Ποιοι έλληνες κιθαρίστες σας αρέσουν;

O ενας μεσα στους μοναδικους που αναφερατε, για παρτη μου ο καλυτερος κιθαριστας στην Ελλαδα ή Ελληνας κιθαριστας αν προτειματε, κος Lakis Zois.

bloody_sunday είπε:
O Nίκος ναι, ο Τάσος δεν ξέρω αν... γνωρίζει κιθάρα μιας και είναι ο ντράμερ. Εννοείς τον Κυριάκο τον Τσουκαλά...
ωπ...

εχεις δικιο.....

ταχυτης....! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Bασιλης Pακοπουλος

Mακης Aμπλιανιτης

Γιαννης Σπαθας

Mπαμπης Παπαδοπουλος

BigAlejandro είπε:
ωπ...

εχεις δικιο.....

ταχυτης....! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
Αν μου στείλεις μερικές κοκακόλες (κατά προτίμηση με Πέρδικα) συγχωρείσαι!  ;D :P

Μιάς και το Θέμα μας επανήλθε στην επικαιρότητα, εκτός απο αυτούς που αναφέρατε που αρκετοί είναι καταπληκτικοί κιθαρίστες, μην ξεχνάμε έναν επίσης κορυφαίο κατα την γνώμη μου κιθαρίστα ο οποίος παίζει παπάδες και είναι και τρομερό άτομο, το όνομά του....  8) Κώστας Μιχαλός!!! 8)

η άποψη μου ... H οποία ενισχύεται και με το πέρασμα του χρόνου είναι ότι υπάρχουν στην Ελλάδα αρκετοί καλοί κιθαρίστες …. αλλά σίγουρα πολύ λίγες καλές μπάντες .. τουλάχιστον με τον τρόπο που την ορίζω εγώ…

Μπάι δε γοέη … καλύτερος κιθαρίστας για μένα από αυτούς που έχω δει .. Δρόλαπας , τον είδα πριν μερικά χρόνια σε ένα μπαράκι με 30 άλλα άτομα το πολύ,με κακιά-μέτρια μπάντα και μπανταρισμένος έπαιζε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ , τεχνική – feeling …

Τώρα από θέμα τεχνικής θα ψήφιζα κάποιον στο στυλ του Ι.Αναστασάκη … αδιάφορη για μένα μουσική αλλά απίστευτο παίξιμο …

Και από θέμα επαγγελματικής επιτυχίας σίγουρα τον GUS G .. αν και οι παουερ μέταλ μπάντες στις οποίες συμμετέχει είναι για τα γούστα μου αστείες επαγγελματικά …  καταξίωση

Θα ήθελα να ρωτήσω για τους δυο πρώην κιθαρίστες των Nightstalker, τον Γιάννη και τον Ηλία. Αν και ακούω τους Stalker από τα πολύ πρώτα τους βήματα στις αρχές των 90s, ποτέ δεν ήξερα τα ονόματά τους. Ξέρει κανείς τι έχουν απογίνει, και ποιος από τους δυο ήταν αυτός που αναλάμβανε τα (φοβερά) σόλο?

7Αλέξανδρος  Βήχος (Κοντραφούρης Baby Trio)

AntonyPath είπε:
+1 (23 ετων νομιζω)
Offtopic:

Είναι καταπληκτικό να βλέπεις ένα συμμαθητή σου (εντάξει, ένα χρόνο μεγαλυτερός μου  ;D ) να αναγνωρίζεται και να έχει επιτυχία. Θυμάμαι ήταν οι 2 παιχταράδες στο σχολείο (και στην ίδια χρονιά) ο Βήχος και ο Δεληνικόλας (απ' τα Κοκκινα χαλιά  :-X αλλά φοβερός παίκτης από μικρός)

bloody_sunday είπε:
Θα ήθελα να ρωτήσω για τους δυο πρώην κιθαρίστες των Nightstalker, τον Γιάννη και τον Ηλία. Αν και ακούω τους Stalker από τα πολύ πρώτα τους βήματα στις αρχές των 90s, ποτέ δεν ήξερα τα ονόματά τους. Ξέρει κανείς τι έχουν απογίνει, και ποιος από τους δυο ήταν αυτός που αναλάμβανε τα (φοβερά) σόλο?
Οταν οι Nightstalker το γυρισαν απο metal σε γκαζωμενο R'N'R ο Γερος ηταν ο βασικος, για να μη πω, ο μονος σολιστας. Στα live επαιζε με μια custom strat (natural χρωμα, HSH, μαλλον με Floyd) και αργοτερα με μια μαυρη Les Paul custom + Marshall ενισχυτικα. Kαι με τις δυο ειχε γλυκο και παχυ ηχο αλλα με τη LP ειχε τον πιο παχυ ηχο που εχω ακουσει live, χωρις να ειναι καθολου μουντος. Στο "Side FX" (1994) εχουν (πανω-κατω) πετυχει τον ηχο που ειχαν live με λιγοτερο ογκο ομως.

Toυς έχω δει πολλές φορές, και τους έχω προλάβει και με αυτόν, στο θεατράκι στο Πεδίο του Άρεως και σε άλλα σημεία... Πάντα σαν "Γέρο" τον ήξερα, αλλά όχι με το κανονικό του όνομα, για αυτό και ρώτησα. Παίζει κάπου τώρα?

Δεν τον εχω δει καπου αλλα δεν ασχολουμαι τοσο οσο τη δεκαετια του '90. Παντως απο τους Nightstalker δεν εφυγε γιατι ειχε μουσικες διαφορες, απ' οσο γνωριζω.

Εκτος των αλλων Θοδωρης Ζηρας και Ιωαννης Αναστασακης.Εκαστος στο ειδος του κορυφαιος.

Και ο Αχχιλεας Διαμαντης δεν ειναι κακος...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
darshan είπε:
μεγάλος παίχτης ο Γέρος.
Θα συμφωνησω. Ειχε πολυ καλο ηχο και αισθητικη στο παιξιμο του. Αν και η μουσικη τους ηταν κλασικο χιλιοπαιγμενο R'N'R ηξερε τι να παιξει σε καθε σημειο χωρις να το παρακανει.

Aν και πολλα καθοριζουν εναν καλο κιθαριστα και πολλες φορες οχι η ταχυτητα μιας και υπαρχουν ανθρωποι που σου σηκωνουν τη τριχα με 2 νοτες,ενα σηκωμα ή ενα ρυθμικο,

θα μπω στο παιχνιδι των βιρτουοζων...και θα αναφερω εναν καλο φιλο και τον καλυτερο shredder που χω ακουσει και ζωντανα μπροστα μου, και ξεφευγει απ αυτη την ελληνιλα και την ψυχρα των ασκησεων...

Σωτηρης Γκογκος απο Θεσ/νικη.

Μακραν ο πιο εκφραστικος,γρηγορος,βιρτουοζος κιθαριστας και δυστυχως...ασημος

(οπως και πολλοι αλλοι βεβαια...)ενω αλλοι τοσο μα τοσο μέτριοι κανουν καριερα..

Μπραβο τους βεβαια...

Βρειτε τον στο space αν και...δε φτανει για να τον κρινεις...

Να σαι καλα ρε Σωτο!

Ο Μιχάλης Μαρκόπουλος όμως του δίνει και καταλαβαίνει. Το όργανο "μπιστάει" full!

Κακή ποιότητα του video, αλλα η Starfire απιστευτη...

matawan είπε:
Ο Μιχάλης Μαρκόπουλος όμως του δίνει και καταλαβαίνει. Το όργανο "μπιστάει" full!

Κακή ποιότητα του video, αλλα η Starfire απιστευτη...

εσυ εισαι δικος μου......εχεις ανεβει πολυ...στα ματια μου....μπασοκιθαρο τρελο......

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back