- Πόντοι
- 4,208
Π.χ. Αυτός που σου λέει ο Φασιον έχει 100 ευρα.
Εγώ θα έπαιρνα 9 από τα Lidl, όχι έναν ,και θα έκανα 9 κλώνους.
Δηλαδή θα έπαιρνες ssd 1TB με 12 ευρώ?
Από που ρε φίλε να πάμε να σηκώσουμε το μαγαζί?
Π.χ. Αυτός που σου λέει ο Φασιον έχει 100 ευρα.
Εγώ θα έπαιρνα 9 από τα Lidl, όχι έναν ,και θα έκανα 9 κλώνους.
To διορθωσα, λάθος υπολογισμοι λεμε, μην κανεις ετσι. ?Δηλαδή θα έπαιρνες ssd 1TB με 12 ευρώ?
Από που ρε φίλε να πάμε να σηκώσουμε το μαγαζί?
To διορθωσα, λάθος υπολογισμοι λεμε, μην κανεις ετσι. ?
2 φθηνα
@Sf
Πάντως ΑΝ δεν έχεις εμπειρία, αν και απλό είναι, λίγο προσοχή θέλει.
ΠΡΟΣΕΞΕ στο Macrium ποιον σκληρό θα κάνεις κλώνο σε ποιόν.
Τι είναι πιθανότερο να χαλάσουν και οι 2 φθηνοί ή ο ένας ακριβός.
Να μην πάτε γιατί θα δημιουργηθεί τεχνητή ζήτηση αφού, και μετά θα μας δρεπανιάζουνε που έλεγε κι ο φίλος για 128Gb μάρκα YOOHOODATA.Από που ρε φίλε να πάμε να σηκώσουμε το μαγαζί?
Δεν ξέρεις καμιά φορά.ενταξει ιμε γκαου αλλα οχι και τοσο....
Αυτό θα δουλέψει ΜΟΝΟ στο μηχάνημά σου.@LK @fusiongtrκαι δε με λετε αφτο θα δουλεψει και σε εντελως νεο μηχαΝιζΜα?
Εκτός αν ρωτάς αν θα δουλέψει στο δικό σου μηχάνημα που είναι "εντελώς νέο" , άρα η απάντηση είναι ΝΑΙ.
Γιου καν φοργκετ αμπάουτ ιτΝαι μιλάω για αγορά νέου pc ώστε να αποφύγω την εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων και ήχων ξανά (λεφτά υπάρχουν, χρόνος δεν υπάρχει).![]()
@LK @fusiongtrκαι δε με λετε αφτο θα δουλεψει και σε εντελως νεο μηχαΝιζΜα?
Δεν θα boot-αρει καν.Εκεί θα υπάρχει πρόβλημα, καθώς ο σκληρός του συστήματος στο δικό σου μηχάνησμα, έχει μέσα τους drivers της μητρικής σου, και όλων των υπόλοιπων parts που είναι μέσα.
Αν τον κλωνοποιήσεις και τον βάλεις σε άλλο pc θέλει άλλους drivers, θα γίνει λίγο πωπός.
Γιου καν φοργκετ αμπάουτ ιτ
Ουτε μια στο εκατομμύριο.
Μαζί σου είμαι.αρα η τεχνολογια δεν συμβαδιζει ακομα με την (μεγαλο)φυϊα μου...δε στορυ οφ μαϊ λαιφ λαΙμε
Και εγώ είχα την μεγαλοφυή ιδεα , μηπως μπορέσω να περάσω επιτελούς στο λαπιτοπι του 95 τα windows 95, αφού τα εγκαταστήσω σε άλλο κομπιούτορα, μιας και στο λαπιτόπι δεν έχω ούτε cd drive, ούτε floppy που να δουλεύει....και επί 3 μήνες ελάμβανα μόνο κωλοδάχτυλα. ?
Σε αυτό δοκίμασα τα πάντα.Τα παλιά τα λάπτοπ είναι άλλο παραμύθι.
Θυμάμαι σε κάποια λάπτοπ για να περάσεις windows ήθελε συγκεκριμένο φλόπυ ντράιβ.
Αν περάσεις μόνο τα windows χωρίς drivers, ίσως παίξει, αλλά σε παλιό λάπτοπ πολύ δύσκολο.
αφτο θα δουλεψει και σε εντελως νεο μηχαΝιζΜα?
Σε αυτή τη περίπτωση αναθέτουμε όλα όσα αναφέρθηκαν σε κάποιον επαγγελματία. Επίσης, αγοράζουμε τα πάντα επί δύο (δίσκους, τροφοδοτικά, μητρικές, επεξεργαστές, μνήμες, κουτιά, ποντίκια, πληκτρολόγια).λεφτά υπάρχουν, χρόνος δεν υπάρχει
Καταρχάς τον D δεν χρειάζεται να τον κάνει κλώνο.Ο κλώνος του D μια χαρά θα είναι όπου και να τον βάλεις.
Mac και Linux: και τα δύο το κάνουν αυτό χωρίς fuss.αρα η τεχνολογια δεν συμβαδιζει ακομα με την (μεγαλο)φυϊα μου