Ποιο OD πεταλακι,για black-death metal?

Εγώ άλλη φορά θα βάζω π@π@κι...

images

;D

longshadow είπε:
Εγώ ήθελα να ταιριάζει με το σκατό που είπες εσύ... ;)
είναι κι αυτό ;D

ολους εμας που ακουμε η παιζουμε black metal καποιοι εδω μεσα μας θεωρουν

υπανθρωπους δεν νομιζω να ειναι ετσι!!!!!!!!!!!!!

Έτσι είναι, εγώ μένω τρίτο υπόγειο, παίζω μπάσο με μέταλ ζόων και την νύχτα καμιά φορά δαγκώνω το σουβλατζόπουλο αν δεν κερνάει χλιαρή άμστελ.

Varg σε προεφηβική φάση;

αντι να ασχολειστε με τον vikernes πλακωθηται εκει με την gibson αν ειναι μουφα η οχι και αφηστε με στην υσηχια μου

Λοιπον για τους μαλ**ες προηγουμενως σας αφιερωνω τον τιτλο του σχετικα νεου album των Carpathian Forest

Lukather είπε:
βασικά το μοναδικό πετάλι που κάνει για black και όχι μονο για κιθάρα είναι αυτό

Ποιούς εννοείς ακριβώς??

Vredesbyrd είπε:
Λοιπον για τους μαλ**ες προηγουμενως σας αφιερωνω τον τιτλο του σχετικα νεου album των Carpathian Forest
Εννοείς τους μαλλιάδες, έτσι;

Γιατί στην αρχή κατάλαβα ότι δεν είχες απ' αυτά που πρέπει για να γράψεις ολόκληρη τη λέξη...  ::)

Lukather είπε:
βασικά το μοναδικό πετάλι που κάνει για black και όχι μονο για κιθάρα είναι αυτό

EEEEETΣΙΙΙΙΙ!!!!! Ακριβως αυτο μου ηρθε στο μυαλο οταν διαβασα το Topoc...χαχαχα!!

Just for the record να πω οτι ο τυπος ειναι απο τους The Austerity Program που η παντα ειναι πααρα πολυ καλη (στο υφος της  ;)).

Και για να επανελθουμε λιγο +1 απο εμενα σε αυτο που εχει αναφερθει στις πρωτες απαντησεις...SansAmp GT2. Πολλες δυνατοτητες κ ωραιος ηχος!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back