Ποιο τραγουδι ειναι αυτο ρε παιδια?

ACHIEVEIT

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παιδες, μια φιλη ψαχνει το ονομα του τραγουδιου που παιζεται πισω απ τον διαλογο  ;D . Μπορει κανεις να βοηθησει? Ειναι γνωστο αλλα δεν το ξερω εγω.

το κομμάτι είναι το "Rodolfo Y Su Tipica RA7" από τους La Colegiala..

Ας είναι καλά το καταπληκτικό shazaam του iphone..

Παιδια ευχαριστω πολυ! Δεν το ηξερα το προγραμμα - θα το τσεκαρω. τι κανει? Βασει μελωδιας σου βρισκει τα τραγουδια?

Εϊναι στο iphone. ΤΟ ανοίγεις, πατάς tag now και το βάζεις κοντά στην πηγή που ακουγεται το κομματι, σε λίγα δευτερόλεπτα (περίπου 8) δονείται και σου φορτώνει το αποτέλεσμα..

Full ψαρωτικό το προγραμματάκι ε? Υπάρχει καμια αντίστοιχη εφαρμογή για pc ή εστω για το nokia 3210 ;D ;D ;D?

Για pc δεν νομίζω.. Ψαξε μην τυχών υπάρχει.. ενα ειναι το shazaam και το αλλο το doremi..

tugito είπε:
... αλλο το doremi..
Το midomi νομίζω λες  :)

(Και να υπάρχουν, δεν πιστεύω να δουλεύουν σε άλλη πλατφόρμα εκτός από το iphone).

παρόμοιο πρόγραμμα έχουν και όλα τα sony ericsson walkman αν δεν κάνω λάθος

ibanezion είπε:
παρόμοιο πρόγραμμα έχουν και όλα τα sony ericsson walkman αν δεν κάνω λάθος
Κάποιο λάθος θα κάνεις...αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος, οπότε αν βρεις κάτι μοιράσου το!!

Πάντως το midomi (δεν έχει καμμία σχέση με την Apple, απλώς τρέχει στο iPhone) αν και πρόκειται για την ίδια υπηρεσία, κάνει κάτι πολύ πολυπλοκότερο από το trackID.

Η αναζήτηση δουλεύει επιτυχώς ακόμα κι αν μουρμουρίσεις τη μελωδία του κομματιού (μέ ή χωρίς στίχους) ακόμα κι αν το μουρμουρίσεις από άλλη τονικότητα ή σε άλλο tempo. Ακόμα κι αν φαλτσάρεις λίγο.

Τα παραπάνω και έχοντας το γεγονός ότι η αναζήτηση (σε μια τόσο μεγάλη βάση δεδομένων) διαρκεί 2-3 sec..... με έκαναν προσωπικά να μείνω  -->  :o όταν το είδα.  :)

+1 για midomi.. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ.. Κι εγώ όταν μου το πρωτοβάλανε είχα πάθει πλάκα..

harilatron είπε:
Πάντως το midomi (δεν έχει καμμία σχέση με την Apple, απλώς τρέχει στο iPhone) αν και πρόκειται για την ίδια υπηρεσία, κάνει κάτι πολύ πολυπλοκότερο από το trackID.

Η αναζήτηση δουλεύει επιτυχώς ακόμα κι αν μουρμουρίσεις τη μελωδία του κομματιού (μέ ή χωρίς στίχους) ακόμα κι αν το μουρμουρίσεις από άλλη τονικότητα ή σε άλλο tempo. Ακόμα κι αν φαλτσάρεις λίγο.

Τα παραπάνω και έχοντας το γεγονός ότι η αναζήτηση (σε μια τόσο μεγάλη βάση δεδομένων) διαρκεί 2-3 sec..... με έκαναν προσωπικά να μείνω  -->   :o όταν το είδα.  :)
Καλά ε!! Χθες το περιέγραφα στο bihla87 το προγραμματάκι και μου λέει "μ@@@ες, πρέπει να το αναγνωρίζει απο το μουρμούρισμα το κομμάτι". Παίζει να πάει να πάρει i-phone γι αυτό το λόγο μόνο ;D

VietMan είπε:
Καλά ε!! Χθες το περιέγραφα στο bihla87 το προγραμματάκι και μου λέει "μ@@@ες, πρέπει να το αναγνωρίζει απο το μουρμούρισμα το κομμάτι". Παίζει να πάει να πάρει i-phone γι αυτό το λόγο μόνο ;D
Θα μαζεψω λεφτα για αυτοκινητο ειπαμε, τελειωσαν τα αστεια, μεχρι και την deluxe θα πουλησω  ;D

Καλά.... ας το δοκιμάσει από το site τους πρώτα.... http://www.midomi.com/  :)

Καλά.... ας το δοκιμάσει από το site τους πρώτα.... http://www.midomi.com/  :)
Αχ, δεν εχει μικροφωνο το laptop, αδικη κοινωνια...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back