- Πόντοι
- 2,368
+1000Σόρι για το οφτόπικο, θα συμφωνήσω διαφωνώντας! Δεν μου ακούγονται ποτέ οι κιθάρες τους σαν μπαγλαμάδες, γιατί ποτέ δεν πάει το αυτί μου μόνο στις κιθάρες. Οι παραγωγές τους πάντοτε σε υποχρεώνουν να προσέχεις και να παρακολουθείς μόνο το σύνολο (όπου κείται και η ουσία, που λένε στο χωριό μου) και όχι τα επιμέρους όργανα, στα οποία υπάρχουν άπειρα λάθη (με τα οποία δεν έχει νόημα να ασχοληθεί κανείς αφού το σύνολο σπέρνει). Υπήρχε μάλιστα στο εξωτερικό μία σειρά από εξαιρετικά διαφωτιστικά ντοκιμαντέρ (δυστυχώς δεν θυμάμαι τίτλο), όπου ανέλυαν μεμονωμένα tracks από την πολυκάναλη ταινία και άκουγες φοβερές φαλτσαδούρες, πρασινάδες κ.λπ. που δεν περνούσαν όμως ποτέ στο σύνολο. Για αυτό κατά την ταπεινή μου άποψη οι παραγωγές του Μάρτιν, παρά την παλαιότητά τους, είναι ακόμη σεμιναριακές σαν φιλοσοφία- ίσως οι καλύτερες στην ιστορία της ποπ.
εκτος απο αυτο
όπου ανέλυαν μεμονωμένα tracks από την πολυκάναλη ταινία
σιγα τα πολυκαναλα...4 τρακς (και μαμιστερα) ηταν ολα κι ολα...... ;D (εξαλλου με τοσο ping pong που εκαναν ποιος ξερει τι θα εχει απομεινει απο τη ρημαδα την ταινια... ;D)
τι τα θες ομως....ενας κουλος κιθαριστας-τραγουδιστης ,ενας οντως απαιχτος πολυμουσικαρας μπασιστας-τραγουδιστης και κιθαριστας,ενας "παιζω μονο οτι ξερω" κιθαριστας και ενας..αυστραλοπιθηκας στα τυμπανα... ;D....εγραψαν τα απολυτα ποπ κομματια ολων των εποχων.....αν το εχεις το εχεις και ας μη ξερεις να βαρας τη....λα.... ;D