"Trussart Style" Guitar Project

εδω ειναι το διατρητο πλεγμα που θα χρησιμοποιηθει για το καπακι και την πλατη της κιθαρας (ισως και το headstock...)και μαυρο και διατρητο και ματ οπως ακριβως το ηθελα δηλαδη...

2014-03-11_21.08.23.jpg

2014-03-11_21.08.49.jpg

2014-03-11_21.09.06.jpg

Πολύ κούκλα γίνεται , θα κάνεις πατούρα να μπεί το πλέγμα χωνευτό?

το ιδανικο θα ηταν να μπορεσω να την κατεβασω ενα χιλιοστο οσο δηλαδη ειναι και το παχος του πλεγματος.Ετσι δεν θα ηταν και η γεφυρα ψηλοτερα.(θα δω το action αφου τελειωσω και αν με ενοχλει τοτε το κοβω με το dremel μου ετσι ωστε να κατσει η γεφυρα στο ξυλο και οχι στο πλεγμα.(νομιζω δεν θα εχω προβλημα).Με καθοδηγησε σωστα ενας φιλος φοβερος οργανοποιος αλλα δυστυχως αφενος δεν διαθετω ρουτερ και αφετερου δεν διαθετω και 150 γιουργια ουτε για να αγορασω ρουτερ (δεν ειμαι επαγγελματιας απλα ενα προτζεκτ δουλευω) ουτε για να μου το κανει καποιος αλλος γιατι καπου εκει παιζουν οι τιμες....(καλα βεβαια αν καποιος παλι προσφερεται και εχει ρουτερ να το κανουμε με κανα καφασι μπυρες τοτε δεν θα του κοψουμε και την καλημερα!!!)

Θα το σκουριάσεις / ρελικιάσεις / φθείρεις;

Όπως οι κανονικές Trussart;

ναι θα το φθειρω.απο μεσα απο το μαυρο ματ ειναι ασημι οποτε μιας που δεν θα κανω πραγματικο binding στην κιθαρα θα τριψω ολα τα περιγραμματα ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ (περιμετρικα το καπακι,το control plate τις θεσεις των μαγνητων και επισης θα κανω το ιδιο και σε ολο το hardware το οποιο θα ειναι και αυτο μαυρο αλλα με "φαγωμενα" τα περιγραμματα...μαυρο ασημι δηλαδη....αυτα για αρχη ισως οταν τη δω ολοκληρωμενη να θελει και το καπακι στο εσωτερικο του λιγο φαγωμα...οι αποχρωσεις θα ειναι καπως ετσι (ετσι τις φανταζομαι εγω δηλαδη)

http://www.gbase.com/gear/trussart-steel-deville-holy-front-2008-distre

...τα σημεια ομως που θα "τριψω" διαφορετικα...αυτα στη φωτο δεν μου πολυαρεσουν...

τι να διορθωσω ακριβως?εμενα μου το εμφανιζει κανονικα...αν εννοεις αυτο...

leon7pap είπε:
τι να διορθωσω ακριβως?εμενα μου το εμφανιζει κανονικα...αν εννοεις αυτο...
Αυτό εννοώ. Σ' εμένα βγάζει "problem loading page".

οκ τοτε σου ανεβαζω κατευθειαν τις φωτος απο το λινκ να δεις τι εννοω...

p1_uufd1tau3_ss.jpg

p2_uxjjmdfuk_ss.jpg

p3_uzzeb3kbw_ss.jpg

p4_uay3p5eul_ss.jpg

Εδω εχει γινει το αρχικο "relic" στα καπακια.Τα τελικα "ξυσιματα" μολις μπει το hardware (πανω στο ιδιο το hardware) και βαφτει μαυρο ματ το σωμα για πιο ολοκληρωμενη εικονα.Παραθετω φωτος...

2014-03-18_15.24.58.jpg

2014-03-18_15.25.21.jpg

2014-03-18_15.26.35.jpg

2014-03-18_15.27.06.jpg

leon7pap είπε:
Εδω εχει γινει το αρχικο "relic" στα καπακια....
Ρε συ παλιόπαιδο...φοιτητής δεν είσαι? Διαβάζεις καθόλου? ;D ;D

Ωραία τα πάς, μπράβο!

Φιλε Μαραθωνα ειμαι αρκετα μεγαλος για φοιτητης!Ειμαι ομως ενας μικρος μικρος μαθητης στην κατασκευη της κιθαρας...

Ερωτηση...επειδη η γεφυρα θα κατσει ενα χιλιοστο ψηλοτερα απο το ξυλο και σε περιπτωση που δεν θελω να κοψω το πλεγμα απο κατω της....η λυση να βαλω ενα κομματακι απο το πλεγμα (1mm δηλαδη) η οτιδηποτε αλλο υλικο στο NECK POCKET ετσι ωστε να ερθει και αυτο στο αντιστοιχο υψος...υφισταται ως λυση?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back