atreu73 είπε:Δεν πρέπει να αποκλείεις και το παρακάτω.
Κέντρα αποφάσεων-διαμεσολαβητές-ηλίθιοι.
Εδώ σου λένε ότι έχουν κατάληψη 25 χρόνια. Πιστεύεις πραγματικά ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο χωρίς την στήριξη κέντρων πραγματικής εξουσίας;
Πολύ πιθανό να πιστεύουν και οι ίδιοι οι ηλίθιοι ότι δρουν ανεξάρτητα.
Επέστρεφα πριν κάτι χειμώνες από τα Βόρεια ορεινά ,εκεί στο Γράμμο και το Βίτσι που κάνουμε εμείς οι κομμουνισταί χειμερινοί διαβίωση ,για να κρατιώμαστε σε φόρμα ;D και με το που μπαίνω στην Αττική οδό ,στουπ με σταματάει ένα παρα-κρατικό καρουμπαλάδικο . Το αμάξι ήταν καφέ από τις λάσπες ,μόνο το παρμπριζ ξεχώριζε και με σταμάτισαν επειδή δεν φαινόντουσαν οι πινακίδες .theoctapus είπε:είναι κανονικότατα μπαχαλάκηδες, με όλο τον εξοπλισμό.
Αμ τα υποβρύχια που γέρνουν;;;;;neeq είπε:Γιατι, την εγκληματικότα των μαυρων, που την πας?
Ο ρόλος του Gordon Gekko θα σου ταίριαζε περισσότερο...Superfunk είπε:Ξερεις ποσες φορες εχω ονειρευτει οτι εγω ειναι ο Michael Douglas...
μπροστα στο 95% των αναρχοκομμουνιστοσυριζαιοπασοκτζιδοφασιστομπαχαλακηδων της χωρας μου μια χαρα μου φαινεται... ;Datreu73 είπε:Το ξέρεις ότι ο Douglas έπαιζε τον ψυχασθενή έτσι δεν είναι sf;
Σου είπαν το «πουτ δε κοτ ντάουν»;samy paraga είπε:Οι άνθρωποι τα χρειάστηκαν ,βάλαν τα χέρια τους στου ζονάρ και βάσταγαν τα πιστόλια
Αλλά εγώ είμαι κομουνιστής
Αν αναφέρεσαι στα τηλεοπτικά, δεν τα παρακολουθώ. Ούτε και έχω επισκευθεί ποτέ τη Βενετία, αν αναφέρεσαι σ' αυτά τα κανάλια. Όσο για τις προσωπικότητες που αναφέρεις παραπάνω, δεν νομίζω πως θα έσπαγαν το αυτοκίνητο ή το μαγαζάκι κάποιου φουκαρά έτσι από αντίδραση.astraxan19 είπε:Εχουν κανει καλη δουλεια τα καναλια..
Νομιζω πως ο Κολοκοτρωνης, ο Βελουχιωτης και ο Φιντελ θα διαφωνουν.
Δεν σου έχω πει το κορυφαίο ;D Γύρναγα το Φθινόπωρο από Κέα και στο καράβι είχα πιάσει κουβέντα με το Παπαχελά ,ξέρεις τα γνωστά ,πότε θα γίνει η επανάσταση και άλλα τέτοια κομμουνιστικά και καθώς φτάναμε Λαύριο μου λέει ,είσαι με αμάξι ,όχι του λέω ,θα πάρω το ΚΤΕΛ ,κρίμα ρε γμτ μου λέει ,θα σε κατέβαζα μέχρι Αθήνα ,αλλά έχω να περάσω από ένα γνωστό στο Λάυριο .Οπότε του λέω ,ευχαριστώ για τη φιλοτιμία σου ,αλλά και να΄μπορούσες ,σιγά μην έμπαινα μαζί σου σε αμάξι ,να φάω καμιά μολότωφ απ τα συντρόφια ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Σου είπαν το «πουτ δε κοτ ντάουν»;
Επιτέλους ομολόγησες...
Καλά σε είχα καταλάβει εγώ... ;D
ΥΓ: Φίλος άσε τώρα τα αποπροσανατολιστικά και τους φίλους εφοπλιστές και άρχισε να τρομοκρατείσαι και εσύ.
Τώρα άκουγα το τρέιλερ του ΣΚΑΙ (μπουμ) για το δελτίο του κυρ Εισαγγελάτου, που έλεγε «τρομοκρατήθηκε όλη η Ελλάδα». Συντάξου με την χώρα σου βρε... κονσερβοκουτάκια ;D ;D ;D
Η ομάδα αυτή, με τις μηδενιστικές αποψεις, δεν αντιστοιχεί ούτε στο 0,1% του αναρχικού χώρου. Δηλαδή πολύ λιγότερο και απο το ποσοστό των νεοναζί στη χώρα. Και τρέφεται ιδεολογικά, κυρίως από βασανισμους σε ΑΤ και δολοφονιες ανηλίκων απο μπατσους.epikouris είπε:δεν νομίζω πως θα έσπαγαν το αυτοκίνητο ή το μαγαζάκι κάποιου φουκαρά έτσι από αντίδραση.
Κατ' αρχας σε ευχαριστω για τις προτασεις σου. Δεν τα εχω διαβασει, ευελπιστω να το κανω.epikouris είπε:Αν αναφέρεσαι στα τηλεοπτικά, δεν τα παρακολουθώ. Ούτε και έχω επισκευθεί ποτέ τη Βενετία, αν αναφέρεσαι σ' αυτά τα κανάλια. Όσο για τις προσωπικότητες που αναφέρεις παραπάνω, δεν νομίζω πως θα έσπαγαν το αυτοκίνητο ή το μαγαζάκι κάποιου φουκαρά έτσι από αντίδραση.
Για τον πρώτο μάλιστα θα σου πρότεινα να διαβάσεις "ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ" του Θεόδωρου Δ. Παναγόπουλου, Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ. Μεγάλη μορφή που κατάφερε να συγχωρέσει ακόμα και αυτούς που τον μπουντρούμιασαν και επιχείρησαν να τον καθαρίσουν (ΜΑυροκορδάτος και ΣΙΑ). Για τον δεύτερο έχει γράψει ένα εξαιρετικό βιβλίο ο Χαριτόπουλος, "Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ". Για τον τρίτο επίσης αναγνωρίζω το πολιτικό του εκτόπισμα και το γεγονός ότι παραμέρισε μεγάλες ευκαιρίες να τα οικονομήσει (έπαιζε σε ομάδα baseball των ΗΠΑ και θα μπορούσε να είχε κάνει λαμπρή καριέρα)
http://www.baseball-reference.com/bullpen/Fidel_Castro
Απλά τα απεμπόλησε όλα θέλοντας να προσφέρει στη χώρα του.
Θα μου επιτρέψεις όμως να επαναλάβω πως θεωρώ τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό ως ανέφικτα, ουτοπιστικά και εκτός της ανθρώπινης φύσης πολιτικά συστήματα χωρίς όμως να μέμφομαι κάποιον που τα πιστεύει και τα υποστηρίζει. Άνοιξες ωραίο δεύτερο θέμα, αλλά δεν νομίζω πως μας παίρνει να επεκταθούμε περισσότερο σ' αυτό το thread.
Δεν ξέρω αν θα πω για τους ίδιους, αλλά εις την ευρύτερη περιοχή των Εξα(ρ)θλείων έχει πλουσιότατη δράση...neeq είπε:Η ομάδα αυτή, με τις μηδενιστικές αποψεις, δεν αντιστοιχεί ούτε στο 0,1% του αναρχικού χώρου.
Σύντροφε συναγωνιστή τα μπλέκεις ,αυτοί είναι υπάλληλοι της Μέρκελ ,τα καίνε για να πουλήσουν ανταλλακτικά οι εταιρίες τους και να αυξηθεί το εμπορικό μας έλλειμμα ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Δεν ξέρω αν θα πω για τους ίδιους, αλλά εις την ευρύτερη περιοχή των Εξα(ρ)θλείων έχει πλουσιότατη δράση...
Μην δούνε όχημα υπό την επωνυμία BMW, Mercedes, Audi κλπ- έχει φύγει το κοκτέιλ Μολότοφ εις χρόνον dt.
Μα δεν σε κατηγόρησα για κάτι τέτοιο. Ούτε και είπα πως θέλεις να ελέγξεις τις γνώσεις μου. Από την άλλη, δεν νομίζω πως η καταδίκη της βίας (της επιθετικής που λέει σωστά και ο neeq) είναι επικοινωνιακό τσουβάλιασμα. Επί προσωπικού, χαίρομαι που συζητώ και αντιπαρατίθεμαι με άτομα κόσμια και με ευπρεπή λόγο όπως εσύ και τα υπόλοιπα παιδιά. Αν συμφωνούσαμε σε όλα, ίσως να ζούσαμε και μία uneventful life που λένε και οι Αγγλοσάξωνες. Να είσαι καλά.astraxan19 είπε:Κατ' αρχας σε ευχαριστω για τις προτασεις σου. Δεν τα εχω διαβασει, ευελπιστω να το κανω.
Προφανως και οποιοσδηποτε πνευματικα αρτιμελης δεν υποστηριζει πραξεις και ενεργειες σαν αυτες που αναφερεις, δεν χωραει αμφισβητηση. Δεν θελω να προαγω τον σοσιαλισμο μεσα απ'το φορουμ ;D, ουτε να ελεγξω τις γνωσεις σου. Ηθελα απλα να τονισω οτι ειναι λαθος γενικευσεις και επικοινωνιακα τσουβαλιασματα τυπου "καταδικαζουμε ολες τις μορφες βιας απο οπου και αν προερχονται".![]()
Γιατι ΑΝ Επικουρη μου? Τους υπαλληλους της MARFIN τους ξεχασαμε κι ολας?epikouris είπε:Αν όμως υπήρχε απώλεια στη ζωή κάποιου απλού φτωχού ανθρώπου που εργάζεται εκεί (οι περισσότεροι είναι απλοί υπάλληλοι εκεί μέσα και το γνωρίζεις αυτό, φαντάζομαι) τότε αυτή η πράξη, θα χαίρει επιβράβευσης;
Νομίζω πως μια τέτοια ενέργεια έχει τεράστιες πιθανότητες να προκαλέσει απώλειες ζωής όχι φυσικά στους ιδιοκτήτες αλλά στους φτωχούς μεροκαματιάρηδες υπαλλήλους που δουλεύουν εκεί. Θα επικροτούσες λοιπόν μία τέτοια επίθεση που θα μπορούσε να προκαλέσει απώλειες ζωής;
επειδη δεν εχω παρακολουθησει και πολυ τα πραγματα ΠΟΣΕΣ δολοφονιες ανηλικων εχουν κανει οι...μπατσοι?Και τρέφεται ιδεολογικά, κυρίως από βασανισμους σε ΑΤ και δολοφονιες ανηλίκων απο μπατσους.
Οι αναρχικοί στην υπόθεση της Μαρφίν ήταν σαφείς στις ανακοινώσεις τους:epikouris είπε:Αν όμως υπήρχε απώλεια στη ζωή κάποιου απλού φτωχού ανθρώπου που εργάζεται εκεί (οι περισσότεροι είναι απλοί υπάλληλοι εκεί μέσα και το γνωρίζεις αυτό, φαντάζομαι) τότε αυτή η πράξη, θα χαίρει επιβράβευσης;
epikouris είπε:Δεν είμαι από αυτούς που βάζουν ταμπέλες στους συνομιλητές μου, συνεπώς δεν θα έσπευδα να σε κατηγορήσω για οτιδήποτε. Ο καθένας είναι ελεύθερος να αυτοπροσδιορίζεται. Οι γνώσεις μου γύρω από τον αναρχικό χώρο στην Ελλάδα είναι ανεπαρκέστατες και ευθαρσώς το ομολογώ. Δεν μπορώ όμως να κατανοήσω πως η καταστροφή ενός υποκαταστήματος της π.χ Eurobank μιας και το ανέφερες, θα ωφελούσε το αναρχικό κίνημα. Πιθανότα, όλα αυτά τα καταστήματα είναι ασφαλισμένα και η ιδιοκτησία δεν θα έχανε σχεδόν τίποτα. Αν όμως υπήρχε απώλεια στη ζωή κάποιου απλού φτωχού ανθρώπου που εργάζεται εκεί (οι περισσότεροι είναι απλοί υπάλληλοι εκεί μέσα και το γνωρίζεις αυτό, φαντάζομαι) τότε αυτή η πράξη, θα χαίρει επιβράβευσης;
Νομίζω πως μια τέτοια ενέργεια έχει τεράστιες πιθανότητες να προκαλέσει απώλειες ζωής όχι φυσικά στους ιδιοκτήτες αλλά στους φτωχούς μεροκαματιάρηδες υπαλλήλους που δουλεύουν εκεί. Θα επικροτούσες λοιπόν μία τέτοια επίθεση που θα μπορούσε να προκαλέσει απώλειες ζωής;
Ουτε εγω. Αλλά ισχυει ότι το ποσοστό των μηδενιστών, που ανεφερα, είναι ελαχιστοτατο. Το ποσοστό που θα επικροτουσαν επιθεση στη eurobank, μεγαλυτερο...αλλά σίγουρα δεν αντιπροσωπευουν το σύνολο.epikouris είπε:Δεν μπορώ όμως να κατανοήσω πως η καταστροφή ενός υποκαταστήματος της π.χ Eurobank μιας και το ανέφερες, θα ωφελούσε το αναρχικό κίνημα.