Έλα Λάκη, θα δούμε Αντονιόνι.........LK είπε:ΟΜΩΣ….όμως….σπάνια βλέπω ταινίες μετά το 1967 (και το λέω για να συμπεριλάβω και το «Le samouraï» του Jean-Pierre Melville ;D ;D ;D ;D), άρα αυτό το saturated (ψιλό low – fi) cinematic feeling εμένα μου αρέσει πολύ .
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Έλα Λάκη, θα δούμε Αντονιόνι.........
Καλά, άσε. Και εγώ τόσο είχα πάρει τον (τότε top of the line) Benq 7800.Terry RoscoeBeck5 είπε:Έχω τον Epson EMP TW-600, εδώ και αρκετά χρόνια. Τότε ήταν στο 1800αρι ευρώ.
Ευνοείται ότι και ο δικός μου το ίδιοaudiokostas είπε:Καλά, άσε. Και εγώ τόσο είχα πάρει τον (τότε top of the line) Benq 7800.
Ούτε με 300 δεν φεύγει τώρα.... :-\
Πάντως...nickzero είπε:ναι το avsite θα το κοιταξω...
παντως ειναι τοσοι πολλοι που πελαγωνεις...(αλλα αυτο ειναι το ωραιο...)
παντως οι epson kai oi benq κρατανε τα σκηπτρα και στις χαμηλες τιμες
ΚΑΙ τα καλώδια που πρέπει να διασχίζουν το δωμάτιο και να σκαρφαλώνουν στους τοίχους και στα ταβάνια... ΚΑΙ τη βάση στήριξης με το σχετικό μερεμέτι...Terry RoscoeBeck5 είπε:Δεν ξέρω το budget σου ή πως το έχεις σχεδιάσει (5.1 ή 7.1 αν το στήσεις surround), αλλά θα πρέπει να το ψάξεις αρκετά και για τα περιφερειακά: AV ενισχυτή, player, ηχεία, οθόνη κλπ.
Άμα είναι short throw o projector δεν έχει προβλημα και κάτω από τα τέσσεραTerry RoscoeBeck5 είπε:Αλλά σε αποζημιώνειΑν μάλιστα έχεις έναν παραλληλόγραμμο χώρο, με τουλάχιστον 4 μέτρα απόσταση από τον προτζέκτορα στο πανί, θα μεγαλουργήσεις ;D
Όλα αυτά τα χρόνια το τρέχω σε δικάναλο. Το μόνο που ίσως λείπει (όχι σε μένα πάντως) είναι το sub για τις εκρήξεις, βρυχηθμούς και τα εφε γενικότερα. Αν έχεις καλά ηχεία, τοποθετημένα σωστά και με σωστό imaging καλύπτεσαι στην πλειοψηφία των ταινιών. Τα περιφερειακά δεν με νοιάζουν καθόλου (μιας και υπολειτουργούν και είναι για τα πιο εντυπωσιακά εφέ).Δεν ξέρω το budget σου ή πως το έχεις σχεδιάσει (5.1 ή 7.1 αν το στήσεις surround), αλλά θα πρέπει να το ψάξεις αρκετά και για τα περιφερειακά: AV ενισχυτή, player, ηχεία, οθόνη κλπ.
Και οι Panasonicπαντως οι epson kai oi benq κρατανε τα σκηπτρα και στις χαμηλες τιμες
Συμφωνώ σε αυτά που λες.audiokostas είπε:Άμα είναι short throw o projector δεν έχει προβλημα και κάτω από τα τέσσερα
Όλα αυτά τα χρόνια το τρέχω σε δικάναλο. Το μόνο που ίσως λείπει (όχι σε μένα πάντως) είναι το sub για τις εκρήξεις και τα εφε. Αν έχεις καλά ηχεία τοποθετημένα σωστά με σωστό imaging καλύπτεσαι στην πλειοψηφία των ταινιών. Τα περιφερειακά δεν με νοιάζουν καθόλου (μιας και υπολειτουργούν και είναι για τα πιο εντυπωσιακά εφέ).
Η δε οθόνη, αν και η επιλογή μιας σωστής (ανάλογα τον projector και τον χώρο) είναι προτιμητέα, ένας σωστά βαμμένος τοίχος σε καλύπτει αν οι απαιτήσεις δεν είναι high end.
Όπως και στην κιθάρα / μπάσο όμως, το σωστό και με γνώσεις setup/calibration (και του οπτικού αλλά και του ηχητικού συστήματος) είναι must για να πάρεις το 100% του projector/bluray player/ενισχυτή.
Και πάλι όμως ερχόμαστε στην αντίφαση των καλών μηχανημάτων που είναι σωστά στημένα και έχουμε γκρίνιες γιατί δεν αποδίδεται άριστα στις 100 ιντσες το 700K avi (για να μην πουμε για τα θλιβερά -και σαν αντίληψη- screen cam) που κατεβάσαμε παράνομα με τα torrent. Ήμαρτον !!
Άμα μιλάμε για Watt/Puppy (που κατεβαίνουν στη κόλαση -βλ. 20Hz) και μαζί με τα (αναλόγως ευμεγέθη για τα "κουνήσουνε") λαμπάτα μονομπλόκ, αλλοίμονο κι αν δεν είχε ήχο.Terry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος μου χωρίς ΑV ενισχυτή, (αλλά δύο μονομπλόκ λάμπα και ηχεία Wilson- ναι ήταν πολλά τα λεφτά... Άρη ;D) είχε απίστευτο ήχο.
;D ;D ;Daudiokostas είπε:Άμα μιλάμε για Watt/Puppy (που κατεβαίνουν στη κόλαση -βλ. 20Hz) και μαζί με τα (αναλόγως ευμεγέθη για τα "κουνήσουνε") λαμπάτα μονομπλόκ, αλλοίμονο κι αν δεν είχε ήχο.
Θέλεις βέβαια ένα μικρό στεγαστικό δάνειο για να τα αγοράσεις......![]()