Ποιος ήταν ο πρώτος σας δίσκος/cd?

Η πρώτη μου κασσέτα (το '86):

0007559604392_500X500.jpg

...ακολουθούμενη από αυτή! ('87) :D :D

hits.jpg

(Έγινα λίγο ρεζίλι αλλά αναμνήσεις είναι αυτές και δεν τις αλλάζω με τίποτα...)

Πρώτος δίσκος - '93 (αρκετά πριν αποκτήσω πικάπ - τόσο πολύ τον αγαπούσα)

B000002V07.01.LZZZZZZZ.jpg

Πρώτο cd ('93):

B0001FUHV6.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

και μετά αυτό ('94):

o.crow.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πρώτο cd:

o.crow.gif
Πωωωω τι μου θυμησες τώρα, αυτο πρέπει να ήταν το 5ο-6ο cd που είχα αγοράσει, μιλάμε ειχα φάει τρελό κόλλημα με αυτή την εργάρα!

Παντως ευτυχώς δεν έγινα γκοθάς :lol:

Πρώτη κασσέτα: Cream: Heavy Cream

200px-Cream-Heavy-Cream.jpg

Πρώτο βινύλιο: Black Sabbath: We Sold Our Soul for Rock'N'Roll

200px-Blacksabbathwsosfrnr.GIF

Πρώτο Cd (και άργησα): Soundgarden: Badmotorfinger

200px-Soundgarden_-_Badmotorfinger.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
σε ηλικια 7 χρονων, το πρωτο cd που αγόρασα ηταν το...μακαρενα :D:D:D Γαμω τα παιδικα μασκε παρτυ, με ειχαν εκφυλισει...Μετα απο αυτο τα πρωτα 2 cd που αγορασα ηταν στα 11 μου χρονια ηταν το london calling, ενα best of nirvana και ενας δισκος του Lou Reed..

Δέν μπορώ να θυμηθώ ποιός δίσκος ήταν απο τους δύο:

d66282uy2yt.jpg

(περιείχε το αγαπημένο μου τραγούδι για πολλά χρόνια "Country Feedback". Πρόσφατα έμαθα ότι ήταν σχεδόν αυτοσχεδιασμένο, και το αγαπημένο του Stipe )

ή το

d60093611ea.jpg

το οποίο όπως έγραφε απο πίσω ήταν ηχογραφημένο σε μια εκκλησία απο ένα μοναδικό μικρόφωνο 8O 8O , "ηχητικά" (και όχι μόνο) όμως δέν έλειπε τίποτε

Μπράβο fleamail, πολύ ωραίο θέμα! Σε λίγα χρόνια βέβαια η ερώτηση θα είναι "ποιό είναι το πρώτο τραγούδι που κάνατε download" και μάλλον θα έχει λιγότερο ενδιαφέρον..

δέν είναι χαριτωμένο που όλοι προσπαθούμε να βρούμε αφορμή να ποστάρουμε πάνω απο ένα; :D

σε ηλικια 7 χρονων' date=' το πρωτο cd που αγόρασα ηταν το...μακαρενα :D:D:D Γαμω τα παιδικα μασκε παρτυ, με ειχαν εκφυλισει.[/quote']
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Που το θυμήθηκες?

Πω, με εστειλες...

Α, πρώτο cd "Jean-Michel Jarre - Hong Kong(live)

Πρώτο βινύλιο "Wish you were here"

Τι με θυμήσατε χεχεχε..... καλοκαίρι του 1987, με το πρώτο χαρτζιλίκι από βδομαδιάτικο σε ξυλουργείο (όπου εργαζόμουν βοηθός για 1,5 μήνα) πήρα το Killers των Iron Maiden από Μοναστηράκι 7+7 φυσικά, και την επόμενη Κυριακή το Power slave, και από πάγκο σε πρώτη Ελληνική έκδοση μεταχειρισμένα 350δρχ το κάθε ένα το In Rock & Machine Head των Deep Purple......

Περιτό να πω ότι Λιώνανε στο πικ άπ!!!! Ακόμα τα έχω χεχεχε (στο πατρικό σπίτι....)

pink floyd-the wall

Τους ειχε αναφερει ο θειος μου κ λεω ποιοι ειναι αυτοι; την επομενη μερα κ τι επομενες πολλες μερες το ελιωνα στο πικαπ...

..λόγω ηλικιάς,ήτανε ο ....δίσκος της Φαιστού... 8O :roll:

..αργότερα,όταν ανακαλύφτηκε το ρέγμα και όλα αυτά τα διαολικά,ο πρώτος τέτοιος δίσκος ήτανε το rebel του John Miles.. 8)

H πρωτη μου κασσετα θυμαμαι ηταν μια με παιδικα τραγουδακια, που ειχε μεσα και το τεραστιο hit ska sou sou :lol:

H πρωτη κασσετα που αγορασα (αυθεντικη) ηταν το Απριλη Ψευτη των αδερφων Κατσιμιχα.

Το πρωτο cd ηταν savatage το gutter ballet...

Το πρωτο βινιλιο, ηταν το rising απο rainbow, ΦΟΒΕΡΟΣ δισκος!!!

Ο πρώτος μου δίσκος ήταν των Red Hot Chili Peppers, το album Californication. Και το είχα πάρει από το Village Center στο Μαρούσι ! ! :)

αν θυμάμαι καλά είναι το ''for those about to rock'' σε κασσέτα,πιο πρίν μου είχαν κάνει δώρο την συλλογή από κομμάτια ταινιών James Bond.

Ένα best of των Scorpions. Βασικά ντρέπομαι λίγο που ήταν αυτή η πρώτη μου αγορά γιατί θα μπορούσα να πάρω οτιδήποτε άλλο εκτός αυτών. Το cdάκι πρέπει να το παράτησα κάπου και τώρα δεν έχω τίποτα από αυτούς... (Και καλά κάνω βέβαια).

Βέβαια, πριν τη πρώτη δικιά μου αγορά είχα ήδη κάποια βινύλια και cd από τη συλλογή του πατέρα μου, όπως τα περισσότερα από Pink Floyd, ένα best of των Camel, Dire Straits και πολλά άλλα...

αν θυμαμαι καλα ηταν το division bell των pink floyd. ημουν βεβαια δημοτικο και δεν μπορω να πω οτι ειχα ξετρελλαθει με το αλμπουμ αυτο, οποτε και το εδωσα στον πατερα μου :D

το δευτερο πρεπει να ηταν το black album των metallica.

πρωτη κσσετα Elvis επιλογη

πρωτο βινυλιο Maiden Powerslave

πρωτο cd John Scofield Time on my hands νομιζω

Trending...

Νέα θέματα

Back