φιλε janick' date=' οταν μαζεψα τα λεφτα για κιθαρα(ασε που χρειαστηκε να τα φαω για αλλο λογο) :? , πηρα τηλεφωνο τον κωστα στην νεαπολη και του ειπα οτι θα φερω μια tele απο γερμανια. του ζητησα να μου κοστολογησει το απολυτα βασικο setup μια και η κιθαρα ειναι καινουρια και μου απαντησε οτι το ελαχιστο ειναι 70 ευρω. οπως και ο καγμακης μου πηρε 70 για το βασικο setup στην pacifica που ειχα. και σας διαβεβαιωνω οτι η κιθαρα ηταν σχεδον απαιχτη και δεν ειχε καμια βλαβη. και ρωταω, ειναι λογικο αυτο???[/quote']
Ναι δε λέω.Επειδή έχω δοκιμάσει και άλλους στη σχέση τιμής απόδοσης έγερνα προς κώστα.Αν παρατήρησες πριν στο post μου μίλησα για χοντρές δουλείες.Πχ για να μου συνδέσει τους μαγνήτες θα μου πάρει 30 ευρώ.Ο zozef μου είχε πάρει 80+10 χορδές.Πες μου τώρα πιό είναι λογικό;Ρε funk δε βάζεις και κανένα άρθρο να λιμάρουμε τα τάστα και να περνάμε μαγνήτες μήπως και γλιτώσουμε χρήμα.Πλάκα πλάκα γιατι δεν ανοίγουμε όλοι μαζί κατάστημα με μουσικά όργανα ένα Αθήνα και ένα Θεσσαλονίκη Noiz Music World;;;;