Ποιοί απο εδω μέσα παίζουν με tele??

βασικα οι thinline δεν εχουν το κλασσικο λουκ εχουν αυτο το περιεργο pickguard και το περιεργο switch . Επισης , δεν υπαρχει semi-hollow thinline με διπλο μπροστα και μονο πισω .

Νομίζω ότι υπάρχει.....
Δεν υπαρχει.

Αν θες Fender & Thinline θα παρεις την κλασσικη

1968-thinline-l.jpg

γινεται στην κλασσικη thinline  να αλλαξω το pickguard και τα κουμπια και τον επιλογεα και να βαλω αυτα που εχει η κανονικη tele?

jacob26 είπε:
γινεται στην κλασσικη thinline  να αλλαξω το pickguard και τα κουμπια και τον επιλογεα και να βαλω αυτα που εχει η κανονικη tele?
δυστηχος οχι γιατι τo routing ειναι διαφορετικο!

jacob26 είπε:
Αν και περι ορεξεως ..... ???

Το pickguard και γενικως το στυλ της thinline ειναι ανπεχταμπλ 8)

Οσο για τον μονο μαγνητη μπροστα ....που θες να αλλαξεις με διπλο , αυτος ειναι ολα τα λεφτα στις τελε.

Ξανασκεψου το!

jacob26 είπε:
οχι δεν γινεται,αναγκαστικα πας σε partscaster με τετοιο σωμα & pickguard

Tele_Curly_MapleAlder_F-hole_Body.jpg

Tele_F-Hole_Style_Pickguard_Detail.jpg

Οσο για τον μονο μαγνητη μπροστα ....που θες να αλλαξεις με διπλο , αυτος ειναι ολα τα λεφτα στις τελε.Ξανασκεψου το!
εεεεε,δεν θα το ελεγα ακριβως..(στις περισσοτερες απο μονος του  ειναι για τα πανηγυρια ;D ;D) ,ο πισω ειναι ολα τα λεφτα και με εναν mini hum μπροστα ειναι super ;) (βεβαια αν καποιος θελει να παιζει στη μεση,& με τους 2 μαγνητες παραλληλα δηλ.,οι κλασσικοι τελε μαγνητες ειναι οντως απαιχτοι. ;) 

Superfunk είπε:
εεεεε,δεν θα το ελεγα ακριβως..(στις περισσοτερες απο μονος του  ειναι για τα πανηγυρια ;D ;D) ,ο πισω ειναι ολα τα λεφτα και με εναν mini hum μπροστα ειναι super ;) (βεβαια αν καποιος θελει να παιζει στη μεση,& με τους 2 μαγνητες παραλληλα δηλ.,οι κλασσικοι τελε μαγνητες ειναι οντως απαιχτοι. ;) 
Μπερδεψαμε το πισω με το μπρος μου φαινεται ;D

Τι ιδιο πραγμα λεμε

Εγω με το μπροστα ενοουσα τον πρωτο απο την γεφυρα δηλ τον bridge.

Δηλαδή Νίκο εγκρίνεις την επιλογή μου για 52 hot rod με τον Duncan mini...μαμάκερ που απ'ότι ξέρω έχει και παχιό μπράτσο;

Ποιο μερος του σωματος της thinline ειναι hollow? ειναι καπως ετσι?

thin.jpg

ειναι δηλαδη κανονικο hollow? στις semi-hollow ειναι το πανω μισο? ποσο ζυγιζει περιπου μια thinline?

Αυτααα... :)

Superfunk είπε:
Αν θες Fender & Thinline θα παρεις την κλασσικη
Δεν το συζητώ. Μακράν η αγαπημένη μου................ μετά τη δική μου.  ;D

Fender_72_Telecaster_Thinline.png

Εγω με το μπροστα ενοουσα τον πρωτο απο την γεφυρα δηλ τον bridge.
αυτος ειναι ο..ΠΙΣΩ :) :)

ειναι δηλαδη κανονικο hollow? στις semi-hollow ειναι το πανω μισο? ποσο ζυγιζει περιπου μια thinline?
Το πανω μερος μονο (δηλ.αυτο που φερει το f hole)

Συνηθως ζυγιζουν γυρω στα 7 pounds.

Δηλαδή Νίκο εγκρίνεις την επιλογή μου για 52 hot rod με τον Duncan mini...μαμάκερ που απ'ότι ξέρω έχει και παχιό μπράτσο;
σαφως η καλυτερη  tele αμερικανικης παραγωγης αυτη τη στιγμη.τα εχει ολα και συμφερει.. ;)

Δεν το συζητώ. Μακράν η αγαπημένη μου................ μετά τη δική μου.  Grin
απλα να ξαναπουμε οτι οι tele με τους wide range humbuckers (original ή reissue) δεν παραγουν ουτε κατα διαννοια κλασσικο τελε ηχο.

bihlas87 είπε:

Αυτααα... :)
Δες εδώ http://www.warmoth.com/guitar/bodies/tele.cfm?fuseaction=72thinline και εδώ http://www.warmoth.com/guitar/bodies/tele.cfm?fuseaction=tele_thinline για τα chambers.

Το πανω μερος μονο (δηλ.αυτο που φερει το f hole)
Ωραια, τωρα μπερδευτηκα περισσοτερο  ;D. συμφωνα με τον sf η κλασικη FENDER thinline η μονοπηνια ειναι semi (αρα η 72αρα full hollow?). η warmoth φτιαχνει τα σωματα αναποδα ή τα links ειναι απλα ενδεικτικα για τους θαλαμους και βγαινουν σε διαφορες εκδοχες?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back