Πως μπορώ να μετρήσω τα mA ενός DIY πεταλιού

kbasilis

Μέλος
Πόντοι
48
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά σε όσους-ες γιόρταζαν.

Οπως λέει και ο τίτλος θέλω να μάθω πως μπορώ να μετρήσω τα mA ενός DIY πεταλιού.

Που να τοποθετίσω το πολύμετρο πάνω στο πετάλι ή ότι άλλο χρειάζεται για να μου δείξει πόσα mA χρειάζομαι για το πετάλι.

Ευχαριστώ εκ των προτέτων  :D

Θα βάλεις ένα πολύμετρο στα mA σε σειρά με την μπαταρία και θα το δείς πολύ εύκολα.

adr1anos είπε:
Θα βάλεις ένα πολύμετρο στα mA σε σειρά με την μπαταρία και θα το δείς πολύ εύκολα.
Μπαταρία δεν έχω τα έχω με τροφοδοτηκό αλλά δεν πειράζει το ίδιο πράγμα φαντάζομαι πως είναι.

Όταν λες σε σειρά εννοείς από τον + του ρεύματος θα τοποθετίσω το κόκκινο του πολυμέτρου και το μαύρο του πολυμέτρου θα το δώσω στο κύκλωμα?

kbasilis είπε:
Μπαταρία δεν έχω τα έχω με τροφοδοτηκό αλλά δεν πειράζει το ίδιο πράγμα φαντάζομαι πως είναι.

Όταν λες σε σειρά εννοείς από τον + του ρεύματος θα τοποθετίσω το κόκκινο του πολυμέτρου και το μαύρο του πολυμέτρου θα το δώσω στο κύκλωμα?
ναι.

ξεκινα απο τη μεγαλύτερη σκάλα του πολύμετρου για να μη το κάψεις. αν και πόσο πολύ ρεύμα να τραβάει το πεταλι σου.

spyrusthevirus είπε:
ναι.

ξεκινα απο τη μεγαλύτερη σκάλα του πολύμετρου για να μη το κάψεις. αν και πόσο πολύ ρεύμα να τραβάει το πεταλι σου.
Ωραία,ευχαριστώ  :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back