- Πόντοι
- 38
Μα κι εγω δεν ειπα οτι εισαι δηλωμενος. Απλά εχεις ξεκαθαρα νοοτροπια νδιτη.trolley είπε:Κατά την προσφιλή - σε ανθρώπους του ιδεολογικού σου χώρου - τακτική, διαστρεβλώνεις αυτό που έγραψα: είπα "νομίζω δηλωμένος" και όχι "δηλωμένος". Η λέξη-κλειδί ήταν η λέξη "ξεκάθαρο" και ναι, επιμένω ότι είναι ξεκάθαρο ότι έχεις νοοτροπία κνίτη και μάλιστα του χειρίστου είδους (στις πολιτικές συζητήσεις, όχι πάντα). Νομίζεις πραγματικά ότι θα ασχολιόμουν ποτέ να υποστηρίζω με κάποια ταυτότητα κομματικού μέλους τους φαιδρούς έλληνες πολιτικούς και μου προσάπτεις κομματική συμπεριφορά, ενώ κατ' επανάληψη σε έχω κομψά διορθώσει. Κατά τη γνώμη σου, μέχρι πότε έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό;
Τέλος πάντων, δεν πρόκειται να χαλάσω το κλίμα της συζήτησης για να τσακώνομαι μαζί σου.
Κι εγω σας εχω διορθώσει πολλες φορες για τον χαρακτηρισμο κνιτης...εσεις εχετε απεριοριστη ασυλια προς ολα τα δίκτυα μονο με 5€?
Γενικα, την εχουμε δει ψιλοτσιφλίκι τη φαση ή με φαινεται? ;D
Και δεν τσακωνομαστε, διαφωνουμε εντονως επι των πολιτικών θεσεων και εκφρασεων περι αυτων...Κατα τ'αλλα σας αγαπω ολους και γι'αυτο συνεχιζω να συνομιλώ...