Πολιτικά σχόλια

Superfunk είπε:
Μη σκας..σε 30 χρονια που θα εχουμε  ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ εφοριακους (αφου παρουν... συνταξη οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ δημοσιουπαλληλισκοι που ΚΑΝΟΥΝ τους εφοριακους και δηλωνουν...ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και οχι..ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΔΕΣ... :
Πολύ εμπιστοσύνη βλέπω έχεις "στη νέα γενιά", παλιότερα το πίστευα και εγώ , υπό τον τύπο ευχής όμως , και όχι έχοντας κάτι χειροπιαστό.

Απο ό,τι βλέπω στη δουλειά μου και στην καθημερινότητα μου χειρότεροι μου φαίνονται οι νέοι από τους παλιούς (κάτι σαν το σινεμά ;D)  .

Κάνε και μια ανάλυση των τελευταίων εκλογών και δες τι ψήφισαν «οι νέοι».

audiokostas είπε:
Για τη Φαραντούρη το καταλαβαίνω αλλά οι άλλοι δύο παλεύουν (ακουσίως) απεγνωσμένα να απομυθοποιηθούν εδώ και χρόνια.  ;)
Maybe it's me, αλλά αδυνατώ να αποκαθηλώσω ανθρώπους που έκαναν ΑΥΤΟ που έπρεπε να κάνουν ΌΤΑΝ έπρεπε να το κάνουν...όσο και αν τα σκάτωσαν μεταγενέστερα... :)

Maybe it's me, αλλά αδυνατώ να αποκαθηλώσω ανθρώπους που έκαναν ΑΥΤΟ που έπρεπε να κάνουν ΌΤΑΝ έπρεπε να το κάνουν...όσο και αν τα σκάτωσαν  μετάγενέστερα...
δεν παιζει μεγαλε αυτο....αν το παμε ετσι και ο Καστρο και ο Μαο ...και η "γενια του Πολυτεχνειου" αυτο που...επρεπε να κανουν οταν επρεπε να το κανουν εκαναν....& μετα μαμησανε τον κοσμο.... 

εξαλλου μη τρελλαθουμε κι ολας χιλιαδες ηταν η ηρωες της αντιστασης που προξενησαν στον εχθρο ΤΡΑΓΙΚΑ μεγαλυτερες απωλεις και βλαβες απο το να του...κατεβασουν τη σημαια και δεν τους ξερει ουτε η μανα τους...ο Γλεζος απλα ειναι προϊον του ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ της αριστερας ..τιποτα παραπανω...(τη Λελα Καραγιαννη ας πουμε που ηταν πλουσια και μεγαλοαστη και..."δεξια" δεν την "διαφημισανε" ποτε τοσο πολυ και προσεφερε και περισσοτερα στην αντισταση  αλλα και το πληρωσε και με τη ζωη της....)

Superfunk είπε:
δεν παιζει μεγαλε αυτο....αν το παμε ετσι και ο Καστρο και ο Μαο ...και η "γενια του Πολυτεχνειου" αυτο που...επρεπε να κανουν οταν επρεπε να το κανουν εκαναν....

εξαλλου μη τρελλαθουμε κι ολας χιλιαδες ηταν η ηρωες της αντιστασης που προξενησαν στον εχθρο ΤΡΑΓΙΚΑ μεγαλυτερες απωλεις και βλαβες απο το να του...κατεβασουν τη σημαια και δεν τους ξερει ουτε η μανα τους...ο Γλεζος απλα ειναι προϊον του ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ της αριστερας ..τιποτα παραπανω...
Το τελευταίο προϊόν του μάρκετινγκ της Αριστεράς είναι απείρως προτιμότερο/ηρωικότερο απο το πρωτοκλασσατο στέλεχος των Ταγματασφαλιτων.

Και προφανώς συμφωνώ ότι άνθρωποι με χιλιαπλάσια αντιστασιακή δράση δεν εξαργυρωσαν τίποτα και ποτέ...but still... :)

Edit: χαίρομαι να μιλάω με ανθρώπους που γνωρίζουν τι εστί Λέλα Καραγιάννη  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
O εμφυλιος θα αρχισει απο το ΝΟΙΖ, να μου το θυμηθειτε...
reading2.gif

chris gti είπε:
Το τελευταίο προϊόν του μάρκετινγκ της Αριστεράς είναι απείρως προτιμότερο/ηρωικότερο απο το πρωτοκλασσατο στέλεχος των Ταγματασφαλιτων
για ποιον μιλας?

chris gti είπε:
Το τελευταίο προϊόν του μάρκετινγκ της Αριστεράς είναι απείρως προτιμότερο/ηρωικότερο απο το πρωτοκλασσατο στέλεχος των Ταγματασφαλιτων
Α παπα πα πα πα  ;D ;D ;D

Τι λόγια είναι αυτά που χρησιμοποιείς... άκου εκεί.. ταγματοτέτοιοι   ;D

Βρε μπας και είσαι με τους ληστοσυμμορίτες που θα μας πάρουν τα σπίτια- Τον Σάμι τον Παράγκα τι τον έχεις;  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Βρε μπας και είσαι με τους ληστοσυμμορίτες που θα μας πάρουν τα σπίτια- Τον Σάμι τον Παράγκα τι τον έχεις;  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Πίσω δοσίλογε κατσαπλιά ,πίσω κρατάω κονσέρβα φασόλια  ;D ;D

samy paraga είπε:
Πίσω δοσίλογε κατσαπλιά ,πίσω κρατάω κονσέρβα φασόλια  ;D ;D
;D ;D ;D ;D

Ε, όχι και... κατσαπλιά  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Να σε πω, το κονσερβοκούτι το απαθανάτισες εις το κλιπ;

Terry RoscoeBeck5 είπε:
;D ;D ;D ;D

Ε, όχι και... κατσαπλιά  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Να σε πω, το κονσερβοκούτι το απαθανάτισες εις το κλιπ;
Λόγω βροχής τα γυρίσματα αναβλήθηκαν ,καθότι θα παίζαμε σε ανοιχτό τέρενς κουίκ  ;D

Θα γίνουν αύριο με σπόνσορα τη ΖΑΝΑΕ  ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
για ποιον μιλας?
Για κανέναν συγκεκριμένο ... Εστω λογω δουλειάς, εχω καθημερινά  την τιμη να εισπραττω αφηγησεις/εμπειριες απο Ανθρωπους (με κεφαλαίο) που έζησαν την ιστορία στα βουνά και όχι στα πληκτρολόγια...

samy paraga είπε:
Θα γίνουν αύριο με σπόνσορα τη ΖΑΝΑΕ  ;D ;D ;D
Εμ τέτοιος είσαι για αυτό σε... υποπτεύομαι  ;D ;D ;D ;D

Αν το έκανε ο Λάκης μας πχ που έχει υψηλή αισθητική, θα έβαζε κάνα σαν αυτό που επισυνάπτω.   ;D

ΥΓ: Αν το έκανε ο Χάρης μας, θα έχανε το πλάνο γιατί θα του είχε τελειώσει η μπαταρία της κάμερας  ;D  

campbells.jpg

chris gti είπε:
...που έζησαν την ιστορία στα βουνά...
Και που, ολως τυχαιως, ηταν ολοι αριστεροι (αυτοι που ελεγαν τις ιστοριες, οχι αυτοι που ηταν στα βουνα) :P

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Εμ τέτοιος είσαι για αυτό σε... υποπτεύομαι  ;D ;D ;D ;D

Αν το έκανε ο Λάκης μας πχ που έχει υψηλή αισθητική, θα έβαζε κάνα σαν αυτό που επισυνάπτω.   ;D

ΥΓ: Αν το έκανε ο Χάρης μας, θα έχανε το πλάνο γιατί θα του είχε τελειώσει η μπαταρία της κάμερας  ;D  
Αυτό το λάιφ στύλε του Πέτρου Κωστόπουλου και του ΛΚ μας οδήγησε επαέ και τώρα δεν έχουμε ούτε για Ζαναέ  ;D

samy paraga είπε:
Φίλε αναρχοαυτόνομε πες και για τη Βίλλα Αμαλία  ;D ;D ;D
Τι; ΖΑΝΑΕ και ο Νίκος; Με σοκάρεις τώρα...  ;D ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Αυτό το λάιφ στύλε του Πέτρου Κωστόπουλου και του ΛΚ μας οδήγησε επαέ και τώρα δεν έχουμε ούτε για Ζαναέ  ;D
Ναι, αλλά έχεις αναμνήσεις.  ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Και που, ολως τυχαιως, ηταν ολοι αριστεροι (αυτοι που ελεγαν τις ιστοριες, οχι αυτοι που ηταν στα βουνα) :P
Ποτέ μην υποτιμάς την ικανότητα ενός λογικού/σοβαρού/σκεπτόμενου ανθρώπου να ακούει τους πάντες και τα παντα, αλλα να φιλτραρει και να βγάζει ζουμί όπως του επιτρέπει η παιδεία και η ανατροφή του  :)

Πότε χαρακτηρίστηκα Αριστερός ρε παιδιά? Στο τέλος θα βγω και βάζελος (Θου Κύριε) ;D

neeq είπε:
Το «δηλωμενος», σημαινει κατι που δηλωνεις ο ιδιος για τον εαυτο σου.

Πχ "Ειμαι κνίτης"

Η βλακωδης εντυπωση σου (και αλλων κομμουνιστοφοβικών απομειναριων του 60), δε με κανει δηλωμενο...
Κατά την προσφιλή - σε ανθρώπους του ιδεολογικού σου χώρου - τακτική, διαστρεβλώνεις αυτό που έγραψα: είπα "νομίζω δηλωμένος" και όχι "δηλωμένος".  Η λέξη-κλειδί ήταν η λέξη "ξεκάθαρο" και ναι, επιμένω ότι είναι ξεκάθαρο ότι έχεις νοοτροπία κνίτη και μάλιστα του χειρίστου είδους (στις πολιτικές συζητήσεις, όχι πάντα). Νομίζεις πραγματικά ότι θα ασχολιόμουν ποτέ να υποστηρίζω με κάποια ταυτότητα κομματικού μέλους τους φαιδρούς έλληνες πολιτικούς και μου προσάπτεις κομματική συμπεριφορά, ενώ κατ' επανάληψη σε έχω κομψά διορθώσει. Κατά τη γνώμη σου, μέχρι πότε έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό;

Τέλος πάντων, δεν πρόκειται να χαλάσω το κλίμα της συζήτησης για να τσακώνομαι μαζί σου.

trolley είπε:
Τέλος πάντων, δεν πρόκειται να χαλάσω το κλίμα της συζήτησης για να τσακώνομαι μαζί σου.
Το οποίο έχει περάσει σε mood Παρασκευής.  :D

Αλλά παράλληλα τείνει και προς το expose καθώς έχουν αφεθεί υπόνοιες ότι ο Νίκος μας ασχολείται με τα... κονσερβοκούτια  :o ;D ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back