- Πόντοι
- 36
Σαφέστατα και έχει δίκιο σε αυτά που λέει ο τύπος ,αλλά δεν είναι μόνο αυτά.Superfunk είπε:μια χαρα τα λες και εσυ αλλα και αυτος εδω
http://www.tovima.gr/opinions/useropinions/article/?aid=481762
το ζουμι του αρθρου ειναι αυτο
Που είναι η τράπεζα της Ελλάδος και οι εποπτικές αρχές του χρηματηστηρίου να μας εξηγήσουν όλο αυτό το παραδάκι το 99 τι έγινε ?
Πόσοι από τις αρχές του 90 δεν πήραν λεφτά και επιδοτήσεις και έστησαν δουλίτσες που μετά από 2 χρόνια τις έκλεισαν,ή τις πήγαν στη βουλγαρία.
Το πράγμα εκτός από τις δικές μας εγγενείς ανωμαλίες ,αντιμετωπίζει και τις παγκόσμιες .Τα τελευταία χρόνια ήταν προτιμηταίο να ρίχνεις λεφτά σε κερδοσκοπικά κεφάλαια ,παρά να στήνεις δουλειές .
Μη λέμε μόνο για τους συνδικαλιστές και το εργατικό δυναμικό ,γιατί όλοι γνωρίζουμε και κάμποσα επιχειρηματικά καινάρια και τι εννούν με τη λέξη επιχειρηματικότητα .Το τανγκό θέλει 2 και δεν είναι μόνο ο κολλητός ''επιχειρηματίας'' του υπουργού που στήνει δουλίτσες ,είναι παγκόσμιο το φαινόμενο και εκεί είναι που διαφωνώ μαζί σου ,όταν λες ''θα έρθει ο Φριτς και θα βάλει τάξη''
Προς ώρας κοιτάει πρώτα να καλύψει τα νώτα του-και καλά κάνει-γιατί παρουσιάζουμε προβληματική συμπεριφορά και δεν μας εμπιστεύεται. Αυτό όμως δεν τον κάνει κρυστάλλινο και καθαρό απέναντί μου. Αυτή δεν είναι συμπεριφορά φίλου-εταίρου, το να καλύπτει δλδ το ποιοί πολιτικοί μου τσέπωσαν φράγκα.Πρόσεξε ,δεν ζητάω τη τιμωρία των δικών του ανθρώπων στη δουλειά ,αυτούς απ όσο ξέρω τους τακτοποίησε δικαστικά και εξωδικαστικά,τους δικούς μας όμως τους άφησε έξω και συργιανάνε.