thanx master.. :wink:Αρχηγε μου μη μου στεναχωριεσαι!! :lol:
ΕΝΑΣ ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τροπος να γινεις καλυτερος ΜΟΥΣΙΚΟΣ.
Να ακους ΠΟΛΛΗ & ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ μουσικη !
Αν θες να ακουσεις καποια πραγματα που θα σου ανοιξουν το μυαλο ευχαριστως να σου στειλω pm... :wink:
να συμφωνησω απολυτα ,με τον superfunk,μια και τους ειδα και προσφατα .Αντε και ηταν ευρηματικα τα ριφ των Socrates ,και πολυ ωραιο το solo ,τα κομματια τουλαχιστον στα δικα μου αυτια ,και με ολο τον σεβασμο στην πολυχρονο καριερα τους ,ηταν ανουσια , με 'μηδενικα' ρεφραιν για μενα παντα ,και πλατιασμους στην μεση . Ποσο μαλλον μαλιστα οταν μετα βγηκαν οι ΤΟΤΟ , το group με το τελειο συνδυασμοαυτο το "κουφο" τωρα τι το ηθελες? 8OΔηλαδη ο Σπαθας δεν ....
δηλ. επειδη δεν αναφεραμε τον Σπαθα καναμε εγκλημα? :lol:
προσωπικα παντως αν θες τη γνωμη μου δεν μπορω να ακουσω εναν κιθαριστα αν δεν μου αρεσει η ΜΟΥΣΙΚΗ που παιζει & η μουσικη του συγκεκριμενου (σε ολη την πορεια του) δεν μου αρεσει καθολου (γουστα ειναι αυτα...)
Ποτέ στην οικουμένη δεν μπορεί να γίνει κριτική για ένα μουσικό ΞΕΧΩΡΑ από τη μουσική που παίζει' date=' γι' αυτό οι συζητήσεις για τον καλύτερο και τον καλυτερότερο μουσικό ήταν, είναι και θα είναι γελοίες.[/quote']
Συγχαρητήρια κύριε πρωτόκολε!
Ετσι είναι.
χωρις να θελω να προσβαλλω τον ανθρωπο....τι ΚΑΡΙΕΡΑ ακριβως εχει κανει που να δικαιολογει αυτα που λες...?λογω της καριερας που εχει κανει
γιατι ας πουμε ο Edge' date='ο Malmsteen η ο Jeff Beck εχουν οντως κανει φοβερες καριερες ο συγκεκριμενος που λες εκτος απο τους...εξαιρετικα επιτυχημενους & πασιγνωστους στο.....εσωτερικο SOCRATES δεν ειναι ουσιαστικα ενας πετυχημενος...εντεχνος session μουσικος & τιποτα παραπανω? (εκτος & αν μου διαφευγει κατι οποτε σε παρακαλω να με διορθωσεις..)[/quote']
Βρε SF…!!! Δεν λέω για το τι μουσική ακούει ο καθένας και καλά κάνεις και αναφέρεις τα γούστα σου. Αλλά αυτό που γράφεις παραπάνω είναι παρατραβηγμένο. Ο Σπάθας είναι γνωστός σε όλη της Ελλάδα όχι σαν session μουσικός (που όλοι το γνωρίζουν πως είναι) αλλά σαν τον κιθαρίστα των Socrates, του ποιο ιστορικού Hard Rock συγκροτήματος εδώ στο Ellada. Από άποψη καριέρας είναι ακόμα ο ποιο γνωστός ηλεκτρικός κιθαρίστας στην Ελλάδα.
Αν θες την άποψή μου, για εμένα είναι με διαφορά ο καλύτερος που πέρασε ποτέ, για το λόγο ότι έχει αυτό το χαρακτηριστικό ήχο και παίξιμο που τον κάνει να ξεχωρίζει από την πρώτη νότα. :wink:
Πωπωωωωω, εγώ τον βαριέμαι αφόρητα- Νίκος Πορτοκάλογλου (αν και mainstream έχει εξαιρετικό ήχο και παίξιμο)
Πωπωωωωω' date=' εγώ τον βαριέμαι αφόρητα- Νίκος Πορτοκάλογλου (αν και mainstream έχει εξαιρετικό ήχο και παίξιμο)[/quote']
Οκ. γούστα είναι αυτά
Πάντως, εννοώ ότι μου αρέσει σαν κιθαρίστας - και δεν αναφέρομαι στα τραγούδια του (που έτσι κι αλλιώς κάποια μου αρέσουν)
Αααα, ξέχασα να αναφέρω τον Μπαντούκ φυσικά. Μορφή!
Κιθαρωδο θα τον χαρακτηριζα.....η εννοια κιθαριστας για τραγουδοποιους οπως Πορτοκαλογλου,Βαρδης κτλ ειναι ολιγον τι παρακινδυνευμενη - κατ εμε φυσικα.......Πωπωωωωω' date=' εγώ τον βαριέμαι αφόρητα- Νίκος Πορτοκάλογλου (αν και mainstream έχει εξαιρετικό ήχο και παίξιμο)[/quote']
Οκ. γούστα είναι αυτά
Πάντως, εννοώ ότι μου αρέσει σαν κιθαρίστας - και δεν αναφέρομαι στα τραγούδια του (που έτσι κι αλλιώς κάποια μου αρέσουν)
Αααα, ξέχασα να αναφέρω τον Μπαντούκ φυσικά. Μορφή!![]()
![]()
Φαινεται δεν εχεις ακουσει τους 2 πρωτους δισκους των ΦΑΤΜΕ.:wink:
ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ο Νικολας τοτε & σαν ηχος & σαν παιξιμο & σαν αποψη...
)