;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DTHEOD είπε:ή με το mixer
Καλά δεν πιστεύω να περίμενες το παρόν θρέντ , για να το διαπιστώσεις… ;D ;D ;Dtheoctapus είπε:Μυρίζει καμμένο ή ιδέα μου είναι; ;D ;D
Τς, τς, ντροπή. Ψηφιακό μήνυμα; Δεν έχει την ανθρωπιά και την αμεσότητα ενός παραδοσιακού ταχυδρομικού περιστεριού, έστω ενός τηλέγραφου βρε αδερφέ, ενός βέλους με το μήνυμα σφραγισμένο σε βουλοκέρι. ;DLK είπε:….έστειλά και μερικά e-mails…και αναμένω… ;D![]()
Ο Λακης στέλνει mail με το καινούργιο του μηχάνημα ;D ;D ;D ;DLK είπε:Καλά δεν πιστεύω να περίμενες το παρόν θρέντ , για να το διαπιστώσεις… ;D ;D ;D
Πάντως η ανησυχία μου ισχύει…όπως επίσης και η ΣΚΑΣΙΛΑ μου…
Ποιο είναι …μα ποιο είναι…
Εξακολουθώ να το ψάχνω….έστειλά και μερικά e-mails…και αναμένω… ;D![]()
THEOD είπε:Ο Λακης στέλνει mail με το καινούργιο του μηχάνημα ;D ;D ;D ;D ταιριάζει με το δεξί κομοδίνο 8) 8)
Μπράβο ρε Λάκη και προσπαθούσα να θυμηθώ πως λέγεται αυτό. Τουλάχιστον λύθηκε μια απορία.LK είπε:και θα στείλω το ερώτημα με φρυκτωρία. ;D ;D ;D
Nakamichi λέγεται λέμε.... πώς φυσιέται δεν θυμούμαιtheoctapus είπε:Μπράβο ρε Λάκη και προσπαθούσα να θυμηθώ πως λέγεται αυτό. Τουλάχιστον λύθηκε μια απορία.
Μπαα. Θα λεγα σε Luxman ή Revox αλλά δεν είναι.LK είπε:BTW Δεν σου λέει τίποτα "η αντιγραφή"; Η αλήθεια είναι ότι πόνταρα σε εσένα ;D
Ομοιάζει στις γραμμές….stillTHEOD είπε:Harman kardon Cd 191 ή καποιο άλλο απο αυτή την εταιρία
Προς τα κει κατά τη γνώμη μου πάει
Δεν μου θυμίζει κάποιο deck αλλά κάποιους ενισχυτές (μάλλον πρόσφατους και διακινδύνευα να πω ψηφιακούς).trolley είπε:Επένδυσα κανά δίωρο, οπότε μπορώ να πω με βεβαιότητα τα εξής:
α) Δεν υπάρχει ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
β) Αν υπήρχε, θα ήταν AIWA
γ) Υπάρχει αυτό (Pyramid - RBPR331D) αλλά αποκλείεται να ψάχνεις αυτό.
δ) Μου λάμησες τη μέρα με αυτή τη φαλακία. Την επόμενη φορά ρώτα κάτι βατό.
Παναγιώτης
#^@#μω@ >audiokostas είπε:Δεν μου θυμίζει κάποιο deck αλλά κάποιους ενισχυτές (μάλλον πρόσφατους και διακινδύνευα να πω ψηφιακούς).
Δεν είμαι σίγουρος όμως ποιον.
Παναγιώτη έχεις λίγη ώρα σε παρακαλώ να το δεις; ;D ;D
…το δες και με τα μάτια σου…δηλαδή τι το είδες…εσύ το βρήκες!!! ;Dtrolley είπε:Υπάρχει αυτό (Pyramid - RBPR331D) αλλά αποκλείεται να ψάχνεις αυτό.