Ποιοί απο εδω μέσα παίζουν με tele??

glasattelenv6.jpg

ΒΑΛΤΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ........

Κι εγώ πλέον παίζω με αυτή την Rockinger C.A.R. Tele (double-bound):

Rockinger_elavd.jpg
Κι εγώ πλέον παίζω με αυτή την Rockinger C.A.R. Tele που μαλιστα εχω αγορασει απο τον αγαπητο superfunk(thanks s.f.)!!! ο οποιος προλαβε και μου εβαλε και το logo fender (thanks again)!!

Η κιθαρα ειναι  super και σαν χρωμα και σαν αποδοση, και την παρελαβα και τελεια σεταρισμενη απο τον s.f. διπλα ειναι μια squier(φαινομενο) του manosx !!!!

Είναι της Fender και την ονομάζει Telecaster και είναι δική μου.

Τώρα αν είναι όλη από μαόνι, με set (και καταπληκτικό) neck, είναι carved, και έχει 2 διπλούς Seymour Duncan που σπλιτάρονται, είναι ζήτημα που απασχολεί τους pureίστες (ίσως σαν τον SF) και ουχί εμέ που την βρίσκω κούκλα και με καταπληκτικό ήχο.

φεβρουαριο μαρτιο απριλιο παιζω με την παρακατω τελε

τους αλλους μηνες με Στρατ :)

αστειευομαι.. ειναι εκει οποτε χρειαστει.

tele.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μετά από την επαναλαμβανόμενη πλύση εγγεφάλου από έναν (φίλο) απόκτησα και εγώ μια Telecaster  ;D ;D

Κάτι G&L Asat Special .... τις κάνει κιμά  ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παίδες, μακρια απο τις Telecaster...

...δεν φτάνουν για όλους!  ;D

μια πολύ όμορφη tele που μου "έφτιαξε" ο Σ.Ντούκας....λέω κάποια στιγμή να ετοιμάσω κλιπάκια να ανεβάσω μαζί με slutty φωτογραφικό υλικό ;)

tele.jpg

μια πολύ όμορφη tele
Ειναι απλα ΘΕΑ  :o, τρομερα νερα και θεσπεσιο pickguard!! την εφτιαξε εξ ολοκληρου ή απο κομματια?

Η ταπεινη μου affinity, που οσο περναει ο καιρος μοιαζει ολο και λιγοτερο με affinity (αλλο μπρατσο, μαγνητες, pots, switch, κλειδια, strap locks, γεφυρες, γενικα ο,τι βρισκω πεταμενο απο δω και απο κει της το δοκιμαζω και αν μου κανει μενει...)

Για να σας προλαβω. Eιναι καμπια. Η κορη μου απαιτησε να κολληθει εκει γιατι θεωρουσε οτι θα ταιριαζε πολυ.

x1.jpg

x2.jpg

H κάμπια μια χαρά είναι.

Η θήκη για τις πένες δε μου κολλάει πολύ σε αυτό το σημείο. Πάρε τουλάχιστον μια butterscotch θήκη για κάλυψη-απόκρυψη...:P

elavd είπε:
H κάμπια μια χαρά είναι.

Η θήκη για τις πένες δε μου κολλάει πολύ σε αυτό το σημείο. Πάρε τουλάχιστον μια butterscotch θήκη για κάλυψη-απόκρυψη...:P
Θεωρω οτι αν εχεις 20 ποντους καμπια στην κιθαρα σου, εχεις κερδισει επαξια το δικαιωμα να εχεις τις πενες εκει που σε βολευουν.

Θεωρω οτι αν εχεις 20 ποντους καμπια στην κιθαρα σου, εχεις κερδισει επαξια το δικαιωμα να εχεις τις πενες εκει που σε βολευουν.
ΧαΧαΧα....+1111

Fender American Standard (1996) με Dimarzio twank king & Chopper T και μικρο on-on switch αναμεσα στα ποτ για να σπλιταρει τον chopper

κ εγω κ εγω εχω!  ;D

η πρωτη μου ηταν αυτη αλλα την πουλησα

thinline%202.jpg

αλλα τωρα παιζω με την Baja μου

classic-TELE.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back