- Πόντοι
- 38
Άλλο woofer, άλλο subwoofer... για ποια μιλάει, για τα μεν ή τα δε? Εγώ woofer διάβασα και σχολίασα. Τα sub είναι άλλη υπόθεση όπως σημειώνεις...
Καλά πολύ ενδιαφέρον φαίνεται αυτό το πραγματάκι...audiokostas είπε:
Οχι το ίδιο αλλά μόνο με μια κάρτα (περίπου σαν <A HREF="http://cgi.ebay.com/New-MKIII-Tripath-TA2020-PCB-25watt-Class-T-amplifier_W0QQitemZ260559896898QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_HomeAudioHiFi_Amplifiers?hash=item3caa948142">αυτή</A>), τροφοδοτικό από λάπτοπ,raindog είπε:Καλά πολύ ενδιαφέρον φαίνεται αυτό το πραγματάκι...
Έχεις δοκιμάσει αυτό ή κάτι παρόμοιο; Με χρήση ή χωρίς του DAC?
αν είναι έτσι τότε ανήκω στην εξαίρεση των "όλων"odis13 είπε:H καλη μουσικη σιγουρα δε θα παθει τιποτα. Ολοι μπορουν να ευχαριστηθουν ενα υπεροχο κομματι παιγμενο απο myspace με ακουστικα του 5ευρου.
Επειδή το συγκεκριμένο δίσκο τον έχω, έφτιαξα ένα mp3 στα 128kbps και δοκίμασα στα ηχεία μου (ναι αυτά που αναφέρω παραπάνω) και προσπαθούσα να καταλάβω τις διαφορές εστιάζοντας όντως στα πιατίνια. Ανάθεμα αν κατάλαβα διαφορές, και λέω τελικά φταίνε τα ηχεία ή είμαι κουφή και να μην ασχολούμαι; Αν λένε ότι έχουν ευαισθησία 90db δεν είναι καλά; Τι ακριβώς κάνει τα ΚΑΛΑ ηχεία; Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που είναι τα σημαντικότερα;Jasemeister είπε:Τότε που ξεψάχνιζα την υπόθεση "mp3 bitrates" άκουγα σχετικά εύκολα τη διαφορά μεταξύ 256 και 320 kbps στα πιατίνια (είχα σαν demo piece το Birth of Venus Illegitima από Therion).
Σωστός και στα δύο.gdevelek είπε:@audiokostas
τα ηχεία που έβαλες είναι αρκετά ακριβά, υπάρχουν και πιο οικονομικές λύσεις για όποιον δεν έχει την ευχέρεια ή απλά δεν θέλει να ξοδέψει, π.χ. τα Heco Victa ή τα Magnat Monitor
τέλος, στο avsite.gr υπάρχουν τρομερές ευκαιρίες στα μεταχειρισμένα από άτομα που έχουν τρελό GAS και πουλάνε αστέρια σε τιμές ξεφτίλα, π.χ. Yamaha RX-V800 για 200Ε