- Πόντοι
- 48
Παιδιά κανένας σας δεν έχει ακουστά Σταύρο Ρωσσόπουλο ή ακόμα και τον μεγάλο Κωνσταντινίδη που έφυγε πρόσφατα?( βλέπε APRIORI).Δε βλέπω να τους αναφέρει κανένας.
Lord_Goumis είπε:Δεν είναι του στυλ μου, μάλλον ούτε και για τους περισσότερους από τους προλαλήσαντες....αξίζει όμως μια αναφορά το συγκεκριμένο παλικάρι αφού έφτασε αρκετά ψηλά (ο μόνος Έλλημας με signature μοντέλο?) όχι μόνο για Έλληνας αλλά γενικά
Παιδιά κανένας σας δεν έχει ακουστά Σταύρο Ρωσσόπουλο ή ακόμα και τον μεγάλο Κωνσταντινίδη που έφυγε πρόσφατα?( βλέπε APRIORI).Δε βλέπω να τους αναφέρει κανένας.
Δημητρης Μπαρμαγαλας και Νικος Μποτσας οι κιθαριστες των Τσακνη-ΜαχαιριτσαΕπίσης για τον Μπαρμπαγάλα...(κάποιος τον ανέφερε)...μικρός ήμουν τρελαμένος με Τσακνή-Μαχαιρίτσα...τότε έπαιζε κιθάρα ο Μπαρμπαγάλας , καταπληκτικός !!! ήταν το είδωλό μου...
Νομίζω παίζει σε ένα group whil-o-wisp (κάτι τέτοιο)...τους έχει ακούσει κανείς ??
Και όχι μόνο κιθαρίστας.Sonic X είπε:O Kultura!...γιατί παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει ότι έχει πολύ καλά ακούσματα και επιρροές...και φαίνεται και μελετηρός τύπος.
![]()
Yes .............και φυσικα Δρολαπας με τους Diesel ,ακομα θυμαμαι λαιβακια στην Νικαια .Αντε και ο Σπυροπουλος ,παντα τους μπερδευω αυτος με την τελε φυσικα νομιζω ο Βασιλης (γιατι γουσταρω πολυ την τελε και τα ρυθμικα που παιζει) και απο κλασσικους φυσικα ο Ασημακοπουλος ολα τα λεφτα..και φυσικα εγω !! ειμαι ο καλύτερος ο ενας και ο μοναδικος μονο εμενα να ακουτε !!!! ;D ;D ;DAL PACINO είπε:Μπαλταζανης Κωστας.η δουλεια του στο amalgama με τους iasis ειναι τρομερη...