Δεν υπαρχει.Νομίζω ότι υπάρχει.....
δυστηχος οχι γιατι τo routing ειναι διαφορετικο!jacob26 είπε:γινεται στην κλασσικη thinline να αλλαξω το pickguard και τα κουμπια και τον επιλογεα και να βαλω αυτα που εχει η κανονικη tele?
Αν και περι ορεξεως ..... ???jacob26 είπε:γινεται στην κλασσικη thinline να αλλαξω το pickguard και τα κουμπια και τον επιλογεα και να βαλω αυτα που εχει η κανονικη tele?
οχι δεν γινεται,αναγκαστικα πας σε partscaster με τετοιο σωμα & pickguardjacob26 είπε:γινεται στην κλασσικη thinline να αλλαξω το pickguard και τα κουμπια και τον επιλογεα και να βαλω αυτα που εχει η κανονικη tele?
εεεεε,δεν θα το ελεγα ακριβως..(στις περισσοτερες απο μονος του ειναι για τα πανηγυρια ;D ;D) ,ο πισω ειναι ολα τα λεφτα και με εναν mini hum μπροστα ειναι superΟσο για τον μονο μαγνητη μπροστα ....που θες να αλλαξεις με διπλο , αυτος ειναι ολα τα λεφτα στις τελε.Ξανασκεψου το!
Μπερδεψαμε το πισω με το μπρος μου φαινεται ;DSuperfunk είπε:εεεεε,δεν θα το ελεγα ακριβως..(στις περισσοτερες απο μονος του ειναι για τα πανηγυρια ;D ;D) ,ο πισω ειναι ολα τα λεφτα και με εναν mini hum μπροστα ειναι super(βεβαια αν καποιος θελει να παιζει στη μεση,& με τους 2 μαγνητες παραλληλα δηλ.,οι κλασσικοι τελε μαγνητες ειναι οντως απαιχτοι.
![]()
Δεν το συζητώ. Μακράν η αγαπημένη μου................ μετά τη δική μου. ;DSuperfunk είπε:Αν θες Fender & Thinline θα παρεις την κλασσικη
αυτος ειναι ο..ΠΙΣΩΕγω με το μπροστα ενοουσα τον πρωτο απο την γεφυρα δηλ τον bridge.
Το πανω μερος μονο (δηλ.αυτο που φερει το f hole)Ποιο μερος του σωματος της thinline ειναι hollow? ειναι καπως ετσι?
ειναι δηλαδη κανονικο hollow? στις semi-hollow ειναι το πανω μισο? ποσο ζυγιζει περιπου μια thinline?
σαφως η καλυτερη tele αμερικανικης παραγωγης αυτη τη στιγμη.τα εχει ολα και συμφερει..Δηλαδή Νίκο εγκρίνεις την επιλογή μου για 52 hot rod με τον Duncan mini...μαμάκερ που απ'ότι ξέρω έχει και παχιό μπράτσο;
απλα να ξαναπουμε οτι οι tele με τους wide range humbuckers (original ή reissue) δεν παραγουν ουτε κατα διαννοια κλασσικο τελε ηχο.Δεν το συζητώ. Μακράν η αγαπημένη μου................ μετά τη δική μου. Grin
Δες εδώ http://www.warmoth.com/guitar/bodies/tele.cfm?fuseaction=72thinline και εδώ http://www.warmoth.com/guitar/bodies/tele.cfm?fuseaction=tele_thinline για τα chambers.bihlas87 είπε:Ποιο μερος του σωματος της thinline ειναι hollow? ειναι καπως ετσι?
ειναι δηλαδη κανονικο hollow? στις semi-hollow ειναι το πανω μισο? ποσο ζυγιζει περιπου μια thinline?
Αυτααα...![]()
Το πανω μερος μονο (δηλ.αυτο που φερει το f hole)
Ωραια, τωρα μπερδευτηκα περισσοτερο ;D. συμφωνα με τον sf η κλασικη FENDER thinline η μονοπηνια ειναι semi (αρα η 72αρα full hollow?). η warmoth φτιαχνει τα σωματα αναποδα ή τα links ειναι απλα ενδεικτικα για τους θαλαμους και βγαινουν σε διαφορες εκδοχες?
ολες οι Fender Thinline (με μονους ή διπλους) εχουν κουφιο ΑΥΤΟαρα η 72αρα full hollow?