- Πόντοι
- 38
Aν σύμφωνα με τη συμβουλή μου στην αρχή του θρεντ ΔΙΑΒΑΖΕΣ τα δεκαπέντε χιλιάδες προηγούμενα ποστ για ντιλέιζ αντί να περιμένεις για μασημένη τροφή & για προτάσεις που επαναλαμβάνονται, θα έβλεπες ότι έχει αναφερθεί ΠΟΛΛΕΣ φορές, όπως και ΟΛΑ σχεδόν τα υπόλοιπα.Bill2 είπε:πως και δεν έχει αναφέρει κανείς το deluxe memory man?
Δύσκολή η σύγκριση ...και κυρίως υποκειμενική. :-\Bill2 είπε:σωστά. είμαι ανάμεσα σε
dd-20
carbon copy
mad professor
deluxe memory man
και visual sound h2o που κανένας δεν είπε τίποτα αλλά μου έχει κάτσει και θέλω να το δοκιμάσω![]()
blue είπε:(αληθεια,το DD20 παιρνει expression?)
super για πες γιατι κοιταω το manual k λεει μονο για το F5U για tap tempo?2 expression παιρνει.![]()
το space echo (και πάλι) της Boss κάνει αυτό που λες!bluezlick είπε:super για πες γιατι κοιταω το manual k λεει μονο για το F5U για tap tempo?
ψαχνω ενα delay ρε γ@μωτο που να εχει κ tap tempo αλλα κ να μπορω να βαλω expression pedal για να εχω ολο τον ελεγχο στα ποδια αλλα κ να κανω κ καμενους ηχους.
πχ εαν το memory boy ειχε κ tap tempo θα το χτυπαγα κατευθιαν!
κ σε μια λογικη τιμη μεχρι 250 ευρω
τωρα που το πες κ το εψαξα καλυτερα εχεις δικιο!frunobulax είπε:το space echo (και πάλι) της Boss κάνει αυτό που λες!
Ooops το Space Echo ηθελα να πω....super για πες γιατι κοιταω το manual k λεει μονο για το F5U για tap tempo?
Συμφωνώ σε όλα, απλά να σημειώσω πως τα Panasonic bucket brigade chips που εννοείς δεν ήταν τρανζίστορ αλλά τσιπ με ένα μικρό στρατό από πυκνωτάκια (πχ το 3004 είχε πάνω από 500).kpeyos είπε:3. Αν το χρησιμοποιείς περισσότερο για το "χρώμα" όπου τα παλιά αναλογικά πετάλια με τα Panasonic MN transistors
+100000Silot είπε:TC 2290, Eventide H3000, Fulltone Tube Tape Echo, Empress Super Delay, Diamond Memory Lane 2, TC D-Two, Moog MF 104z, SIB Echodrive, Eventide Time Factor, Mad Professor Deep Blue Delay.....![]()