Ποιό θεωρείτε το καλύτερο rock συγκρότημα και ΓΙΑΤΙ?

Waterfall-K είπε:
paraga2.png
Έλα ας συμφωνήσουμε μια φορά σε κάτι αντικειμενικά πάντα, ή μήπως ήταν οι Asia?

samy paraga είπε:
Έλα ας συμφωνήσουμε μια φορά σε κάτι αντικειμενικά πάντα, ή μήπως ήταν οι Asia?
Το "ας συμφωνήσουμε μια φορά σε κάτι αντικειμενικά" μεταφραζεται σε "Rolling Stones"?

E, δεν βλεπω να συμφωνουμε ποτε...
meditate.gif

fusiongtr είπε:
Όχι, όχι, είναι οι Rolling Stones. ;D ;D
Μετά από ώριμη σκέψη και αφού διαφώνησα αρκετά με τον εαυτό μου μέχρι να συμφωνήσουμε αντικειμενικά ;D, αναθεωρώ τα πάντα και ξαναγυρνάω στους Motorhead. ;D ;D ;D ;D

Οι Μώβ Πέτρες.....Ειρήνη και αγάπη αδέρφια ::)    Τι θα γίνει βρε Στράτο, μας ζάλισες ;D pat metheny group 8)

cigaret13 είπε:
Τι θα γίνει βρε Στράτο, μας ζάλισες ;D pat metheny group 8)
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Επειδης τα μπερδεψες μια το ενα μια το αλλο,μαθε μπαλιτσα αγορι μου:

Στα εξηγω ωραια? ;D ;D
Ρε συ το σέντρε μπακ, αυτός ο Αντιμπάλ, είναι φυματικός, δεν έχει πλεμόνια, εγώ σου λέω αν τους παίξεις 3-5-1  με τρία σέντρε μπακ γλήγορα όπως η Ολλανδία, θα γίνει σου λέω το "καλώς τα τα παιδιά 3-0".

Θα πέσουν τα τσιμέντα ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Ρε συ το σέντρε μπακ, αυτός ο Αντιμπάλ, είναι φυματικός, δεν έχει πλεμόνια, εγώ σου λέω αν τους παίξεις 3-5-1  με τρία σέντρε μπακ γλήγορα όπως η Ολλανδία, θα γίνει σου λέω το "καλώς τα τα παιδιά 3-0".

Θα πέσουν τα τσιμέντα ;D ;D ;D ;D
Τι ειναι αυτα που λες?Ρε μαθε μπαλιτσα εδω στον αρχοντα.

Το "ας συμφωνήσουμε μια φορά σε κάτι αντικειμενικά" μεταφραζεται σε "Rolling Stones"?
Οριστε,ωραιες ερωτησεις!

Το καλύτερο ροκ συγκρότημα όλων των εποχών είναι οι

Creedence Clearwater Revival

gvour είπε:
Τι ειναι αυτα που λες?
Μου βάζεις los lobos ρε μάστορα, αυτός ο Hidalgo, ο Pérez και ο Guerrero (Περού, Γκάνα από πού είναι?) δεν παίζανε ούτε για πλάκα σε ομάδα βήτα εθνικής, δεν κάνουνε για τέτοια πρωταθλήματα, θα τους πάρουνε τα σώβρακα ο Kilmister, ο Richards, ο Bowie και οι άλλοι που βγαίνουνε σαν κρυφά σέντρε φορ πίσω από τα μπακ.

Μάθε μπαλλίτσα κι έλα να μου πεις μετά. :-* ;D ;D

Α, και να σου πω το μυστικό γιατί έγινε τόπι η Βραζιλία. Γιατί δεν έβαλε μέσα τους παιχταράδες

Kiko Loureiro, και Gustavo Guerra.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
gvour είπε:
Σωστος ο Ρονι στα τυμπανα αλλα Γιωργη μην ξεχνας και Τσαρλι Γουοτς στην αλλη κιθαρα,

βραχος κι αυτος. ;D ;D ;D ;D ;D ;D(πλακα σε κανω ρε)
Ε να αυτα ελεγα ρε Γιωργη,μην πινετε και γραφετε οτι ναναι αλλα συνεχιζω να μην ακουω.Καποια στιγμη θα μαθω που θα παει.

Superfunk είπε:
Τωρα μου θυμησες τον τυπο που στη συναυλια του ΙΑΝ GILLAN πριν 80 χρονια στην Αθηνα γυρισε και μου ειπε "ρε φιλε δε μπορεις να φανταστεις ποσο γουσταρω που θα δω τον BOB DYLAN μετα απο τοσα χρονια που τον περιμενω να ερθει στην Ελλαδα" ...

τι Gillan,τι Dylan,τι Λωζανη,τι Κοζανη,τι Wood ,τι WATTS... ;D
Νταξει ρε παιδια,θα μπορουσε ομως ,χααχχαχαχχαχαχα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back