Ποιος ήταν ο πρώτος σας δίσκος/cd?

..δεν θυμάμαι, αλήθεια ήταν πολλά χρόνια πίσω - αλλά θυμάμαι το πρώτο δίσκο εισαγωγής που μου κόστισε τότε μια 'περιουσία' το 1973 ήταν Rory Gallagher - Live in Europe!

Έπος.

επ, νάτο ...το πρώτο 45άρι Michel Polnareff, La Poupée qui fait non (1967)

To Number of the Beast-Iron Maiden σε CD το οποιο παιζει να ειχανε μαθει απ εξω οι γονεις μου τοσες φορες που το ακουσαν να παιζει

1ο Η ιστορία της λαικής μουσικής στο Βόλο. Οικογένεια Μιλάνων

2ο Συναυλία Οικογενειας Μιλάνων στο δημοτικό θέατρο Βόλου για τα 85 χρόνια της ταβερνας  (Διπλο cd)

3ο Βιβλίο της ιστοριας Μιλανων με συνοδευτικο cd (οταν εφυγαν απο τη ζωή)

Δεν εχω αγοράσει τιποτα αλλο στη ζωή μου...  ;D

ggeorge είπε:
1ο Η ιστορία της λαικής μουσικής στο Βόλο. Οικογένεια Μιλάνων

2ο Συναυλία Οικογενειας Μιλάνων στο δημοτικό θέατρο Βόλου για τα 85 χρόνια της ταβερνας  (Διπλο cd)

3ο Βιβλίο της ιστοριας Μιλανων με συνοδευτικο cd (οταν εφυγαν απο τη ζωή)

Δεν εχω αγοράσει τιποτα αλλο στη ζωή μου...  ;D
Γιός/εγγονός του Κάρολου ή του Νίκου;  ;D

Ψαρακες καντε πισω: α) ΑL BANO 1970 β) Cosmo's factory -CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL 1971 & IN A CADDA DAVITA -IRON BUTTERFLY .1970.

Oι δισκοι αυτοι υπαρχουν ακομα και παιζουν μια χαρα ξυπνωντας αναμνησεις για το ποτε και πως αγοραστηκαν αλλα και απο που αγοραστηκαν !!!Μusic box -Martin Th.Gesar Nικης 2 Συνταγμα .

Ο πατριαρχης της μοντερνας δισκογραφιας εκεινη την εποχη .

Με χρονολογική σειρά

MC: Michael Jackson - Bad

LP: Motorhead - Another Perfect Day

CD: Pet Shop Boys - Rent Cd single

Δείχνει και το πόσο ανισόρροπος είμαι γενικά  8)

Δισκοι

Τα πρωτα που ακουσα(τσ αδερφης μου):

Deep Purple-Fireball (εγινε σα frisby στο παρμπριζ ενος φιλου που το χα δανεισει.. :'()

American Ram Jam-Ram Jam (το χω ακομα,λατρεια!)

Το πρωτο που αγορασα:Dire Straits-ομωνυμο(1ος)

Πρώτο μου βινύλιο το Get the Knack από τους Knack (θυμάστε το My Sharona?).Μοναδικό μου ελαφρυντικό ότι ήμουν 12 χρονών.Θυμάμαι ότι μάζευα τα λευτά(230 δρχ, έχει ακόμα την τιμή πάνω ο δίσκος) ένα μήνα!

7 ετών πρώτη επαφή με φασαρία...ήταν το bleach των Nirvana,το ride the lightining από Metallica και το Americana από Offspring.

+To dvd Metallica με San Francisco orchestra.

Ακούγαν τα αδέρφια μου...κλασσική περίπτωση.

Έπαθα ζημιά...έκανα τον cobain και to heatfield μπρoστά στο καθρέφτη παίζοντας air guitar  επί ώρες 8)

Σαν τώρα θυμάμαι τη στιγμή...

Κοπάνα από σχολείο να κατεβούμε Εξάρχεια να χαζέψουμε δίσκους... Μία μέρα είχα μαζέψει λεφτά με σκοπό να αγοράσω κάτι που δεν το έχω γραμμένο σε κασέτα! Μετά από αρκετό χάζεμα και ρωτώντας γνωστούς και μεγαλύτερους στο μαγαζί κατέληξα με το Painkiller των Judas Priest!!! Πρώτο βινύλιο ήταν το in rock των Deep Purple πολλά χρόνια μετά... Πλέον βέβαια αγοράζω σχεδόν μόνο βινύλια... ::)

Τα πρώτα βινύλια δώρο του πατέρα μου:

Eagles - Hotel California

Rolling Stones - Made In The Shade (συλλογή)

Το πρώτο βινύλιο που αγόρασα εγώ (ιστορική στιγμή αρχές του 1980):

Pink Floyd - The Wall

Το πρώτο cd:

Μια αμερικάνικη μπάντα που δεν θυμάμαι πλέον το όνομά της και έπαιζε πειραματικό ροκ με πολλούς φυσικούς ήχους, μου είχε στείλει το promo cd της όταν δούλευα σε ραδιοφωνικό σταθμό. Έμεινα αποσβολωμένος να το κοιτάω για ώρα. Γιατί; Στην Ελλάδα δεν είχαν κυκλοφορήσει ακόμη cd και φυσικά ούτε εγώ ούτε ο σταθμός είχε cd player να το παίξω!  ;D ;D

Το άκουσα μετά από μερικά χρόνια όταν αγόρασα το πρώτο μου cd player...

nirvana_nevermind_cover.jpg

1η κασσετα    Ιron Maiden - The Number Of the Beast  !!!

1o Cd            Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath  !!!

1o Βινυλιο      Ian Gillan - Clear Air Turbulence    !!!

πρώτα 2 βινύλλια: Μια συλλογή απο 60's κομμάτια των Stones

Schools out - Alice Cooper

πρώτη κασέτα:Dangerous - Michael Jackson

Πρώτο cd: Lynyrd Skynyrd - Gold n Platinum

Παντελώς ξεκάρφωτα..το ξέρω...ευτυχώς που δεν πηρα και κανα Βασιλη Καρά μαζι... :P

Trending...

Νέα θέματα

Back