ωπ...bloody_sunday είπε:O Nίκος ναι, ο Τάσος δεν ξέρω αν... γνωρίζει κιθάρα μιας και είναι ο ντράμερ. Εννοείς τον Κυριάκο τον Τσουκαλά...
Αν μου στείλεις μερικές κοκακόλες (κατά προτίμηση με Πέρδικα) συγχωρείσαι! ;DBigAlejandro είπε:ωπ...
εχεις δικιο.....
ταχυτης....! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
7Αλέξανδρος Βήχος (Κοντραφούρης Baby Trio)
Offtopic:AntonyPath είπε:+1 (23 ετων νομιζω)
Οταν οι Nightstalker το γυρισαν απο metal σε γκαζωμενο R'N'R ο Γερος ηταν ο βασικος, για να μη πω, ο μονος σολιστας. Στα live επαιζε με μια custom strat (natural χρωμα, HSH, μαλλον με Floyd) και αργοτερα με μια μαυρη Les Paul custom + Marshall ενισχυτικα. Kαι με τις δυο ειχε γλυκο και παχυ ηχο αλλα με τη LP ειχε τον πιο παχυ ηχο που εχω ακουσει live, χωρις να ειναι καθολου μουντος. Στο "Side FX" (1994) εχουν (πανω-κατω) πετυχει τον ηχο που ειχαν live με λιγοτερο ογκο ομως.bloody_sunday είπε:Θα ήθελα να ρωτήσω για τους δυο πρώην κιθαρίστες των Nightstalker, τον Γιάννη και τον Ηλία. Αν και ακούω τους Stalker από τα πολύ πρώτα τους βήματα στις αρχές των 90s, ποτέ δεν ήξερα τα ονόματά τους. Ξέρει κανείς τι έχουν απογίνει, και ποιος από τους δυο ήταν αυτός που αναλάμβανε τα (φοβερά) σόλο?
Θα συμφωνησω. Ειχε πολυ καλο ηχο και αισθητικη στο παιξιμο του. Αν και η μουσικη τους ηταν κλασικο χιλιοπαιγμενο R'N'R ηξερε τι να παιξει σε καθε σημειο χωρις να το παρακανει.darshan είπε:μεγάλος παίχτης ο Γέρος.
matawan είπε:Ο Μιχάλης Μαρκόπουλος όμως του δίνει και καταλαβαίνει. Το όργανο "μπιστάει" full!
Κακή ποιότητα του video, αλλα η Starfire απιστευτη...