Ποιος ήταν ο πρώτος σας δίσκος/cd?

blues power είπε:
Στις αρχές της δεκαετίας του 70,οι δίσκοι (ροκ) που κυκλοφορούσαν ήταν ελάχιστοι. 20-30 το πολύ 50 (και πολλούς λέω).Ανάμεσα τους και 2 συλλογές,μία των Cream και μία του Hendrix.Της ίδιας σειράς..."The sensation of..." (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων).Με κάτι μαύρα εξώφυλλα.Αυτοί ήταν και οι πρώτοι μου δίσκοι.Σιγά-σιγά τους αγόρασα όλους και μετά άρχισαν οι παραγγελίες απο το εξωτερικό μέσω του θρυλικού POP 11 του αείμνηστου Τάσου Φαληρέα.
αυτο του Hendrix το εχω απο τον πατερα μου! :D

;D

και απ'οτι βλέπω φίλε bluezlick... :) :) :)....το bluezlick έπεσε κάτω από την bluezlickιά !!! Αψογα!  ;D

blues power είπε:
;D

και απ'οτι βλέπω φίλε bluezlick... :) :) :)....το bluezlick έπεσε κάτω από την bluezlickιά !!! Αψογα!  ;D
xaxaxaxaxaxa

ειχα καλο δασκαλο για αυτο!  :P ;D

το πρώτο cdάκι μου το πήρα στην τρυφερή ηλικία των 11 και ακόμα το ακούω!

TheOffspringSmashalbumcover.jpg

SMASH όνομα και πράμα, τα ’’σπάει’’  ;)

τα 2 πρώτα μου βινύλια ήταν:

και το πιο πρόσφατο βινύλιο που αγόρασα σήμερα...

κώστα σοβαρά μιλάς? πώς και έτσι? φοβερό απόκτημα!

έγω αγορασα το 82 το meddle των Pink Floyd

Μου άρεσε το the wall που είχε αγοράσει η (μεγαλύτερη) αδελφή μου και πηγα στο δισκαδικο της γειτονιας και αγορασα στην τυχη τον καλυτερο μου δισκο ever. (ή μήπως επειδή ήταν ο πρώτος?)

Μπα, μην σκας, και γω στα τυφλά το αγόρασα, χωρίς να έχω ακούσει τίποτα από τον μπάρμπα-Syd. Απλά μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η όλη ιστορία του, και λέω "δεν μπορεί, καλός θα είναι". Και η ιστορία με δικαίωσε.

1. KISS - Unmasked

2. Queen - The game

3. 16 Χρυσές Αναμνήσεις  ::) :P :D

Σε βινύλιο εννοείται !!!

***Διόρθωση***

Βινύλια (αρχές `80)

1. KISS - Unmasked

2. 16 Χρυσές Αναμνήσεις  ::) :P :D

3. ???

Κασσέτες (αρχές `80)

1. Queen - The game

2. Knack - Get the Knack

3. KISS - Dynasty

CD (αρχές `90)

1. Sliver OST  ::)

2. Marc Almond - 12 years of tears (live)

3. Pink Floyd - live (τη συσκευασία με την μπαταρία και το κόκκινο led που αναβόσβηνε)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να πω και εγώ ;

Τέλη 70's...... Boney M & ΑΒΒΑ (να τα λέμε ρε παιδιά. Ολοι με ροκ ξεκινήσαμε ;)

1980, η πρώτη ροκ συνειδητή επιλογή, ζητάω δώρο το Strange Days - Doors (δεν ξετρελλάθηκα - τότε).

1981, η δική μου αγορα ήταν το Led Zeppelin - II και UFO - No Place to Run. Απόλυτα ειλικρινής θα πώ ότι τότε το 2ο μου άρεσε λίγο περισσότερο. Μα όταν κατάλαβα τι ακούω........

Πρώτο CD, Dire Straits - Brothers in Arms χωρίς να έχω CD Player. Ηταν Promo στη συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης μαζί με 2 θέσεις στους επισήμους. Η δασκάλα των Αρχαίων τότε (πολύ καλή φίλη σήμερα) είχε εξεκιούτι μπαμπά στη Philips.

Ολα (με εξαίρεση τους Boney M) τα έχω και (ενίοτε) τα ακούω και σήμερα.

ROLLING STONES HIGH TIDE AND GREEN GRASS ηλικια 11 ετων και απο τα καλαντα παρακαλω και χωρισ να εχουμε πικαπ. οπου βρισκαμε

ROLLING STONES GIMMIE SHELTER OST με πικαπ αυτη τη φορα

ενω τα πρωτα ροκ ακουσματα σε κασσετα απο μαγαζι γραμμενη ειχαν

bowie                alladin sane

golder earring      moontan

deep purple        made in japan

led zeppelin        houses of the holy

mountain          nuntucket sleighride

j joplin              greatest hits

sweet              funny adams

oλα εν ετη 1973 και σε ηλικια 7 ετων

αληθεια τι ακουγατε εσεις στα 7 σας?

Τη Θεία Λένα όπως πιθανόν και συ  ;)

Και μετά.... να ναι καλά ο Πετρίδης και τα μεγάλα αδελφοξαδέρφια.

Και η κασσέτα σύννεφο.

Το πρώτο μου CD το είχα πάρει με τα λεφτά από τα κάλαντα ??? και ήταν από Λευκή Συμφωνία ο δίσκος Χρώματα.

αγαπητε audiokwstas OXI!!!! δεν ακουγα Θεια Λενα.....

θεια λενα ακουνε αυτοι που ορκιζοντουσαν στο ροκ του τοτε και σημερα

βρισκουν kinda Jazzy την Αρβανιτακη

γκε γκε?

και ουτε για αστειο....!!!!!!!!!!

Αγαπητέ 777,

Εγώ από την άλλη, έχοντας, κατά την γνώμη μου, υγιέστατα παιδικά χρόνια, άκουγα Θεία Λένα και Λιλιπούπολη (την οποία βάζω και σήμερα στα παιδιά μου) έβλεπα Κλούβιο και Σουβλίτσα, διάβαζα Σεραφίνο και Τιραμόλα.

Εμαθα επίσης να αντιμετωπίζω τα πράγματα με χιούμορ, να μην είμαι εριστικός και να μην κρίνω και μιλάω για ανθρώπους όταν δεν (τους) γνωρίζω.

Τώρα, το πως εξελίχθηκα μουσικά και κατά συνέπεια τι θεωρώ kinda jazzy και που ορκίζομαι, δεν του πέφτει λόγος κανενός.

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ (χωρίς περιττά θαυμαστικά).

Alice Cooper (Trash) (κασσέτα αντιγραμένη απο δισκοπωλείο όταν η πειρατεία δε "σκότωνε" τη μουσική)  ::)

και Alice Cooper (Trash) σε βινύλιο μετά από ένα μήνα,μόλις το κασσετόφωνο μάσησε την κασσέτα  >:(

Πρώτη κασσέτα που αγόρασα, το Camouflage - Rod Stewart

Πρώτο Vinyl που αγοράσαμε με τον αδερφό μου ACCEPT - Breaker

(κάθε Σάββατο βάζαμε από μισό χαρτζιλίκι και ξεχυνόμασταν σταν δισκοπολεία, πάνε τα χρόνια)

Πρώτο CD δεν θυμάμαι καλά, πιθανόν το King Crimson - in the cort...

audiokostas είπε:
Αγαπητέ 777,

Εγώ από την άλλη, έχοντας, κατά την γνώμη μου, υγιέστατα παιδικά χρόνια, άκουγα Θεία Λένα και Λιλιπούπολη (την οποία βάζω και σήμερα στα παιδιά μου) έβλεπα Κλούβιο και Σουβλίτσα, διάβαζα Σεραφίνο και Τιραμόλα.

Εμαθα επίσης να αντιμετωπίζω τα πράγματα με χιούμορ, να μην είμαι εριστικός και να μην κρίνω και μιλάω για ανθρώπους όταν δεν (τους) γνωρίζω.

Τώρα, το πως εξελίχθηκα μουσικά και κατά συνέπεια τι θεωρώ kinda jazzy και που ορκίζομαι, δεν του πέφτει λόγος κανενός.

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ (χωρίς περιττά θαυμαστικά).

εγω παντως θυμαμαι οτι ο τιραμολα και σεραφινο καθως και το ντουετο κλουβιος και σουβλιτσα δεν ηταν ακουσματα αλλα οπτικα θεαματα της τοτε ΥΕΝΕΔ η ΕΙΡΤ...τα εβλεπα και εγω και ειχαν πλακιτσα

αλλα πιστευω οτι αλλο ειναι το τι ακουμε και αλλο το τι βλεπουμε...επισης και η θεια Λενα μια χαρα ηταν αλλα και αυτη ραδιοφωνικη ηταν και τοτε δεν υπηρχαν και πολλα ραδιοφωνα...για να εχουμε επιλογες

τελικα τυχερη η γενια η σημερινη ως προς τις επιλογες αλλα ατυχη ως προς τη λιγη ποιοτητα αυτων

δεν συμφωνεις!???

Trending...

Νέα θέματα

Back