- Πόντοι
- 1,848
samy paraga είπε:Samy & the Paragas λαίμαι, ότι καλύτερο για μετά το ξύρισμα στη Ρουόκ.

samy paraga είπε:Samy & the Paragas λαίμαι, ότι καλύτερο για μετά το ξύρισμα στη Ρουόκ.
Σωστος ο Ρονι στα τυμπανα αλλα Γιωργη μην ξεχνας και Τσαρλι Γουοτς στην αλλη κιθαρα,Johnny.T είπε:Ronnie Wood,Ε εδω τι να πεις μιλαμε ισως τα πιο χαρακτηριστικα χτυπηματα σε δερμα στη ιστορια του ροκ εν ρολλ,ΒΡΑΧΟΣ.
Ισε λίγως φίλως.Johnny.T είπε:Mick Jagger,το ονομα τα λεει ολα μην μπω σε λεπτομερειες.
Τωρα μου θυμησες τον τυπο που στη συναυλια του ΙΑΝ GILLAN πριν 80 χρονια στην Αθηνα γυρισε και μου ειπε "ρε φιλε δε μπορεις να φανταστεις ποσο γουσταρω που θα δω τον BOB DYLAN μετα απο τοσα χρονια που τον περιμενω να ερθει στην Ελλαδα" ...Ronnie Wood,Ε εδω τι να πεις μιλαμε ισως τα πιο χαρακτηριστικα χτυπηματα σε δερμα στη ιστορια του ροκ εν ρολλ,ΒΡΑΧΟΣ
Καλά αυτός και φεύγοντας 2 ώρες αργότερα θα ήταν κατενθουσιασμένος που επιτέλους είδε τον Bob Dylan, ίσως θα ήταν λίγο στραβωμένος που δεν είπε το Hurricane.Superfunk είπε:Τωρα μου θυμησες τον τυπο που στη συναυλια του ΙΑΝ GILLAN πριν 80 χρονια στην Αθηνα γυρισε και μου ειπε "ρε φιλε δε μπορεις να φανταστεις ποσο γουσταρω που θα δω τον BOB DYLAN μετα απο τοσα χρονια που τον περιμενω να ερθει στην Ελλαδα" ...
Οχι, απλα θυμηθηκα την ταινια και το μεγαλο ονομα διαβαζοντας το ποστ του Audiokostas. Κλασσικη ταινια ομως. 8)Holystone είπε:Waterfall, και εσυ χθες ειδες Βεγγο εεεε;!!!!
Αναθεωρώ, οι Black Sabbath. ;D ;Dfusiongtr είπε:το καλύτερο rock συγκρότημα είναι οι Motorhead
Χμμμ .... ίσως όμως να ήταν οι Floyd. ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Αναθεωρώ, οι Black Sabbath. ;D ;D