- Πόντοι
- 36
Queen και Floyd ![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Είσαι απλός μυρωδιάς.fusiongtr είπε:Άμα μου βρείτε τέτοιο σέντρε φορ να με φτύσετε. 8)
Τι λες, εμείς χαρίζουμε 20 πόντους ... στο πινγκ-πονγκ.Spyros Delta είπε:Tους Clash τους εχουν για πλακα οι Zeppelin λαιμε
Σας χαριζουμε και δυο γκολ
Αυτή τη μπάντα πρώτη φορά την ακούω! Έψαξα και στο wiki, τίποτε! ;DAuditoryDriving είπε:Queen και Floyd![]()
Όταν έφυγε η Pink να κάνει δική της καριέρα, πήγε η Queen στους Floyd.indie-anos laternative είπε:Αυτή τη μπάντα πρώτη φορά την ακούω! Έψαξα και στο wiki, τίποτε! ;D
indie-anos laternative είπε:Αυτή τη μπάντα πρώτη φορά την ακούω! Έψαξα και στο wiki, τίποτε! ;D
Όταν έφυγε η Pink να κάνει δική της καριέρα, πήγε η Queen στους Floyd.
Τέλος πάντων να το δεχτώ. Αν και πιστεύω ότι θα είναι καμιά μπαντούλα που δεν την ξέρουν ούτε οι μανούλες των μελών της... ;DAuditoryDriving είπε:Εγω την άκουσα από την πρώτη στιγμή.... ;D
Κορυφαίο!Όταν έφυγε η Pink να κάνει δική της καριέρα, πήγε η Queen στους Floyd.
Ρε μάγκα βλέπεις μπάλα, σε παραδέχομαι, είσαι προπονηταράς.audiokostas είπε:Kimberlίτσα,Ashley και Jessica κεντροπίσω κορμός μαζί με Μelody και Nicoleάρα ελεύθερες στα άκρα να δημιουργούν και Carmitsoula μόνη της μπροστά φουνταριστή που ναι μεν μεγάλη αλλά είναι το τελευταίο της μουντιάλ και θα τα δώσει όλα και δεν θα σιχαθεί.
;D ;D ;D ;D ;DΌταν έφυγε η Pink να κάνει δική της καριέρα, πήγε η Queen στους Floyd.
cigaret13 είπε:Τάκη, πιο πολυ σαν gay-ξεφωνημένη-"θεά της νύχτας" μου ακούγεται, παρά σαν όνομα group! ;D Υ.Γ. Μην "παίζεται" με ονόματα θρύλων..... ::-X
Ενώ Queen Freud ας πούμε, ρίχνει (για όνομα Κινέζικης mixed tribute μπάντας) και μια ψυχαναλυτική κουλτούρα στο τραπέζι.cigaret13 είπε:Τάκη, πιο πολυ σαν gay-ξεφωνημένη-"θεά της νύχτας" μου ακούγεται, παρά σαν όνομα group! ;D
Γιατί νομίζεις οτι όταν ο Freddie βάφτισε τους Queen δεν έλαβε υπόψιν του τη gay παράμετρο;cigaret13 είπε:Τάκη, πιο πολυ σαν gay-ξεφωνημένη-"θεά της νύχτας" μου ακούγεται, παρά σαν όνομα group! ;D Υ.Γ. Μην "παίζεται" με ονόματα θρύλων..... ::-X