- Πόντοι
- 198
bloody_sunday είπε:...
...ο ερωτών τελικά αποφάσισε να πάρει... ψηφιακό.
...
Βρε σεις......
Χώρια που τελικά αυτό στο οποίο κατέληξες ΔΕΝ είναι αναλογικό ;D
...

bloody_sunday είπε:...
...ο ερωτών τελικά αποφάσισε να πάρει... ψηφιακό.
...
Βρε σεις......
Χώρια που τελικά αυτό στο οποίο κατέληξες ΔΕΝ είναι αναλογικό ;D
...
ολόιδιο! μην σου φάνε τα λ7 σου...blue_harris είπε:Όντως εσωτερικά είναι ίδιο με το tc electronics?
Για το Boss μιλάμε; Αναλύστε.frunobulax είπε:Ξέρω πως ζητάς analog delay, αλλά αν τελικά δεν πάρεις analog και πας για digital, σου συστήνω ανεπιφύλακτα το space echo.... άριστα ρυθμιζόμενο, με expression pedal που κάνει πολλά, tap delay που δεν είναι ουτε πολύ σκληρο ούτε πολύ μαλακό στο πατημα (και διευκολύνει να πετύχεις τον χρόνο που θέλεις) και κυρίως ΚΑΤΩ απο 200 ευρώ.............! + ωραίο reverb-ακι......! + ωραιότατο twist effect........!
Στα πλην - το μόνο - που ενώ είναι digital και κάνει και καφέδεν σώζει ούτε ένα ρημαδο-preset!!!!!!!!
Δύσκολα τα πράγματα... δεν θέλω να σου προτείνω παλιά tape echos από Ebay γιατί έχουν υποστεί καταπόνηση οι μηχανισμοί από τα πολλά χρόνια και επίσης, oι ταινίες είναι δύσκολο να βρεθούν (μετά από ορισμένο καιρό θέλουν άλλαγμα). Δυο είναι οι λύσεις που ξέρω, εκ των οποίων εγγυούμαι προσωπικά για την πρώτη:bluezlick είπε:να ρωτησω κ εγω κατι με αφορμη ενα ποστ του bloody_sunday(με χτυπησες στο αδυνατο μου σημειο με αυτα τα echotape....)
επειδη θελω πολυ να αποκτησω κατι τετοιο(echo tape δλδς) αλλα οχι αναγκη παλιο αλλα σε τετοια φαση να ειναι
εχετε να προτεινετε κατι?
To καλύτερο δεν σας το'πα: αυτό έχει κυκλοφορήσει και σε analog έκδοση, η οποία είναι μπλε χρώματος και βεβαίως έχει πάλι λάμπα σε Class A υψηλού βολτάζ - είναι ιδιαίτερα δυσεύρετο σαν πετάλι, αλλά τα έχω συγκρίνει δίπλα - δίπλα και το... κόκκινο (ψηφιακό) μου άρεσε περισσότερο! Kαι βέβαια κερδίζει την ψήφο μου. Ίσως γιατί λόγω λάμπας ο ήχος είναι ήδη πολύ γλυκός και με ελαφρύ κορεσμό στα μεσαία, επομένως δεν χρειάζεσαι να πάρεις full analog κυκλώματα - είναι και ήδη κάπως "θαμπά" αυτά και το κάνουν πιο μουντό.... το καλύτερο delay που έχω ακούσει ποτέ είναι αυτό (ψηφιακό αλλά με λυχνία σε υψηλά βολτάζ σε Class A για preamping και buffering):
![]()
Πολύ σωστά το έθεσες!Superfunk είπε:Παντως εχε υποψιν σου οτι αγοραζοντας το TC ή το TREX θα πρεπει να χρησιμοποιησεις εναν ΑΚΟΜΑ μετασχηματιστη (τα πεταλια ειναι 12βολτα) μια και δεν οδηγουνται απο τα γνωστα συστηματα τροφοδοσιας (one spot,goodlyke,voodoo labs etc)
αυτο για εμενα οταν ημουν...παιδι και επαιζα με πεταλακια ηταν αυτοματα deal breaker....
μπορεις επισης να ψαξεις για κανενα παλαιο KORG STAGE ECHO (για το οποιο θα βρεις ευκολα καινουργιες ταινιες στο ebay γυρω στα 15 ευρω) ή βεβαια το κλασσικο ROLAND TAPE ECHO (για το οποιο επισης θα βρεις ευκολα νεες ταινιες αλλα ακριβοτερα απο αυτες του KORG ) ,ψαξε επισης (θα τα βρεις σχετικα ευκολα εδω στην Ελλαδα) τιποτα παλια φτηνα ΙΤΑΛΙΚΑ echo (σαν κι αυτα που χρησιμοποιουσε ο Gilmourεπειδη θελω πολυ να αποκτησω κατι τετοιο(echo tape δλδς) αλλα οχι αναγκη παλιο αλλα σε τετοια φαση να ειναιεχετε να προτεινετε κατι?
που μπορεις να βρεις κανα τετοιο? γιατι στο ebay οχι μονο ξερουν τι πουλανε αλλα εχει ανεβει υπερβολικα η αξια των Binson και πλεον ειναι μονο για φραγκατους συλλεκτες... ειχα χασει ενα στα 200 Ευρω καποτε και τωρα πουλιεται στα υψη.Superfunk είπε:μπορεις επισης να ψαξεις για κανενα παλαιο KORG STAGE ECHO (για το οποιο θα βρεις ευκολα καινουργιες ταινιες στο ebay γυρω στα 15 ευρω) ή βεβαια το κλασσικο ROLAND TAPE ECHO (για το οποιο επισης θα βρεις ευκολα νεες ταινιες αλλα ακριβοτερα απο αυτες του KORG ) ,ψαξε επισης (θα τα βρεις σχετικα ευκολα εδω στην Ελλαδα) τιποτα παλια φτηνα ΙΤΑΛΙΚΑ echo (σαν κι αυτα που χρησιμοποιουσε ο Gilmourεπειδη θελω πολυ να αποκτησω κατι τετοιο(echo tape δλδς) αλλα οχι αναγκη παλιο αλλα σε τετοια φαση να ειναιεχετε να προτεινετε κατι?) τυπου DYNACORD,BISON,ECHOREC...ισως βρεις κανεναν που να τα πουλαει χωρις να εχει συνειδητοποιησει την αξια τους.
Superfunk είπε:,ιταλικα ειχα βρει κανα δυο στο Μοναστηρακι πριν 3-4 χρονια (τωρα σε τι κατασταση δεν ξερω) καμμια 30αρια ευρω