Μα δεν το έχω κλείσει το πλήκτρο μου βρε παιδιά. Ανοικτό το έχω!. Πατάω PLAY στο cubase, τα ακούω όλα μια χαρά. Κάνω export ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ, δεν παράγει τίποτα. Η πηγή ήχου υπάρχει και είναι το αρμόνιό μου και είναι ανοιχτό
μου λέτε ότι δεν γίνεται να παράξω το τελικό αρχείο με τους ήχους μου, και για να γίνει αυτό πρέπει να ηχογραφήσω audio! Όπως το έκανα δηλαδή τόσα χρόνια!
Ωραία εχω 5 κανάλια με Midi πληροφορία. Τι να τα κάνω αφού δεν μπορώ να παράξω ένα τελικό αρχείο μουσικής mp3 με ήχους για να το ανεβάσω στο youtube?
Θα δώσεις στο midi, audio υπόσταση μέσα από vsti με ήχους των οργάνων που θέλεις.
Εγώ τουλάχιστον αυτό ξέρω.
Ναι τα γνωρίζω όλα αυτά. Είναι τέλεια! με το ποντίκι διορθώνεις τη λάθος νότα, δεν χρειάζεται να κάνεις νέα ηχογράφηση κλπ κλπΤο Midi λοιπόν είναι για να διορθώσεις αυτή τη μια νότα που έκανες λάθος, χωρίς να χρειαστεί να ξαναπαίξεις από την αρχή. Αν κάνεις διπλό κλικ στο midi track που έγραψες, μπαίνεις στο midi editor και διορθώνεις ότι θες.
Θα πρέπει να ηχογραφήσεις το πλήκτρο ως audio.
Αυτό κατάλαβα και εγώ ότι συμβαίνει και ότι πρέπει να γίνει, όταν είπα ότι έχοντας φτιάξει τα 6 midi tracks στο cubase, πατάω REC στο cubase, αρχίζουν και παίζουν τα midi tracks, δηλαδή το πλήκτρο τα παίζει (όχι εγώ) έχοντας αντιστοιχήσει τα κανάλια των midi tracks με τα αντίστοιχα κανάλια του πλήκτρου, και αυτό που ακούγεται ηχογραφείται (έχοντας συνδέσει το out του πλήκτρου με το Input της κάρτας) σε ένα νέο AUDIO track που εχω φτιάξει και έχω θέσει σε record enable. Σωστά;O killbill παίζει πλήκτρα => το παίξιμο( OXI ο ήχος αλλά ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ, οι ΝΟΤΕΣ ) πάει από το MIDI OUT του πλήκτρου στο MIDI IN του Cubase => το cubase γράφει το ΠΑΙΞΙΜΟ σα midi. Μετά στην αναπαραγωγή το παίξιμο από το MIDI OUT του cubase => πάει στο MIDI IN του πλήκτρου (διορθωμένο ). Τώρα το πλήκτρο παίζει ΤΟΝ ΗΧΟ οπότε θα πρέπει το STEREO OUT του πλήκτρου => να πάει στο AUDIO IN την κάρτας ήχου, για να εγγραφεί σε audio track του cubase, για να μπορεί να γίνει export.
Πιο απλά δεν γίνεται ?
θα πρέπει το STEREO OUT του πλήκτρου => να πάει στο AUDIO IN την κάρτας ήχου, για να εγγραφεί σε audio track του cubase, για να μπορεί να γίνει export.
Αυτό κατάλαβα και εγώ ότι συμβαίνει και ότι πρέπει να γίνει, όταν είπα ότι έχοντας φτιάξει τα 6 midi tracks στο cubase, πατάω REC στο cubase, αρχίζουν και παίζουν τα midi tracks, δηλαδή το πλήκτρο τα παίζει (όχι εγώ) έχοντας αντιστοιχήσει τα κανάλια των μιδι tracks με τα αντίστοιχα κανάλια του πλήκτρου, και αυτό που ακούγεται ηχογραφείται (έχοντας συνδέσει το out του πλήκτρου με το Input της κάρτας) σε ένα νέο AUDIO track που εχω φτιάξει και έχω θέσει σε record enable. Σωστά;