Ποιο tape deck αντιγράφει σχεδιαστικά;

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,788
Μιας και πιάσαμε τα «αναλογικά» σε άλλο thread… ;D

Στη φωτογραφία κατωτέρω, απεικονίζεται ένα usb tape deck, του οποίου το σχέδιο είναι αντιγραφή από ένα κλασσικότατο deck…αλλά δεν θυμάμαι ποιο και θα ΣΚΑΣΩ.

Θυμάται κανείς;

Νομίζω ήταν κάποιο μοντέλο της Teac…αλλά δεν θυμάμαι…

usb-cassette_decks.jpg

Teac ε? Ακομη υπαρχει στο σπιτι ενα παλιο διπλο Teac, μια χαρα δουλευει ακομα. :-*

Waterfall-K είπε:
Δεν είμαι σίγουρος....για το teac...

Είναι μια πολύ κλασσική πρόσοψη….που την έχουν «δανειστεί» διάφορα φτηνιάρικα double tape decks.

Π.χ. Τα ανωτέρω εικονιζόμενα (ion & alesis)…..μια σειρά της fuji- audio (που δεν υπάρχει) ;D ;D…στο μοντέλο της DC-3038 etc…etc..

Γιατί να μη δουλεύει; Εμένα δουλεύουν και τα τέσσερα που έχω… :D

Tεσσερα?
4125778.png

Καλα, καταλαβαινω να εχεις 4 κιθαρες ας πουμε, ή 4 synths, αλλα 4 decks? Τι τα κανεις βρέι? :P

Waterfall-K είπε:
Tεσσερα?

Καλα, καταλαβαινω να εχεις 4 κιθαρες ας πουμε, ή 4 synths, αλλα 4 decks? Τι τα κανεις βρέι? :P
Αν σου πώ ότι έχω 3 video VHS... ;D

Μου αρέσει να τα κοιτάω....με τις ώρες...να τα ξεσκονίζω.... ;D ;D ;D ;D ;D

Είμαι.....παρελθοντολάγνος ..στην τεχνολογία, στα έπιπλα...στα ρούχα..... στο cinema...;D ;D

Μόνο όταν είναι να κάμω δουλειά...εκεί είμαι της ευκολίας. :P

Δηλαδής δεν θα έγραφα ΠΟΤΕ δικόγραφο σε remington...δεν θα ηχογραφούσα σε Studer A820, ούτε θα μόνταρα σε Α+Β Roll  :P ;D ;D ;D  

LK είπε:
Αν σου πώ ότι έχω 3 video VHS... ;D
Aν σου πω οτι δεν εχω κανενα (πλεον)? :P

Αλλα εχω χαλασει πανω απο 3... ;D

Δηλαδής δεν θα έγραφα ΠΟΤΕ δικόγραφο σε remington...δεν θα ηχογραφούσα σε Studer A820, ούτε θα μόνταρα σε Α+Β Roll  :P ;D ;D ;D 
Εμ εκει σε θελω καβουρα. ;D ;D

Μη το αργεις φιλε μου, πετα ολα αυτα τα digital "μπλιμπλικια" του διαβολου και ασχολησου μονο με pure analog tech. :P

Waterfall-K είπε:
Εμ εκει σε θελω καβουρα. ;D ;D

Μη το αργεις φιλε μου, πετα ολα αυτα τα digital "μπλιμπλικια" του διαβολου και ασχολησου μονο με pure analog tech. :P
Μπά, είμαι σε μια ηλικία που μπορώ εύκολα να ξεχωρίσω πλέον το business από το pleasure και ποτέΣ να μην τα συνδυάζω, διότι πρόκειται περί  θανάσιμου σφάλματος.  ;D ;D ;D

Εδώ που τα λέμε….φαντάζεσαι να έγγραφα καμία αίτηση αποφυλάκισης σε γραφομηχανή;

Μέχρι να τελείωνα την αίτηση, θα είχε αποφυλακιστεί…. ;D ;D ;D ;D

Φανταζομαι ετσι γινοταν πριν κατι χρονια, συνηθεια ειναι. Καποτε δεν υπηρχαν ουτε γραφομηχανες, τι να πουν κι αυτοι τοτε που εγραφαν τα παντα με το χερι? :P

Waterfall-K είπε:
Φανταζομαι ετσι γινοταν πριν κατι χρονια, συνηθεια ειναι. Καποτε δεν υπηρχαν ουτε γραφομηχανες, τι να πουν κι αυτοι τοτε που εγραφαν τα παντα με το χερι? :P
;)

Καλά με το χέρι ξέχασα να γράφω.

Χρειάστηκε πρόσφατα να συντάξω κάτι στο πόδι…και μου πόνεσε το δάκτυλο…. (του χεριού όχι του ποδιού)  ;D ;D ;D

Η τεχνολογια και οι ανεσεις της μας εχουν κανει μαλθακους. Ουτε με γραφομηχανη, αλλα ουτε καν με στυλο πλεον δεν μπορουμε να γραψουμε. Επρεπε να σε εχω πριν 3000 χρονια να σε εβλεπα τι θα εκανες... :P

lycian-writing-on-stone-3.jpg

(αιτηση αποφυλακισης γραμμενη σε πετρα - αρχαια Λυκία)

Waterfall-K είπε:
Επρεπε να σε εχω πριν 3000 χρονια να σε εβλεπα τι θα εκανες... :P

lycian-writing-on-stone-3.jpg

(αιτηση αποφυλακισης γραμμενη σε πετρα - αρχαια Λυκία)
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Καλή φάση….

Θα πήγαινα για ψώνια…για σφυρί και καλέμι…parker…. ;D ;D ;D

Και φυσικά ένα πολύ καλό δώρο για να μου κάνουν θα ήταν το ανάλογο σετάκι της

mont blanc…με ακρυλικό στόκο και σπάτουλα, για τα edits ;D ;D ;D

Ετσι. Αθανατα εργαλεια, δουλευουν αψογα ακομη και σημερα, ορεξη να'χεις να σκαλιζεις... ;D

Waterfall-K είπε:
ακομα στο δημοσιο και στην αστυνομια με το...χερι τα γραφουνε...φυγανε και οι υπαλληλοι stage που...ξερανε να...ΑΝΟΙΞΟΥΝ την οθονη του υπολογιστη (τρομακτικο skill για ΔΥ) και τωρα γυρισανε στη λιθινη εποχη και οι υπηρεσιες που ειχανε "ειδικους" στα κομπιουτερΣ... ;D

To http://www.vintagecassette.com/ είναι my home page. :P ;D ;D

Δεν θέλω πλέον το dragon…θέλω το 700ΖΧΕ  που ματσάρει πολύ με το τηλέφωνό μου.

nakamichi_700_zxe-1.jpg

jacob_jensen_t5.jpg

Μαματο ;D ;D ;D ;D ;D

Ποτε δεν το είχα προσεγγίσει έτσι το θέμα  8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Λάκη = open mind

αρχίζω να παίρνω ιδέες  ;) ;) ;)

To turntable πρέπει να ταιριάζει με την καφετιέρα… ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back