+10000000gdevelek είπε:Αν ο καθένας δίπλα στη γνώμη του έγραφε και την ηλικία του θα ήταν πολύ πιο εξηγήσιμα τα πράγματα πίστεψέ με
+10000000gdevelek είπε:Αν ο καθένας δίπλα στη γνώμη του έγραφε και την ηλικία του θα ήταν πολύ πιο εξηγήσιμα τα πράγματα πίστεψέ με
Στη δισκοθηκη σου, το μονο που υπαρχει απο Rock φανταζομαι ειναι ενα CD με τιτλο "50 Greatest Rock Songs Ever", ε? ;D Aκομα και ετσι να ειναι, τον κυριο επρεπε να τον ξερεις, παιζει το λιγοτερο σε 2 κομματια σ'αυτο το CD.p0k0 είπε:Ο παππουλης τελικα ποιος ειναι?
Να κάνετε το forum τότε διαθέσιμο για ανθρώπους άνω των 30,να τη βρίσκετε καλύτερα!Στη δική μου ηλικία πάντως 18(Δεκαοχτώ και ολογράφως) δεν ξέρατε ούτε που πέφτει το Ντο ορισμένοι,οπότε σας κατανοώ...gdevelek είπε:Αν ο καθένας δίπλα στη γνώμη του έγραφε και την ηλικία του θα ήταν πολύ πιο εξηγήσιμα τα πράγματα πίστεψέ με
Είναι προφανές ότι η γνώμη κάποιου είναι συνυφασμένη με την ηλικία του και κυρίως με τα ακούσματά του.gdevelek είπε:Αν ο καθένας δίπλα στη γνώμη του έγραφε και την ηλικία του θα ήταν πολύ πιο εξηγήσιμα τα πράγματα πίστεψέ με
Δεν με βοηθας,δεν με βοηθας.Waterfall-K είπε:Στη δισκοθηκη σου, το μονο που υπαρχει απο Rock φανταζομαι ειναι ενα CD με τιτλο "50 Greatest Rock Songs Ever", ε? ;D Aκομα και ετσι να ειναι, τον κυριο επρεπε να τον ξερεις, παιζει το λιγοτερο σε 2 κομματια σ'αυτο το CD.
Μην το χέσουμε κιόλας το θέμα... Ε όχι να μην ξέρεις τον Lord... Είπαμε κι εγώ του νέου ρεύματος είμαι αλλά μην το χέσουμε... :-Xp0k0 είπε:Ο παππουλης τελικα ποιος ειναι?
Ρε παιδια θα με σκασετε.Ωραια ενταξει...το παλικαρι ειναι ο Lord.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ειναι ο LORD?funky_bassman είπε:Μην το χέσουμε κιόλας το θέμα... Ε όχι να μην ξέρεις τον Lord... Είπαμε κι εγώ του νέου ρεύματος είμαι αλλά μην το χέσουμε... :-X
Είμαι βέβαιος πως όσοι στα 18 τους δεν ήξεραν που πέφτει το Ντο σε ευχαριστούν για την κατανόηση, και πως γράφω εκ μέρους όλων των άνω των 30 ευχόμενος να πήξει το μυαλό σου ομαλά καθώς μεγαλώνεις και να γίνεις σοφότερος και πιο μετρημένος. Αν όλα πάνε καλά, την επιδεικτική αλαζονία του τύπου "όχι δεν ακούω άλλους κιθαρίστες!" θα μάθεις να την καταδικάζεις αντί να τη θαυμάζεις. Αλλά θα πάρει αρκετά χρόνια αυτό για να γίνει.BillTrantos είπε:Να κάνετε το forum τότε διαθέσιμο για ανθρώπους άνω των 30,να τη βρίσκετε καλύτερα!Στη δική μου ηλικία πάντως 18(Δεκαοχτώ και ολογράφως) δεν ξέρατε ούτε που πέφτει το Ντο ορισμένοι,οπότε σας κατανοώ...
Ακυρο. Η εκτιμηση μου ηταν οντως υπερβολικη. Ενα CD? Και πολυ ειπα... ;DWaterfall-K είπε:Στη δισκοθηκη σου, το μονο που υπαρχει απο Rock φανταζομαι ειναι ενα CD με τιτλο "50 Greatest Rock Songs Ever", ε? ;D
Α γεια σου,τωρα καταλαβαfunky_bassman είπε:O Jon Lord είναι ο ΠΛΗΚΤΡΑΣ (αν κι αυτός ο τίτλος είναι λίγος για να περιγράψει το έργο του) των Deep Purple... Και δεν μου αρέσουν οι Deep Purple να φανταστείς!!!
Βρε gdevelek γιατί τον παρεξηγείς...gdevelek είπε:Είμαι βέβαιος πως όσοι στα 18 τους δεν ήξεραν που πέφτει το Ντο σε ευχαριστούν για την κατανόηση, και πως γράφω εκ μέρους όλων των άνω των 30 ευχόμενος να πήξει το μυαλό σου ομαλά καθώς μεγαλώνεις και να γίνεις σοφότερος και πιο μετρημένος. Αν όλα πάνε καλά, την επιδεικτική αλαζονία του τύπου "όχι δεν ακούω άλλους κιθαρίστες!" θα μάθεις να την καταδικάζεις αντί να τη θαυμάζεις. Αλλά θα πάρει αρκετά χρόνια αυτό για να γίνει.
Δεν θα πω οτι εχω και πολλα,αλλα οχι και ενα μωρε και συ. >Waterfall-K είπε:Ακυρο. Η εκτιμηση μου ηταν οντως υπερβολικη. Ενα CD? Και πολυ ειπα... ;D
Φίλε μου χωρίς να έχω προδιάθεση να ειρωνευτώ ή να τσακωθώ (γιατί μόνο από ένα κείμενο δίνονται λάθος εντυπώσεις).gdevelek είπε:Είμαι βέβαιος πως όσοι στα 18 τους δεν ήξεραν που πέφτει το Ντο σε ευχαριστούν για την κατανόηση, και πως γράφω εκ μέρους όλων των άνω των 30 ευχόμενος να πήξει το μυαλό σου ομαλά καθώς μεγαλώνεις και να γίνεις σοφότερος και πιο μετρημένος. Αν όλα πάνε καλά, την επιδεικτική αλαζονία του τύπου "όχι δεν ακούω άλλους κιθαρίστες!" θα μάθεις να την καταδικάζεις αντί να τη θαυμάζεις. Αλλά θα πάρει αρκετά χρόνια αυτό για να γίνει.