- Πόντοι
- 198
Φιλε argytar μη νομιζεις...εν τελει δεν ειναι και πολυ βαρυτερη απ οτι θα ηταν...το πλεγμα ειναι αρκετα λεπτο και ελαφρυ.Με το προηγουμενο προτζεκτ ομως την ψιλοπατησα οπως λες http://www.noiz.gr/index.php?topic=200402.40 γιατι εβαλα inox αντι για αλουμινιο....εμφανησιακα ειναι πολυ πιο shiny αλλα ειναι ασηκωτη πλεον η ρημαδα...Τωρα σχετικα με τα προτζεκτ...ειναι μεχρι σε κανα σερφαρισμα στο ιντερνετ να πεσω σε καμια να μου τιναξει τα μυαλα παλι και παμε απο την αρχη...
ΥΓ.Καποτε ειχα βαλει σκοπο να φτιαξω την ESP EXPLORER JH-2 με το diamond plate...τελικα βρεθηκα κοντα στο να αγορασω την ΓΝΗΣΙΑ (μια απο τις 200 που υπαρχουν) μετα στραβωσε το deal και δεν ξαναασχοληθηκα ποτε....λες?
(Και βεβαια...ελπιζω η γυναικα μου να μη διαβαζει αυτη τη στιγμη το συγκεκριμενο thread!!!)
ΥΓ.Καποτε ειχα βαλει σκοπο να φτιαξω την ESP EXPLORER JH-2 με το diamond plate...τελικα βρεθηκα κοντα στο να αγορασω την ΓΝΗΣΙΑ (μια απο τις 200 που υπαρχουν) μετα στραβωσε το deal και δεν ξαναασχοληθηκα ποτε....λες?
(Και βεβαια...ελπιζω η γυναικα μου να μη διαβαζει αυτη τη στιγμη το συγκεκριμενο thread!!!)