω (από το λάγνο βλέμμα) ότι αυτή ήταν η... πρώτη (stratocaster), η μεγάλη και παντοτινή αγάπη; 

proti agapi.JPG

Δυστυχώς δεν έχω στο αρχείο μου φωτογραφίες δημοτικού, είναι όλες σε φυσική μορφή ή ξεχασμένες σε αρχαίες πλέον κάμερες. Ποστάρω ό,τι έχω εδώ λοιπόν, 3-4 ετών, 14 ετών, 18 ετών και 26. Μεταξύ 19 και 25 δεν άλλαξαν και πολλά, μόνο τα μαλλιά άρχισαν να ασπρίζουν, αλλά το κρύβομεν ακόμα.

εικόνα.png

μόνο τα μαλλιά άρχισαν να ασπρίζουν
Ποια μαλλιά άρχισαν να ασπρίζουν βρε Βασίλη; Στα 26 σου; Τι να πούμε και κάτι άλλοι δηλαδή που εδώ και κάτι χρόνια κάθε Χριστούγεννα μας πλησιάζουν τα παιδάκια και απαιτούν PS5.

Και εδώ stratocaster, αλλά δεν διακρίνουμε το... look of love που είχε ο sir Apos όταν χαλβάδιαζε την '60ς (όπως ομολόγησε) κιουρία ?

Τι έχει πάει στραβά στην σχέση σας Bill;  ?

Bill.JPG

Ποια μαλλιά άρχισαν να ασπρίζουν βρε Βασίλη; Στα 26 σου; Τι να πούμε και κάτι άλλοι δηλαδή που εδώ και κάτι χρόνια κάθε Χριστούγεννα μας πλησιάζουν τα παιδάκια και απαιτούν PS5.

Έχω ξεκινήσει από τα γένια στα 18-19 (πανελλήνιες) και από πέρσι στους κροτάφους. Ψιλά γράμματα για σας τους μεγαλύτερους, αλλά ήταν το πρώτο καμπανάκι ότι η ζωή κυλάει και καλό θα ήταν να μην τη σπαταλήσω. Όταν και άμα αποκτήσω παιδιά, ελπίζω να είμαστε ακόμα εδώ και να γελάμε.

Και εδώ stratocaster, αλλά δεν διακρίνουμε το... look of love που είχε ο sir Apos όταν χαλβάδιαζε την '60ς (όπως ομολόγησε) κιουρία ?

Τι έχει πάει στραβά στην σχέση σας Bill;  ?

Αγαπώ και τις Strat και τις LP και τις 335 και τις 7χορδες superstrats. Απλά έτυχε και βρήκα τον ήχο μου με Tele. Κάποια στιγμή που θα το επιτρέπουν οι συγκυρίες θα ξαναπάρω σίγουρα μία καλή Strat. Στην τότε σχέση μας, το μόνο που πήγε λάθος ήταν ότι ακόμα δεν ήξερα πού παν' τα 4. Όποιος δεν το ξέρει ιδρώνει, που λέει και ο σοφός λαός.

Τι να πούμε και κάτι άλλοι δηλαδή που εδώ και κάτι χρόνια κάθε Χριστούγεννα μας πλησιάζουν τα παιδάκια και απαιτούν PS5.

Σταμάτα να φοράς κόκκινες ρόμπες με σκούφο, και όλα θα φτιάξουν.

Trending...

Νέα θέματα

Back