- Πόντοι
- 393
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Πλήκτρα
- Κρουστά
- Παραδοσιακό Όργανο
- Ηχολήπτης
- Παραγωγός
Το προβλημα μου ειναι το αλλο θεμα που παραμενει και δεν βρισκω ακρη.
κάνε instrument track και κοπιάρησε τις αξίες από το midi track εκεί
Το προβλημα μου ειναι το αλλο θεμα που παραμενει και δεν βρισκω ακρη.
Έχετε τσεκάρει ένα προς ένα και τα 126 περίπου CC?Το προβλημα μου ειναι το αλλο θεμα που παραμενει και δεν βρισκω ακρη.
Την πρώτη που είναι στο 127.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
Δεν καταλαβαινω για ποια ρυθμιση μου λες.
Που ακριβως ψαχνω;
Προβολή συνημμένου 23893
Όπως υπάρχει το Key Editor πρέπει να υπάρχει και το List editor.Επειδη εχω κανει ενα κεφαλι κουδουνι, αυτη η list edit ποια ειναι και που την βρισκω;
Υπάρχουν CC7 και CC11 και αλλα πολλα στο Note Exprection αλλα δεν ξερω να τα δουλευω.
Πολύ πιθανό να περιέχει κάποια SysEx δεδομένα που αφορούν το setup συγκεκριμένου instrument ?μια και πιάσαμε κουβέντα, όταν φτιάχνω instrument track με midi μου φτιάχνει ένα έξτρα τρακ SysEx, προσπάθησα από τα settings να το ακυρώσω αλλά αυτό συνεχίζει
Ωραία, κάνε κάτι άλλο.Τιποτα
έχει καιρό που γίνεται αλλά δεν έχω ακόμα βρει το γιατί.Πολύ πιθανό να περιέχει κάποια SysEx δεδομένα που αφορούν το setup συγκεκριμένου instrument ?
ok, τότε μην το πειράζεις.έχει καιρό που γίνεται αλλά δεν έχω ακόμα βρει το γιατί.
Δεν ξέρω καν τι είναι (με απλά λόγια) για να καταλάβω πως δημιουργούνται.
Στο δίκτυο ό,τι έψαξα γινόταν αρκετά πολύπλοκο για να βρω χρόνο να ασχοληθώ
ναι, συνήθως τα σβήνω καθώς η πληροφορία που περιέχουν δεν επηρεάζει τίποτα, μόνο μια φορά συνέβη ολη η midi πληροφορία να βρίσκεται στο sysex και όταν το έσβησα χάθηκε.ok, τότε μην το πειράζεις.
Βάλε στο midi track, στο midi κανάλι που παίζουν τα τύμπανα (πιθανόν το 10) ένα control change 7 με value την επιθυμητή ένταση.
Αν δεν, κάνε το ίδιο και με control change 11.
Το σίγουρο είναι ότι κάτι κάνει, αν δεν το δω δεν ξέρω.ναι, συνήθως τα σβήνω καθώς η πληροφορία που περιέχουν δεν επηρεάζει τίποτα, μόνο μια φορά συνέβη ολη η midi πληροφορία να βρίσκεται στο sysex και όταν το έσβησα χάθηκε.
Ευτυχώς είχα back up.
γιαυτό θα ήθελα να καταλάβω τι τρέχει
Θα κάνεις insert.Καλα τα λες. Αλλα πως θα το κανω; ?