- Πόντοι
- 1,788
Δεν είμαι σίγουρος....για το teac...Waterfall-K είπε:Teac ε?
Αν σου πώ ότι έχω 3 video VHS... ;DWaterfall-K είπε:Tεσσερα?
Καλα, καταλαβαινω να εχεις 4 κιθαρες ας πουμε, ή 4 synths, αλλα 4 decks? Τι τα κανεις βρέι?
Aν σου πω οτι δεν εχω κανενα (πλεον)?LK είπε:Αν σου πώ ότι έχω 3 video VHS... ;D
Εμ εκει σε θελω καβουρα. ;D ;DΔηλαδής δεν θα έγραφα ΠΟΤΕ δικόγραφο σε remington...δεν θα ηχογραφούσα σε Studer A820, ούτε θα μόνταρα σε Α+Β Roll ;D ;D ;D
Μπά, είμαι σε μια ηλικία που μπορώ εύκολα να ξεχωρίσω πλέον το business από το pleasure και ποτέΣ να μην τα συνδυάζω, διότι πρόκειται περί θανάσιμου σφάλματος. ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Εμ εκει σε θελω καβουρα. ;D ;D
Μη το αργεις φιλε μου, πετα ολα αυτα τα digital "μπλιμπλικια" του διαβολου και ασχολησου μονο με pure analog tech.
Waterfall-K είπε:Φανταζομαι ετσι γινοταν πριν κατι χρονια, συνηθεια ειναι. Καποτε δεν υπηρχαν ουτε γραφομηχανες, τι να πουν κι αυτοι τοτε που εγραφαν τα παντα με το χερι?
;D ;D ;D ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Επρεπε να σε εχω πριν 3000 χρονια να σε εβλεπα τι θα εκανες...
(αιτηση αποφυλακισης γραμμενη σε πετρα - αρχαια Λυκία)
ακομα στο δημοσιο και στην αστυνομια με το...χερι τα γραφουνε...φυγανε και οι υπαλληλοι stage που...ξερανε να...ΑΝΟΙΞΟΥΝ την οθονη του υπολογιστη (τρομακτικο skill για ΔΥ) και τωρα γυρισανε στη λιθινη εποχη και οι υπηρεσιες που ειχανε "ειδικους" στα κομπιουτερΣ... ;DWaterfall-K είπε:Φανταζομαι ετσι γινοταν πριν κατι χρονια, συνηθεια ειναι. Καποτε δεν υπηρχαν ουτε γραφομηχανες, τι να πουν κι αυτοι τοτε που εγραφαν τα παντα με το χερι?