- Πόντοι
- 4,208
Χμμμ .... ίσως όμως να ήταν οι Floyd. ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Αναθεωρώ, οι Black Sabbath. ;D ;D
Χμμμ .... ίσως όμως να ήταν οι Floyd. ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Αναθεωρώ, οι Black Sabbath. ;D ;D
Μπα, ο Bowie είναι. ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Χμμμ .... ίσως όμως να ήταν οι Floyd. ;D ;D ;D ;D
Έλα ας συμφωνήσουμε μια φορά σε κάτι αντικειμενικά πάντα, ή μήπως ήταν οι Asia?Waterfall-K είπε:
Όχι, όχι, είναι οι Rolling Stones. ;D ;Dfusiongtr είπε:Μπα, ο Bowie είναι. ;D ;D ;D
Το "ας συμφωνήσουμε μια φορά σε κάτι αντικειμενικά" μεταφραζεται σε "Rolling Stones"?samy paraga είπε:Έλα ας συμφωνήσουμε μια φορά σε κάτι αντικειμενικά πάντα, ή μήπως ήταν οι Asia?
Μετά από ώριμη σκέψη και αφού διαφώνησα αρκετά με τον εαυτό μου μέχρι να συμφωνήσουμε αντικειμενικά ;D, αναθεωρώ τα πάντα και ξαναγυρνάω στους Motorhead. ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Όχι, όχι, είναι οι Rolling Stones. ;D ;D
Επειδης τα μπερδεψες μια το ενα μια το αλλο,μαθε μπαλιτσα αγορι μου:fusiongtr είπε:Όχι, όχι, είναι οι Rolling Stones. ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Τι θα γίνει βρε Στράτο, μας ζάλισες ;D pat metheny group 8)
Ρε συ το σέντρε μπακ, αυτός ο Αντιμπάλ, είναι φυματικός, δεν έχει πλεμόνια, εγώ σου λέω αν τους παίξεις 3-5-1 με τρία σέντρε μπακ γλήγορα όπως η Ολλανδία, θα γίνει σου λέω το "καλώς τα τα παιδιά 3-0".Επειδης τα μπερδεψες μια το ενα μια το αλλο,μαθε μπαλιτσα αγορι μου:
Στα εξηγω ωραια? ;D ;D
Τι ειναι αυτα που λες?Ρε μαθε μπαλιτσα εδω στον αρχοντα.fusiongtr είπε:Ρε συ το σέντρε μπακ, αυτός ο Αντιμπάλ, είναι φυματικός, δεν έχει πλεμόνια, εγώ σου λέω αν τους παίξεις 3-5-1 με τρία σέντρε μπακ γλήγορα όπως η Ολλανδία, θα γίνει σου λέω το "καλώς τα τα παιδιά 3-0".
Θα πέσουν τα τσιμέντα ;D ;D ;D ;D
Οριστε,ωραιες ερωτησεις!Το "ας συμφωνήσουμε μια φορά σε κάτι αντικειμενικά" μεταφραζεται σε "Rolling Stones"?
Μου βάζεις los lobos ρε μάστορα, αυτός ο Hidalgo, ο Pérez και ο Guerrero (Περού, Γκάνα από πού είναι?) δεν παίζανε ούτε για πλάκα σε ομάδα βήτα εθνικής, δεν κάνουνε για τέτοια πρωταθλήματα, θα τους πάρουνε τα σώβρακα ο Kilmister, ο Richards, ο Bowie και οι άλλοι που βγαίνουνε σαν κρυφά σέντρε φορ πίσω από τα μπακ.gvour είπε:Τι ειναι αυτα που λες?
Ε να αυτα ελεγα ρε Γιωργη,μην πινετε και γραφετε οτι ναναι αλλα συνεχιζω να μην ακουω.Καποια στιγμη θα μαθω που θα παει.gvour είπε:Σωστος ο Ρονι στα τυμπανα αλλα Γιωργη μην ξεχνας και Τσαρλι Γουοτς στην αλλη κιθαρα,
βραχος κι αυτος. ;D ;D ;D ;D ;D ;D(πλακα σε κανω ρε)
Νταξει ρε παιδια,θα μπορουσε ομως ,χααχχαχαχχαχαχαSuperfunk είπε:Τωρα μου θυμησες τον τυπο που στη συναυλια του ΙΑΝ GILLAN πριν 80 χρονια στην Αθηνα γυρισε και μου ειπε "ρε φιλε δε μπορεις να φανταστεις ποσο γουσταρω που θα δω τον BOB DYLAN μετα απο τοσα χρονια που τον περιμενω να ερθει στην Ελλαδα" ...
τι Gillan,τι Dylan,τι Λωζανη,τι Κοζανη,τι Wood ,τι WATTS... ;D
Tους Clash τους εχουν για πλακα οι Zeppelin λαιμεΣας χαριζουμε και δυο γκολSuperfunk είπε:Ενταξει,ηρθε η ωρα να σοβαρευτουμε
ΦΥΣΙΚΑ και ηταν οι CLASH
Ολα τα αλλα απλα ειναι
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9d/Toothpaste.jpg
Ε ναιWaterfall-K είπε:Το "ας συμφωνήσουμε μια φορά σε κάτι αντικειμενικά" μεταφραζεται σε "Rolling Stones"?