theoctapus είπε:
είναι κανονικότατα μπαχαλάκηδες, με όλο τον εξοπλισμό.
Επέστρεφα πριν κάτι χειμώνες από τα Βόρεια ορεινά ,εκεί στο Γράμμο και το Βίτσι που κάνουμε εμείς οι κομμουνισταί χειμερινοί διαβίωση ,για να κρατιώμαστε σε φόρμα ;D και με το που μπαίνω στην Αττική οδό ,στουπ με σταματάει ένα παρα-κρατικό καρουμπαλάδικο . Το αμάξι ήταν καφέ από τις λάσπες ,μόνο το παρμπριζ ξεχώριζε και με σταμάτισαν επειδή δεν φαινόντουσαν οι πινακίδες .
Φυσικά είχα μέσα όλο τον επαναστατικό εξοπλισμό ,που περιελάμβανε 4 κάνιστρα βενζίνα,ένα τσεκούρι 2κιλο ,αλυσοπρίονο,διπλό πέλεκυ,πριονωτό διπλό σουγιά ,ιμάντες ρυμούλκισης και κρικοπάλαγκο- αυτά είναι για να ξυλώνω ΑΤΜ ;D- φτυάρι,κασμά-τσάπα, νιτσεράδες,αντίσκηνα,παγούρια,κιτ επιβίωσης,σχοινιά αναρρίχησης και φαρμακείο.
Το περιστατικό είναι αληθινό.
Οι άνθρωποι τα χρειάστηκαν ,βάλαν τα χέρια τους στου ζονάρ και βάσταγαν τα πιστόλια ...........όταν τους εξήγησα κατάλαβαν ,ότι αγωνίζομαι για την ελευθερία του τόπου .
Ή έχεις εξοπλισμό και είσαι αγωνιστής, ή είσαι μπαχαλάκιας με παιδικά τσεκούρια και μπουκάλια μπύρας ;D
Παρεπιπτόντως και για όσους δεν γνωρίζουν ,σήμερα δεν απεργεί το ΠΑΜΕ ,αλλά οι εφοπλιστές ακτοπλόοι .Όταν βλέπουν οι άνθρωπες μειωμένη κνηση ,τα κάνουν πλακάκια με το λιμενικό και το 7 μποφόρ ξαφνικά γίνεται τοπικά 9 και βγαίνει απαγορευτικό . Απ' όσο έχω υπολογίσει στα χρόνια που ταξιδεύω 11 μήνες το χρόνο με καράβια στο Αιγαίο ,συνολικά οι εφοπλιστές, έχουν απεργήσει περισσότερες μέρες απ ότι το ΠΑΜΕ και η ΠΝΟ .
Αλλά εγώ είμαι κομουνιστής ,δεν χρειάζεται να πάω στη δουλειά μου ,δουλειές έχουν μόνο οι καπιταλιστές και τις κάνουν όποτε γουστάρουν αυτοί και το ΠΑΜε ,με τη ΠΝΟ.