Κανένα από τα γνωστά patchbays (απ'όσο γνωρίζω τουλάχιστον) δεν κάνει ταυτόχρονο merging πάνω από 2 in. Εκτός για το MTP/AV για το οποίο δεν είμαι σίγουρος. Αλλιώς πας σε λύση ξεχωριστού merger 5 in > 1 out.Για αυτό εξετάζω την περίπτωση 2 Patchbays που τρέχουν σε Split/Merge Modes Εναλλάξ έτσι ώστε να μπορώ να συγχωνεύω σε ένα ή παραπάνω Outputs του Merger όσα πραγματικά Data χρειάζεται να λαμβάνει κάθε συσκευή.
Μέσω του site πρέπει να το αγοράσεις ???korg_nikos είπε:Προς το παρόν θα κάνω ένα Sign Ιn στη Motu για να κατεβάσω όλα τα Manuals αυτών των προϊόντων http://www.motu.com/products/midi έτσι ωστέ να δω τι γίνεται.
Κάνε υπομονή έως αύριο. Βρήκα να τσεκάρω ένα. Εκτός κι αν κάποιος εδώ στο φόρουμ έχει το MTP/AV οπότε μπορεί να μας ενημερώσει γι'αυτό το σημείο.Ενημερωτικά δεν βρίσκω τιμή για το MTP A/V πουθενά. Από τα λίγα που είδα στα Specs λέει οτι κάνει πολλάπλό MERGE αλλά και πάλι δεν ξέρω αν το κάνει ταυτόχρονα με το SPLIT (ROUTE). Aν ναι τότε σημαίνει οτι χρειάζομαι Ένα και όχι Δύο
To διαπίστωσα ιδίοις όμμασι Mανώλη απλά όταν έγραφα το post με πρόλαβες.Μανώλης Χναράκης είπε:Μέσω του site πρέπει να το αγοράσεις ???
OkΚάνε υπομονή έως αύριο. Βρήκα να τσεκάρω ένα. Εκτός κι αν κάποιος εδώ στο φόρουμ έχει το MTP/AV οπότε μπορεί να μας ενημερώσει γι'αυτό το σημείο.
Nαι βλακεία έγραψα Μανώλη...(έχω ανοίξει καμιά 20αριά παράθυρα στο Internet και το καψα το κεφάλι μου!Για Patchbay χωρίς hardware panel και stand alone :Μάλλον δεν είναι stand alone. Για έλεγξέ το.
Από το πρώτο post μιλάω για hardware merging και όχι για software merging μέσω Η/Υ.
Μανώλης Χναράκης είπε:Είπαμε...
Θες ένα MOTU MTP/AV.
Για το MIDI EXPRESS 128 δεν το ξέρω.
Μακαρονάδα ή όχι μόνο με σχέδια μπορώ να δείξω το Patch που θέλω έτσι ώστε να γίνεται αντιληπτό. Είμαι υποχρεωμένος να δείξω και τι γίνεται εσωτερικά στο Patchbay για αυτό ίσως σου φαίνονται δυσανάγνωστα.Μανώλης Χναράκης είπε:Υ.Γ.
Σταμάτα τα σχέδια γιατί τα έχεις κάνει "μακαρονάδα".
Όταν θα βάλεις το software για το MTP/AV θα καταλάβεις τι εννοώ.
Τσάμπα τρως το χρόνο σου με τα σχέδια.
Με το software είναι πολύ πιό απλά τα πράγματα και τακτοποιημένα.
Κάπου τόσο το είχα δει σε τιμή.Παλιότερα έχω την εντύπωση ότι το είχε και στο thomann αλλά το πρωί που το έψαξα δεν το βρήκα.Πάντως είανι πολύ ενδιαφέρον μηχάνημα γιατί μπορεί να προσφέρει πολλές εφαρμογες,και να σε γλυτώσει από τον κόπο του βάλε βγάλε.korg_nikos είπε:Ευχαριστώ πολύ για την επιβεβαίωση και τη βοήθειά σου Μανώλη.
Τώρα πρέπει να βρω από που θα το αγοράσω και πόσο.
Κάπου, δεν θυμάμαι που ακριβώς, το είδα περίπου στα 850€...δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Το site της MOTU ενώ δείχνει ενδεικτικές τιμές για τα περισσότερα δεν αναφέρει τιμή για το MTP A/V. Δεν είναι καν listed στα 2 μεγάλα γερμανικά καταστήματα. Μόλις βρω επίσημη τιμή θα επανέλθω.
Ευχαριστώ και πάλι.