Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας κιθαριστας?

soadas

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας κιθαριστας?

Δηλαδη το ειδωλο σας.εμενα ειναι 2.o daron mal@kian και το kutt cobain

Superfunk είπε:
Αυτος

Wilco - Impossible Germany - Lowlands 2009

(παιζουν 3 κιθαριστες στο βιντεο αλλα ακομα και ενας μπαμπουϊνος με μυωπια και χαλασμενο ακουστικο βαρυκοϊας θα καταλαβαινε ποιον εννοω... ;D)
+1000

Αν και οι 3 είναι καταπληκτικοί μουσικοί και πολύ καλοί κιθαρίστες είναι μόνο οι 2 και ο άλλος είναι απλά ΘΕΟΣ, και live απλά σπέρνει, 27 Οκτώβρη ψήνομαι να ξαναπάω Βαρκελώνη να τους ξαναδώ.

John Petrucci,Chuck shuldiner,Tony macalpine,Jimmy Page και τόσοι άλλοι Al Di meola,Steve morse,Friedman,Santana,Eric Johnson, αν και το thread μου φαίνεται θα έχει παρόμοια τύχη με εκείνο το ''κορυφαίοι κιθαρίστες''.Κάποιος απλά να πει ότι ο Hammet των Ατσάλικα βάζει πολύ wah επειδή είναι κουλός  ;D

Mike G είπε:
Κάποιος απλά να πει ότι ο Hammet των Ατσάλικα βάζει πολύ wah επειδή είναι κουλός  ;D
και ο Jimmy Page έκλεβε τις συνθέσεις των άλλων...

marathon είπε:
Ι know  ;) Aλλά το κανε ωραία και με στυλ δίνοντας δικά του στοιχεία χωρις να αντιγράφει στυγνα.

marathon είπε:
Και οι Άλλοι το ίδιο κάνανε.

Ευτυχώς εμείς δεν είμαστε μ΄Αυτούς.

Ι know  ;) Aλλά το κανε ωραία και με στυλ δίνοντας δικά του στοιχεία χωρις να αντιγράφει στυγνα.
Σωστά. Το κανε με αγάπη και χάρη (όχι στυγνά).

audiokostas είπε:
Ευτυχώς εμείς δεν είμαστε μ΄Αυτούς.
Κώστα μου...με ποιούς είμαστε τελικά? Με τους αυτοδίδακτους ή τους άλλους?

marathon είπε:
Κώστα μου...με ποιούς είμαστε τελικά? Με τους αυτοδίδακτους ή τους άλλους?
Με τους Αυτοδιδάσκοντες.

Που θα πάει όμως. Θα βρούμε και ακροατήριο. Δε θα βρούμε;

soadas είπε:
ΧΑΧΑΧΑ.κανω προπονηση το τυφλο
Καλή η προπόνηση του τυφλού, αλλά μπορείς να κάνεις και προεπισκόπηση του μηνύματος για να ελέγξεις τα αποτελέσματά της.

ndnikola είπε:
Καλή η προπόνηση του τυφλού, αλλά μπορείς να κάνεις και προεπισκόπηση του μηνύματος για να ελέγξεις τα αποτελέσματά της.
τωρα που το λες αυτο θα κανω

korman709 είπε:
Eric Johnson
μα καλα ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ?

ΤΟΛΜΑΣ και απαντας στο θεμα?

Πες μας παιδακι μου κανα κομμουνιστικο να αναψω εγω,να τα παρει με αυτα που γραφω ο Αουντιοχωστας να γινει χαμος και να επεμβει χλευαζοντας ο Κυναιγυρος, να γινει λιγο παιχνιδι.....λιγο τζερτζελο ρε παιδι μου ;D

Τι εισαι?

ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ εισαι?

Και που ζεις??

Στην Ελβετια?

;D

Superfunk είπε:
Πες μας παιδακι μου κανα κομμουνιστικο να αναψω εγω,να τα παρει με αυτα που γραφω ο Αουντιοχωστας να γινει χαμος και να επεμβει χλευαζοντας ο Κυναιγυρος, να γινει λιγο παιχνιδι.....λιγο τζερτζελο ρε παιδι μου ;D
Αυτό θεωρείται κομμουνιστικό;  ;D

Kramer_Gorky_Park.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back